/Ilfov/Veterinar

Cabinet veterinar Balotesti

Șoseaua Unirii 37, Balotești 077015, România

Cabinet veterinar Balotesti
Veterinar
4.5
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J37J+C2 Balotești, România
+40 765 458 755
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Cristian Sandu
Cristian Sandu2 ani în urmă
EVITAȚI!
Am dus pisica ce a avut un fier infipt in abdomen (a cazut de la balcon), au operat-o si i-au facut zilnic tratament. Dupa o saptamana era umflata si infectata toata.
Am dus-o la Spitalul Ilioara unde au salvat-o (au operat-o din nou si au curatat-o de frunze si alte resturi ce avea in corp). A stat internata aproape o luna ca sa se puna pe picioare.
Nu recomand, sunt buni doar de incasat bani.
Iulia I
Iulia I2 ani în urmă
Un cabinet veterinar foarte murdar, masa de consultatie nu cred ca a fost spalata niciodata, iar asistenta nu s-a spalat nici inainte nici dupa ce a luat temperatura unei pisici + nici un angajat nu purta masca de protectie
Mihaela Tirnaveanu
Mihaela Tirnaveanu2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută pentru cățelușa noastră pe care am luat o de pe stradă (nevaccinata) si intre timp a facut parvo. Avea șanse mici de supraviețuire dar am primit ajutorul necesar la acest cabinet si vom aduce si cei 2 noi membrii ai familiei, 2 pisicuti!suntem foarte mulțumiți !
Gigi Ardelean
Gigi Ardelean2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Personal extrem de amabil, medici competenți, prețuri mai mult decât rezonabile. Recomand!
Dana Spînu
Dana Spînu3 ani în urmă
Cea mai proasta experientaa!
Catelusul meu nu se simtea deloc bine...l am gasit la o benzinarie si l am luat acasa...dupa 3 zile a inceput sa vomite iar pofta de mancare i a disparut...era duminica, am mers la cea mai apropiata clinica...aceasta fiind...i a facut o perfuzie, cateva injectii si mi a dat un supliment nutritiv "Hidra Vet"...care nu era in termen....nr lotului era si el putin sters, termenul nu era niciunde...
180 de lei...Vreau sa mentionez ca mi a spus sa mai vin si in urmatoarele zile cu el, dar dimineata cand m am trezit...catelusul meu nu mai era....
mentionez...nu era in state atat de grava cand am mers cu el...am mai avut un catelus cu parvoviroza, mai mic decat aceasta...s a chinuit zile bune...pt ca am mers tarziu cu el...dar cu el am mers de cand pofta de mancarea a pierit iar starile de voma persistau...un iubitor de animale nu ar tine produse expirate pe piata...RUSINEEEE!!!
Carmen Simion
Carmen Simion3 ani în urmă
Cele mai bune servicii pentru patrupezi!
Alina sintea
Alina sintea3 ani în urmă
Am avut cățelușa f bolnava, avea inclusiv babesioza, printre altele... Deși șansele păreau mici sa se refacă asa repede, ea e în stare perfecta acum. Recomand cu drag acest cabinet.
Ciprian Vijoli
Ciprian Vijoli4 ani în urmă
Foarte frumos dar este loc de îmbunătățit serviciile celor ce acționează în zona.
Locații recomandate