/Iasi/Veterinar

Sanivet

Șoseaua Păcurari nr 88, Iași 700544, România

Sanivet
Veterinar
4.7
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GFM+8G Iași, România
+40 232 213 333
veterinariasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costan Roxana
Costan Roxana4 ani în urmă
Nu e deloc profesionist sa amani o programare facuta cu 2 saptamani inainte! Indiferent ca ai urgenta sau nu, suni si anunti, ca nu stii de la ce distanta vine omul cu cainele... nu mai zic de sedatul cainelui jn timpul tunsului, procedura de care de peste 5 ani n-am mai auzit(si eu sunt medic veterinar,insa in Cluj, asa ca nu vorbesc de pe pereti).
Foarte proasta impresie ...
Mutu Nicolae-Dan
Mutu Nicolae-Dan4 ani în urmă
Am mers cu papagalul de urgență în speranța că ne poate ajuta. Însă nu a fost deloc așa. Chiar dacă la prima vedere am crezut că totul va fi în regulă acesta nu a știut să pună câteva întrebări esențiale referitoare la starea de sănătate a păsării. Mai mult decât atât a optat să facem o procedură de tăiere a ciocului (ceea ce eu personal nu am auzit) care a agravat și mai mult situația făcând ca pasărea să decedeze la scurt timp. O fi bun pe alte animale, dar la păsări exotice nu pot să recomand.
Dionisie Kyrstea
Dionisie Kyrstea4 ani în urmă
Foarte multumit, seriozitate, calitate. In cazul meu a fost o interventie chirurgicala de urgenta si dl. Doctor a ramas peste program doar ca sa fie pisica bine. Va multumesc din suflet.
Huma Claudiu
Huma Claudiu4 ani în urmă
Aici găsiți pe lângă medici veterinari foarte pregătiți, niste iubitori de necuvatatoare. Un cabinet cu dotări performante si prețuri modeste. Domnul Doctor Mihăilă stie sa fie un profesionist dar si un OM! La fel si dl. Mihăilă jr. 😁
Andrei Lăzăroi
Andrei Lăzăroi4 ani în urmă
Recomand cu drag. Catelul meu a fost salvat de parvoviroza(rata de mortalitate undeva la 90+ %). Va multumesc!
Adriana Huma
Adriana Huma4 ani în urmă
Profesionalism si servicii excelente pentru catelul meu! Recomand din toate punctele de vedere!
Ana Teodora Busuioc
Ana Teodora Busuioc2 ani în urmă
Am venit cu cățelușa mea, în vârstă de 8 anișori, din cauza unei probleme la o lăbuță (o tăietură și câțiva scaieți care au rezultat o infecție destul de agravată într-un timp foarte scurt) iar domnul doctor și-a făcut treaba foarte rapid și prompt. Într-o seară am discutat problema, iar a doua zi am venit și cu cățelușa pe care a și operat-o (A DOUA ZI!) Mulțumesc mult pentru ajutor și pentru serviciile prestate! Multă sănătate și mult succes în continuare!
Roxana Elisa Dogaru
Roxana Elisa Dogaru2 ani în urmă
Foarte ok Dl doctor, informații corecte, bland, promt. Sfaturi bune!! Vom reveni mereu, important sa fie sanatos Dl doctor si sa mai tina deschis🤓🤗
Locații recomandate