/Ilfov/Veterinar

Oli Vet Cabinet Veterinar Militari Residence, Chiajna. Frizerie Canina, Chirurgie Veterinara Militari, Sector 6

Str. Tineretului 84A, Chiajna 077040, România

Oli Vet Cabinet Veterinar Militari Residence, Chiajna. Frizerie Canina, Chirurgie Veterinara Militari, Sector 6
Veterinar
4.2
107 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXXJ+HP Chiajna, România
+40 749 017 978
olivet.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Oli Vet Cabinet Veterinar Militari Residence, Chiajna. Frizerie Canina, Chirurgie Veterinara Militari, Sector 6
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Andreea Calin
Andreea Calin222 zile în urmă
Un veterinar dedicat si atent la nevoile micilor lui pacienti, cat si la grijile clientilor lui. Preturile sunt mai mult decat bune, si locul este unul foarte curat, primitor, plin de pancarte informative si accesorii pentru animalute. Pe langa faptul ca ingrijeste animalele atent si cu blandete, ajuta fiecare client sa invete mai multe despre cum sa procedeze corect in orice situatie. Abia astept sa revin!
Teodora Ciocîrlan
Teodora Ciocîrlan283 zile în urmă
Extrem de dezamagita de experiența. Am venit cu pisoiul meu, iar domnul doctor a început sa ii aplice tot felul de teste despre care nu oferea detalii și nici măcar nu spunea cat costa, dat fiind faptul ca eu l-am informat despre posibila problema a pisoiului. Când mi-a spus ca am de achitat 400 de lei, iar eu i-am spus ca acele teste nu erau necesare deoarece se confirmase ceea ce ii comunicasem inițial, dansul m-a acuzat ca nu vreau sa îmi tratez pisoiul. Concluzionând, informați-va bine înainte sa mergeți la un cabinet. Eu personal m-am simțit batjocorita.
Corina Ștefănescu
Corina Ștefănescu283 zile în urmă
Pisicuță 12 ani, cu malformație din naștere și probleme respiratorii, care în tot acești ani a fost la numeroase cabinete și nici un medic nu a putut rezolva cazul, la primul consult primește rețetă cu antibiotice pentru aerosoli și picături pentru nas. După cinci zile, ca printr-o minune, pisicuta se simte excelent! Profesionalism total , competentă maximă, seriozitate , blândețe, intr-un cuvânt un medic de excepție căruia îi vom mulțumi o veșnicie pentru tot ce a făcut! Recomandam cu toată încrederea o vizita la cabinetul acestui om minunat! Stăpân pe aceasta grea profesie, curajos și neînfricat, acest Doctor Minune, intervine pentru a doua oară, și calm, efectuează o anestezie dificila datorita vârstei înaintate a pisicuței slăbite de boală, careia ii fusese refuzată anestezia pe motivul vârstei, de către toți medicii consultați. Datorita intervenției și tratamentului, pisicuța este acum bine, iar cuvintele de mulțumire și apreciere sunt prea sărace! Mai există și medici cu adevărat pregătiți să-și exercite profesia corect și fără greșeală, dar ce păcat că sunt prea putini! Domnul doctor este Unul dintre aceștia putini. Felicitări!
Flori mitris
Flori mitris283 zile în urmă
Mulțumesc mult de tot pentru suportul acordat pisicuței,ați reușit sa o salvați și sa se bucure in continuare de viața.Ați dat dovada de profesionalism și promptitudine,ați operat-o instant,ceea ce a salvat-o și a fost un succes.
Diana Popa
Diana Popa345 zile în urmă
As da 10 stelute!
Domnul doctor este efectiv tot ce aveti nevoie! Imbina atat de multe calitati.
Concret: s-a ocupat de catelusa mea, pe care i-am dus-o intr-un stadiu destul de grav, din cauza incompetentei altor medici "veterinari". Dumnealui nu doar ca imi trateaza cauza principala (o otita agravata), mi-a recomandat si investigatii suplimentare pentru a identifica diagnosticul de la "radacina".
Nu va mai lasati pacaliti de cabinete mari si frumos cosmetizate, gasiti la dumnealui tot ce aveti nevoie!
Alexandra Totora
Alexandra Totora2 ani în urmă
Evitați acest cabinet! Profita de faptul ca iubim animalele! Am avut mare încredere în promisiunile dansului.
În 3 săptămâni am platit 1370 lei pe "tratamente dermatologice" fără nici un rezultat. Doar pe moment, câinele nu avea mâncărimi datorita injectiilor. Am menționat încă de la prima vizita ca nu doresc tratamente costisitoare fără rezultat, câinele având deja un istoric.
A stabilit un diagnostic fără sa ii efectueze analize de sânge, bacteriologice sau alte investigatii!
După ce mi-am exprimat nemultumirea mi-a recomandat sa merg la dermatolog.
A refuzat sa îmi dea raportul medical.
Cristian Marculescu
Cristian Marculescu2 ani în urmă
Cred că ar fi prea puțin spațiu aici pentru a-mi spune părerea, așa că nu îmi rămâne decât să vă mulțumesc enorm pentru ceea ce ați făcut pentru Sara.
Ați reușit ceea ce alții nici nu au încercat, și vă felicit!
Aș vrea să-i asigur pe cei ce vă vor vizita, că la cabinetul dumneavoastră vor găsi tot pachetul necesar, experiență, profesionalism și implicare sufletească față de prietenii lor necuvântători, într-un cuvânt încredere totală în serviciile veterinare oferite!
Parerea mea este ca 5 stele sunt prea putine, meritati cel putin 10!
Vă doresc tot binele din lume și vă voi recomanda cu mare încredere.
Cu toată stima!
Bruno Badea
Bruno Badea2 ani în urmă
Un doctor foarte dragut si atent, iubitor de animale! Sper sa ne facă catelul bine. Acum e sub tratament. Bruno ii multumeste.
Locații recomandate