/Ilfov/Veterinar

Veterinarium

Strada Vlăsiei, Buftea 070000, România

Veterinarium
Veterinar
4.3
216 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW5X+HP Buftea, România
+40 756 999 126
veterinarium.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Gabriela Cojocariu
Gabriela Cojocariu2 ani în urmă
Domnul veterinar, Pienescu, este un om de nota 10. Ne a vindecat cățelușa, care era bolnavă, a pus o pe picioare într o zi. Pe lângă asta, are mult bun simț si este de o bunatate incredibilă, lucruri foarte rare în ziua de azi. De la început ne-a anunțat costul tratamentului si ceea ce presupune acesta. Îi mulțumim din suflet pentru tot ce a făcut pentru cățelușa noastră.
Bochis Bogdan Constantin
Bochis Bogdan Constantin2 ani în urmă
Cei mai buni doctori recomand
Claudiu Costea
Claudiu Costea2 ani în urmă
Este acolo un doctor,care este bun și ca om, dar și profesional.
Dar sunt(tot) acolo niște tipese blonde(și doctorițe și asistente) care arata bine (și cam atât).
Cum am evaluat acestea...?
Ei, bine sunt medic veterinar, cu drept de libera practica(încă) și cu o bogata experienta clinica în urma.
Sâmbăta care a trecut(pe 02.09)am internat acolo un cățeluș bolnav de parvo viroza... Deși, cățelul avea diaree sanguinolenta, timp de 2 zile a supravietuit(pe tura doctorului respectiv)...
Luni seara când am venit sa achit tratamentul, am găsit cățelul cu perfuzia terminata(și neânlocuita). Pur și simplu, flaconul de polietilena, era gol...
Asistenta de acolo(o tânără care doar arata bine și atât..., ca profesional e zero) aproape ca mi-a interzis ca să verific semnele clinice ale animalului meu și a protestat când am tras tavita de sub cusca(pt a evalua existenta, aspectul și cantitatea diereei cu sânge), apoi, mi-a spus ca o sa îi pună un nou flacon cu soluție de rehidratare cățeluși, după ce va face curat(dar, era deja or 19.30,iar ei la or 21.00 închid)... Așadar, am rămas cu îndoială ca o sa îi înlocuiască flaconul cu soluție perfuzabila... A doua zi, dis de dimineață, am sunat la cabinet și m-au informat ca decedase cățeluș mea.
Nu vreau sa fac comentarii eronate, dar, cățeluș a supraviețuit 3 zile, pe tura d-lui doctor, iar când a încăput pe mana blondelor,..., a murit!
Virgiliu Nastase
Virgiliu Nastase2 ani în urmă
Aici se pot face rapid analize de laborator, ecografie, etc.
Eu m-am bucurat sa cunosc la Vetrerinarium o echipa medicala de exceptie, care m-a impresionat și pentru care am un respect deosebit, in special pentru Dr. Șonea Alina-Lăcrămioara care a salvat viata cățelului meu adus aici cu o grava insuficiență renală.
Când l-am adus la cabinet nimeni nu credea ca ar putea sa mai traiasca, era intr-o situatie fara speranta.
I s-au facut analize, s-a incercat un tratament, iar evaluare, analize......
Dupa cinci zile in care câinele a fost internat si tratat aici, am adus câinele acasa si in final a reusit sa se stabilizeze.

Transmit mulțumirile și recunoștința mea tuturor celor care l-au salvat.
Alexandra Matei
Alexandra Matei2 ani în urmă
Cred că doamna doctor "tratează" doar animalele care ii plac. Fără sa consulte, fără sa mă întrebe ceva legat de istoricul animalului, cu telefonul la ureche îmi recomandă un antibiotic și un unguent... "și mai veniți zilele următoare dacă e tot asa rău".
Super profesionalism, mulțumim pentru nepăsare, ar trebui sa lăsați haina în cui și sa vă reprofilati.
Doina Iliescu
Doina Iliescu5 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar din Buftea ..cu cei mai buni medici si asistente
Hoba boba
Hoba boba2 ani în urmă
Profesionisti..amabili ..preturi accesibile...empatie!!
Ceasca Roz
Ceasca Roz2 ani în urmă
O stea este mult prea mult. Nici nu inteleg cum oamenii de acolo se numesc doctori avand in vedere pun diagnostice cu o usurinta incredibila la boli pentru care diagnosticarea consta in foarte multe analize. Neprofesionalism, manipulare, exploatare si totusi se joaca cu vietile unor animale pe premisa ca stapanii sunt neinformati si vulnerabili. "Tinem sub control si lasati ca se fac ele bine..." pentru niste sume uriase fara niciun sens avand in vedere ca animalele erau sanatoase. Nu recomand sub nicio forma acest cabinet veterinar pentru ca nu se ocupa cu salvarea vietilor ci este un business.
Locații recomandate