/Iasi/Veterinar

KATYVET & CO SRL

Bulevardul Nicolae Iorga nr. 39 parter, Iași 700211, România

KATYVET & CO SRL
Veterinar
4.5
59 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXH+QP Iași, România
+40 741 057 475
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Georgeta Macovei
Georgeta Macovei2 ani în urmă
Recomand din toată inima iubitorilor de necuvântătoare, pentru consultații, tratamente, medicații, etc.
Iuliana Cojocaru
Iuliana Cojocaru2 ani în urmă
Am ajuns la doamna doctor fiindca motanelul meu avea probleme de sanatate grave. Nici un alt doctor nu a gasit nici o problema cu el. Doamna doctor l-a internat imediat, a facut tested de sange si a facut tot posibilul sa gasesca ce are. Daca nu ajungeam la ea, motanelul are fi murit in cateva luni de insuficienta renala. Doi ani mai traziu, motanelul e bine si fericit. Recomand
Vlad Sofronie
Vlad Sofronie2 ani în urmă
Un cabinet veterinar cu niste medici de nota 10. Am apelat la ei pentru pensiunea de animale. Recomand!
Bianca Oroian
Bianca Oroian2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul, doamna dr este un medic excepțional, dedicat și foarte pasionat de ceea ce face! O persoană minunata, cu multa dragoste față de animale.
Flowertrees Flower
Flowertrees Flower3 ani în urmă
Am ajuns la KatyVet intr-o zi de sambata cu pisicuta mea care era bolnava. D-na doctor a internat-o, i-a facut analize si prin tratamentul aplicat a reusit sa o salveze dintr-o criza pancreatica destul de severa. Ii sunt recunoscatoare pentru asta!
Dan Constantin Andronic
Dan Constantin Andronic4 ani în urmă
Am o pisicuta British Shorthair. La 2 luni s-a intoxicat probabil cu frunze de plante de apartament sau de la lins pantofii (foarte jucăusa). Vărsa, scaune diareice... după ce nu mai avea ce, făcea eforturi disperate de vărsătură şi defecatie. Ar fi murit fără această doctoriță care a tinut-o în incubator ca pe bebeluşi, cu perfuzie şi monitorizare. Singurul medic veterinar adevărat pe care l-am văzut interesat mai mult de vaccinare, deparazitare si vânzare de produse diverse. Dacă eşti disperat, aici este unde să apelezi. Din propria experienta! Sunt chirurg cu sotie medic ATI cu vechime de peste 25 ani. Stiu ce spun!
Antuza C
Antuza C4 ani în urmă
Locatia este cam micuta dar nu este asa important acest lucru: f important este faptul ca dna dr veterinar este de nota 10....profesional vorbind. Asta este motivul ptr care am acordat 5 stele acestei locatii.
Marcu Violeta
Marcu Violeta5 ani în urmă
Cei mai buni.nu am suficiente stele sa dau acestui cabinet.
Locații recomandate