/Ilfov/Veterinar

Brains & Bones neurochirurgie si ortopedie veterinara

Strada Câmpul Pipera nr. 125-129, Voluntari 077190, România

Brains & Bones neurochirurgie si ortopedie veterinara
Veterinar
4.8
136 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4Q7+GF Voluntari, România
+40 765 500 100
ortoneurocenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Adi gabi
Adi gabi2 ani în urmă
Recomand Clinica Brains & Bones neurochirurgie si ortopedie veterinara
Ionut Spulber
Ionut Spulber2 ani în urmă
Lucian Rugina, un doctor veterinar de exceptie. Cu adevarat acest spital veterinar se ridica la cele mai inalte standarde internationale. Personal excesiv de amabil, profesionisti si plini de pasiune pentru ceea ce fac. Sunt ferm convins ca dau tot ce pot pentru animalutele noastre de companie si ceea ce fac este incoronat de succes.
Recomand cu toata increderea si acord cele 5 stele doar pentru ca nu am obtiunea sa le dau mai multe.
Gabriela Roxana Manea
Gabriela Roxana Manea2 ani în urmă
Într-adevăr au preturi foarte piperate dar se merita pt cea ce fac scesti doctori asistenți fizioterpeuti bravo cinste și respect. Va mulțumesc pentru ce ați făcut pentru câinele meu Lucky. Succes pentru voi oameni buni.
Tudor Verde
Tudor Verde2 ani în urmă
Am fost cu Iris la clinica, in stare foarte grava, dupa o trauma intervertebrala. Doamna doctor a recomandat fizioterapie si a scapat de operatie, in conditiile in care toti spuneau ca trebuie operata urgent. Acum s-a recuperat aproape complet. Daca era sa faca operatia tot aici veneam, oamenii foarte profesionisti si apropiati de caini.
Mariana Stan
Mariana Stan2 ani în urmă
Am venit cu Tara, o pisicuta de 5 luni cu dubla fractura la labuta. A fost o operatie mai complicata dar datorita profesionalismului domnului doctor Rugina cat si a celorlalți oameni din echipa, acum Tara se joaca fericita ca si cand nu a avut niciodata labuta fracturata.Conditiile de la aceasta clinica sunt foarte bune.Recomand din tot sufletul
Adrian Sersea
Adrian Sersea2 ani în urmă
Caine de 1,5 ani, sănătos clinic (aspect confirmat joi de Radius Vet, cabinetul doctorului Rugina, care si-au dat ok-ul pentru operatie), programat aici pentru o intervenție chirurgicală ortopedica, a murit luni pe masa de operații in urma anesteziei. Concluziile le trage fiecare.
Zeus One
Zeus One2 ani în urmă
Nu am cuvinte de cand intri prima data...iar in functie de probleme ce au animalutele esti informat in cele mai mici detalii.Taz catelul meu, un buldog francez extraordinar de nazdravan a ramas paralizat complet.Hernie de disc cervicala ..un diagnostic pentru noi devastator,DAR aici nimic nu e imposibil...operatie REUSITA efectuata de dl. Dr.Rugina un artist in neurochirurgie si scumpul nostru catel a mers a treia zi de la operatie..Multumim si tot respectul.
Sorin suruceanu
Sorin suruceanu2 ani în urmă
Personal deosebit, medici excelenți, atât profesional cât și în relația cu animalele și stăpânii acestora, grija exemplara pentru sănătatea pacienților patrupezi.
Locații recomandate