/Ilfov/Veterinar

Smart Vet

Strada Alexandru Ioan Cuza 4, Roșu 077042, România

Smart Vet
Veterinar
4.7
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2X6+MX Roșu, România
+40 771 265 604
cabineteveterinarebucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicmar Mob Design
Nicmar Mob Design2 ani în urmă
O firma care se respectă !
Costi Max
Costi Max2 ani în urmă
Nu prea ai unde sa parchezi.
Marinescu Mihaela
Marinescu Mihaela2 ani în urmă
Servicii de inalt profesionalism si grija pt animalute! Recomand cu incredere!!
Andi Mitrache
Andi Mitrache2 ani în urmă
Recomand cu cel mai mare drag. Doamna veterinar este foarte pricepută în ceea ce face, este foarte cumsecade, grijulie și atentă la pacienți și sigur vă va ajuta animalul cu orice problemă ar avea.

Pisoii mei sunt foarte mulțumiți, nu s-au întors niciodată speriați sau cu vreo problemă pe care să nu o observe.
Voicu Vali
Voicu Vali5 ani în urmă
Profesionalism, bun simt si mult "suflet" depus pentru rezolvarea problemelor aparute. Recomand.
Tania Neicu
Tania Neicu7 ani în urmă
Sunt niste medici devotați meseriei lor
Luciana Marosan
Luciana Marosan2 ani în urmă
Extrem de nesatisfacuti si ingrijorati de valorile si principiile pe care e fundamentat codul deontologic al doamnei doctor!
Suntem proprietarii unui cățeluș de 4 luni, care în urmă cu câteva săptămâni a prezentat o dermatita. În urma consultului, doamna doctor ne-a recomandat un spray cu clorhexidina (care costa peste 60 RON). Evident, spray-ul nu a avut niciun rezultat, acesta fiind un tratament adjuvant care îl completeaza pe unul de fond si a fost necesara achizitionarea ulterioară a unui astfel de tratament (un unguent antimicrobian si antimicotic).
Acest episod nu ne-a ridicat mari semne de intrebare, insa de curand catelusei i s-a dezvoltat in colțul ochiului o formațiune. Ni s-a spus ca patologia se numește cherry eye si este o inflamatie a pleoapei a 3-a. Ne-a fost recomandat un oftalmolog si ne-a spus ca intervenția chirurgicală nu se realizeaza pana la varsta de 7 luni. Cum formațiunea sângera frecvent si continua să se agraveze, am apelat la un prieten, medic veterinar din Satu Mare, care a realizat intervenția, ulterior fiind necesara doar scoaterea firelor (care erau resorbabile!, insa nu exista un interes in a fi lasate pana se dizolva).
In momentul in care am apelat la dânsa pentru procedura, Doamna Doctor s-a manifestat intr-un mod foarte ostil, refuzand sa ne primeasca. Atitudinea dânsei provenea aparent din faptul ca nu am apelat la oftalmologul recomandat de ea și am mers "la acest nu stiu cine din Satu Mare".
Doamna Doctor, medicina de calitate se poate face indiferent de oraș si o atitudine condescendenta față de colegii dumneavoastră arata multe despre dumneavoastră ca medic, iar atitudinea fata de clienti si pacienți - despre conduita dumneavoastra terapeutica!
Cristina Baditoiu
Cristina Baditoiu2 ani în urmă
Recomand cu drag această clinică. Avand un motan năzdrăvan, aveam emoții, dar am găsit un medic extraordinar ( doamna Ioana) ca și restul personalului. Au reușit să-l și tundă, ceea ce la alte cabinete nu s-a întâmplat. Va mulțumesc și cu siguranță o sa revenim la dumneavoastră.
Locații recomandate