/Ilfov/Veterinar

Center Of Hope Veterinary Hospital

Piteasca 077100, România

Center Of Hope Veterinary Hospital
Veterinar
4.8
545 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F8VH+PF Piteasca, România
+40 749 236 837
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Iuni316 zile în urmă
O experiență indirectă cu această unitate sanitar veterinară mi-a format convingerea că eticheta care i se cuvine se cheamă PROFESIONALISM,OMENIE,PURITATE MORALĂ. Am direcționat către Centre of Hope o dnă care nu avea resurse pentru a trata un motănel abia adoptat de pe drumuri și căreia i se pretinsese suma de 350 lei la o clinică din București pt vindecarea unei afecțiuni a plămânilor. Cum nu a dispus de respectiva sumă medicii veterinari i-au arătat ușa, fără să le pese de ceea ce urma să se întâmple cu ghemul de pus pe care îl ducea în brațe, fără să le pese de rana pe care o provocau astfel sufletului unei doamne aflată, fără vina sa ,cu a societății,într-o situație pauperă. A mers la Centre of Hope, cu inima strânsă, deși i-am dat asigurări că motănelul său va fi tratat din dragoste de animale, iar nu din dragoste de bani. A fost primită omenește, regește, dacă e să raportăm la unitatea sanitară vizitată anterior. Motănelul a beneficiat de tot ce era necesar - radiografie, diagnostic,tratament, precum și sterilizare - totul - absolut gratuit. Recomand acest spital unde personalul lucrează din dragoste față de necuvântătoare, iar nu exclusiv din iubire de arginți .
Dragoș Carp
Dragoș Carp2 ani în urmă
O echipa minunata, niste doctori geniali și cel mai bun tratament din partea unui spital/cabinet veterinar! Recomand cu căldură!
Florina_dumitru1961 Catalin21
Florina_dumitru1961 Catalin212 ani în urmă
O experiență foarte plăcută, de nota 10. Oameni implicați, organizati, medici foarte buni. Multumesc mult echipei medicale pentru ca m-au ajutat să mă bucur de animalutele mele sănătoase.
Imageen 77
Imageen 772 ani în urmă
Doar am sterilizat pisicile la ei si totul a decurs conform asteptarilor (inclusiv conversatii telefonice intrucat au intervenit mici complicatii la una dintre matze)!
Locatie usor de gasit cu loc de parcare, sediu curat, personal amabil
Alexandra Ispas
Alexandra Ispas2 ani în urmă
Locul este minunat, curatenia este impecabila, doctorii si asistentele explica foarte bine ce trebuie facut dupa operatia de castrare. Sunt super multumita de serviciile oferite.
Marinescu Bogdan
Marinescu Bogdan2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere!Profesionalismul este la el acasã, nu vei pleca niciodatã dezamãgit de acest spital care îi poate salva viaţa animalului tãu de companie.Tot respectul pentru domnul doctor Aurelian Petricã.Cu deosebit respect!Bogdan.
Natalia Petre
Natalia Petre2 ani în urmă
Un loc in care te simti bine, desi il vizitezi cand ai probleme. Imi place curtea ingrijita, curatenia din interior si personalul amabil. Sper sa o faca bine pe fetita mea.
Marina Lavinia
Marina Lavinia2 ani în urmă
Niște oamenii foarte săritor și profesionali
Mulțumesc enorm pentru sterilizarea pisicuței, se simte foarte bine și nu are nici o problema.
Felicitări niște oamenii de nota 1000💕
Edith Alexandra
Edith Alexandra2 ani în urmă
oameni calzi, primitori, te ajuta mereu cand animalutul tau are o problema. Singurul dezavantaj e ca e departe de Bucuresti.
Locații recomandate