/Ilfov/Veterinar

Clinica Veterinara WESTERNVET

Bulevardul Paradisul Verde 23 bis, Ostratu 077065, România

Clinica Veterinara WESTERNVET
Veterinar
4.7
267 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
J234+JJ Ostratu, România
+40 21 369 9292
vetcorbeanca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–17
Scrie o recenzie
Dumitrescu Liliana1 an în urmă
Mulțumesc!! De multe ori când spui doar "Mulțumesc" ți se pare mult prea puțin pentru a exprima recunoștința și respectul pe care îl ai față de un OM. Mai ales când acel om, în persoana doctorului Ciobotaru, este dăruit cu profesionalism, empatie, dragoste, respect, cunoștințe și mâini de aur în slujba unor ființe care fac parte din familia și viața noastră, animalele noastre de companie.
Mulțumesc pentru dăruirea cu care, împreună cu minunată echipă, salvează vieți, la limita dintre viață și moarte, dăruiește timp și toată priceperea pentru ca noi sa plecăm acasă cu bucuria reușitei unui lucru poate aproape imposibil, speranța la viață în condițiile în care ea aproape nu mai era.
Să fiți bine, să fiți mulți ani acolo, pentru noi și pentru cei mai buni prieteni ai noștri! Vă iubim!
Cu stimă și recunoștință fam. Dumitrescu
Avram Marian1 an în urmă
Am vizitat de nenumărate ori această clinică. Am cinci cățeluși de talii și rase diferite (nimeni nu este perfect) și de fiecare dată când am avut probleme cu ei am apelat la această clinică. Personalul condus de domnul doctor Ciubotaru a reacționat cu profesionalism și intodeauna a rezolvat problemele de sănătate cele mai delicate ale cățelușilor. Mereu m-au primit cu zâmbetul pe buze și au avut o vorbă plăcută și de încurajare pentru mine. Le mulțumesc! Recomand această clinică.
Florin1 an în urmă
DR. Ciubotaru nu vindeca animalele doar cu mâinile și medicamente, ci mai ales cu sufletul. Pt el situațiile medicale imposibile devin posibile. Motivul: iubirea
Alin Jecan
Alin Jecan2 ani în urmă
Sunt foarte multumit despre cum a fost tratat pisoiul meu. Am fost tinut la curent despre cum decurge interventia, rana s-a vindecat rapid. Pisica e gata de noi nazbatii! Multumiri intregului colectiv! Mult succes in tot ceea ce faceti!
Adrian Catalin
Adrian Catalin2 ani în urmă
Mulțumim echipei de la WesternVet, condusă cu profesionalism de Dr. Ciubotaru Ionel!
Sunt de alături de noi de 3 generații de Schnauzeri uriași, ajutându-ne să trecem cu bine prin clipele mai dificile, pentru a ne putea bucura din plin de clipele frumoase.
Suntem impresionați de promptitudinea diagnosticului și de calitatea intervențiilor realizate la această clinică. Ultima dintre ele, o splenectomie.
Faptul că în aceași locație au fost făcute consultațiile, analizele de laborator, imagistică, intervenția chirurgicală și am beneficiat de cazare și supraveghere medicală post-operatorie ne-a ajutat enorm!
Felicitări și mulțumiri întregii echipe WesternVet!
Cu deosebit respect,
Adrian Bulea
Monica Ardelean
Monica Ardelean2 ani în urmă
Il cunosc pe dl. doctor Ciobotaru de 20 de ani si am incredere deplina in capacitatea si experienta de medic veterinar. Ii apreciez onestitatea, cand este vorba despre situatiile critice pe care nu le speculeaza financiar. Toate generatiile mele de pisici au fost sub ingrijirea lui, il recomand si ii acord 5 stele! Bravo
Yeti Gsm
Yeti Gsm2 ani în urmă
Aici găsiți un Doctor dedicat ,cu o energie, pregătire si experienta greu de imaginat iar întreagă echipa din jur îi poartă amprenta .
Clinica este dotata cu laborator propriu,sala operații,spațiu pentru internării
Felicitări!!!!
Dumitrache gabi
Dumitrache gabi2 ani în urmă
Profesionisti 100%. Am sterilizat o pisicuta rasa British shorthair, totul a fost perfect. In dimineata si exact la ora programata, micuta a fost luata de la domiciliu, tinuta sub tratament si supraveghere la clinica pentru 3 zile si adusa acasa la fel de vioaie ca atunci cand a plecat, complet refacuta dupa operatie. Multumiri domnului doctor Ciobotaru Ionel si echipei Westernvet pentru profesionalism si dragostea fata de animalutele pe care le trateaza. Sunny va multumeste si va recomanda cu caldura!
Cristina constantin
Cristina constantin2 ani în urmă
Profesionisti foarte buni dar si oameni deosebiti, cu o mare iubire pentru pacientii lor.
Am ajuns la ei pentru o simpla sterilizare dar s-a dovedit mult mai mult decat atat. Catelusa mea avea de fapt un inceput de piometru dar si o boala rara de sange, care in conditii normale nu se testeaza. Domnul doctor Ciobotaru Ionel s-a incapatanat. S-a incapatanat sa ii faca 3 operatii in doua zile, s-a incapatanat sa stea o noapte cu ea si sa imi telefoneze din doua in doua ore pentru a ma tine la curent. A diagnosticat corect problema, chiar in lipsa acelei analize si a decis linia de tratament. Datorita acestei diagnosticari (confirmata ulterior si de o analiza facuta in afara tarii) catelusa mea traieste si se simte foarte bine.
Toata echipa Vet Corbeanca (medici si asistenti, tehnicieni) este minunata. Pe langa grija acordata pacientilor, toti comunica excelent, sunt atenti si empatici.
Asa se castiga si se pastreaza increderea!
Raluca C
Raluca C2 ani în urmă
Mii de mulțumiri dl doctor Ciobotaru, de la clinica din Corbeanca !
Un om minunat cu o echipa lângă dansul de oameni minunati cu suflet și mult profesionalism. O placere sa mergi la aceasta clinica unde vezi ca și animalutele sunt tratate cu atâta suflet și devotament.
O întreaga echipa mi au tratat catelul pe care am crezut sincer ca am să-l pierd!
Dar când pui suflet în ceea ce faci ,multe lucruri se rezolva.
Le multumesc sincer și le doresc putere și sănătate sa mai salveze multe suflete neputincioase de acum înainte!🌟🌟🌟🌟🌟
Mult succes pe mai departe🤗🤗🤗👍👍👍
Ana F
Ana F2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal cald si extrem de bine pregatiti ! Reusesc sa rezolve cu brio orice urgenta medicala a micutului patruped! Multumim domnilor doctori si intregului personal pentru rabdare , profesionalism si calm 🙏
Locații recomandate