/Ilfov/Veterinar

Joc un os - Cabinet Veterinar Popesti Leordeni. Veterinar Animale Exotice.Farmacie Veterinara,Frizerie Canina Oltenitei,Popesti

Șoseaua Olteniței Nr 21, D 077160, Popești-Leordeni 077160, România

Joc un os - Cabinet Veterinar Popesti Leordeni. Veterinar Animale Exotice.Farmacie Veterinara,Frizerie Canina Oltenitei,Popesti
Veterinar
4.8
124 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95J4+96 Popești-Leordeni, România
+40 722 646 423
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 11–15
Scrie o recenzie
Timeea Ionescu
Timeea Ionescu2 ani în urmă
A-ti aduce animalutul la acest medic e o inselatorie totala! Am venit cu motanelul meu pentru un consult general, un vaccin si un tratament in legatura cu calciviroza sa, diagnostic pe care oricum l-am primit in urma consultului cu alt specialist, caci el nici macar diagnosticul nu a fost in stare sa-l puna ! M-a tot invartit ca "e de rasa", "asa face el", "mai da-i cu antibiotic in ochi ca sigur trebuie sa stea mai mult cu el". Colac peste pupaza, l-a vaccinat chiar daca e bolnavior si facea tratament cu antibiotice. Neatentie, nepasare, neprofesionalism total. Toate acestea ascunse dupa, chipurile, "o mare empatie fata de animale". Preturi usturatoare, platesti pana si pentru un consult amarat care a constat doar in verificarea urechilor si gingiilor (30lei). Nu stiu de unde atatea reviewuri bune, imi pare rau de cei ce au trecut prin aceeasi "fraiereala" ca si mine. Nu recomand.
Dana Popa
Dana Popa2 ani în urmă
Colectivul Ford Colina Motors(Popesti-Leordeni), multumeste personalului Cabinetului veterinar "Joc un Os", pentru atentia, rabdarea, grija, caldura si mai ales profesionalismul in special al D.lui DR Bogdan cu care s-a ocupat de animalutele pe care le avem in grija. Din momentul intrarii in cabinet ne-am simtit ca acasa, sa nu mai spunem ca am plecat de acolo cu traista plina de bunatati(gratis):) pentru animalute. RECOMANDAM CU DRAG!🙏
Luminita Dumitru
Luminita Dumitru2 ani în urmă
Foarte calm, foarte profi. Se vede ca iubeste animalele. Pisicuta noastra a primit si un cadou pt ca a fost foarte cuminte! Atasez poza cu “seful” cabinetului care era foarte implicat si el!
Alexandra Claudia Ionita
Alexandra Claudia Ionita2 ani în urmă
Foarte mulțumită de domnul doctor Bogdan Gheorghe. Prima data când am mers la dumnealui cu iepurașul mi-a lăsat o super impresie, este un om foarte calm, iepurașul meu nu s-a simțit deloc ca într-un loc străin, nici măcar la vaccin nu a fost speriat. Ulterior de câte ori am avut nevoie de domnul doctor ne-a ajutat, ne-a primit și fără programare, sfaturi prin telefon, iar animalutele din cabinet sunt extrem de drăguțe, în special cățelul Prinț ❤️
Chirila Beatrice
Chirila Beatrice2 ani în urmă
Personal profesionist, foarte amabil si empatic. S-au purtat extraordinar cu animalutul meu, au fost darnici si rabdatori. Tot respectul!
Ps: Primele 2 locuri de parcare apartin cabinetului. Aveti loc de parcare daca veniți cu masina
Ncd contexpert
Ncd contexpert2 ani în urmă
Recomand cu toată inima! Profesionalism servicii de calitate, cabinet dotat, atmosfera este una călduroasă, medicul comunica și oferă proprietarilor toate informațiile de care au nevoie!
Diana gherasimiuc
Diana gherasimiuc2 ani în urmă
Sunt profund impresionata de domnul doctor Bogdan Gheorghe. Are o mare răbdare, ne-a primit fără programare, și ne-a trimis mai departe la analize medicale complexe. Cabinetul este foarte haios și prietenos.
Costi cu Boxa
Costi cu Boxa2 ani în urmă
In urma experientei mele din ultima vreme, in care am vizitat foarte multe cabinete si am discutat cu foarte multi doctori, in speranta in care sa imi salvez catelul de doua boli mortale grave si anume parvoviroza si coronaviroza, pot spune ca domnul doctor, mai presus de profesia pe care o are, este om. Pe langa reusita dansului de a il salva, in toata aceasta perioada atat eu cat si cainele meu am fost tratati foarte bine.

A dat dovada de rabdare, implicare, profesionalism iar experienta isi spune cuvantul.

Putem spune ca a fost o a doua casa pentru noi.
Locații recomandate