/Ilfov/Veterinar

SuperVET - Clinică veterinară

Șoseaua Banatului 141, Chitila 077045, România

SuperVET - Clinică veterinară
Veterinar
4.9
373 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GX5M+32 Chitila, România
+40 771 637 818
supervetsolutions.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ionita Diana
Ionita Diana2 ani în urmă
Am un pisic care de curand a racit. Am discutat inainte la alte doua cabinete veterinare (la care am mai fost in trecut) pentru a ruga pe cineva sa il consulte acasa (Taz este foarte fricos si evit sa il scor din casa, mai ales in starea actuala). Am primit doar asigurari ca cel mai probabil este bine si ca poate vor reusi sa ajunga in zilele ce urmau. Fiind speriata totusi am sunat si la Super Vet. Doamna Boca a venit foarte promt. L-a consultat cu maxima atentie si profesionalism pe Taz si i-a administrat tratamentul potrivit. Mai mult decat atat a fost deschisa pentru a raspunde la orice intrebare. Animalele sunt fiinte inocente. Se bazeaza pe noi sa le ingrijim.
O recomand cu caldura pe doamna Doctor Boca careia ii multumesc din nou tare mult.
Vlad Ilie
Vlad Ilie2 ani în urmă
Am dus o pisicuța care a căzut de la etajul 5 și au bătut joc de bietul animal, acum trebuie sa i se amputeze piciorul datorită operației prost efectuate și tot odată foarte scumpi degeaba, nu recomand, feriți va de acești nesimțiți ordinari care nu știu decât sa jefuiască oameni nu au cunoștințele necesare pentru a efectua o operație corecta! (ca răspuns la ceea ce ați spus dumneavoastră, sunteți superficiali, doctorii la care am refăcut operația au reușit sa pună pisica pe picioare in schimb ce dumneavoastră in continuare sunteți incompetenți, nu recomand absolut deloc acest cabinet)
Georgiana Andra
Georgiana Andra2 ani în urmă
Doctorii veterinari Mirela Boca si dr Alexandru Sauciuc mi-au salvat si operat catelusa dupa ce a fost lovita de masina. Veti gasi la aceasta clinica veterinara oameni cu suflet
Tudor Kovacs
Tudor Kovacs2 ani în urmă
O echipa veterinara minunata. Cainele meu a fost ingrijit si diagnosticat impecabil cu ajutorul acestor specialisti. Am apelat la ei avand o urgenta veterinara si au fost singurii din cabinetele veterinare care ne-au raspuns si venit cu ambulanta.
Elena El3na
Elena El3na2 ani în urmă
Catei plini de smoala ingrijiti impecabil de echipa veterinara Supervet. Toti puiutii sunt bine
Florin C
Florin C2 ani în urmă
In cursul dimineatii de 23.01.2022, am fost ajutat de domnul doctor Alexandru Marius Sauciuc, pentru o pisica cu insuficienta respiratorie severa. Din pacate, pisica a fost eutanasiata la alegerea mea, intrucat ajunsesem foarte tarziu la acest cabinet, pisica era intr-o stare grava . Ce imi pot reprosa este ca nu am ales acest cabinet din prima si am pierdut timpul la un alt cabinet, timp ce ar fi putut conta. Informatiile oferite de domnul doctor au fost foarte frumos explicate, cu rabdare, mi-au dat impresia ca sunt foarte bine pregătiți si dotati cu echipament pentru orice nevoie.
Din partea mea, nota 10, si cu celelalte 3 pisici, cand voi avea nevoie, voi sti unde sa apelez.
Bruno Badea
Bruno Badea2 ani în urmă
Buna ziua.Acum o lună de zile, am sunat la acest cabinetul Intr o stare de disperare, la ora 7 dimineața.Am fost la mai multe cabinete din București cu cățelul meu un mallinois belgian, care vomita. Am crezut că este de la petarde , dar nu a fost așa, pentru că am ținut cățelul mai mult în casă.In sfârșit, mi a răspuns o domnișoară asistenta, i -am povestit, i -am spus simptomele, i -am spus că nu pot sa ii fac radiografie sau eco, pentru că nu vreau sa risc sa moara de la anestezie.In sfârșit, domnișoară mi -a spus sa ii pun câinelui mâncarea la înălțime și să încerc cu mâncare umeda.Si că sa vezi am aplicat acest sfat, avem o lună și câinele meu este foarte bine.Precizez că domnișoara mi -a recomandat sa mă duc sa îl vadă un medic din cadrul cabinetului.In sfârșit, vreau sa o felicit, nu știu cine este și cum se numește,și să recomand cu încredere acest cabinet.
Christina
Christina2 ani în urmă
Multumim echipei veterinare Supervet care mi-au salvat catelusa de infectie uterina. Ne-au trimis de la cabinetul veterinar local la dansii deoarece erau clinica veterinara de urgenta si au putut-o opera pe loc
Locații recomandate