/Iasi/Veterinar

Vet Life

Strada Smârdan 84, Iași 700399, România

Vet Life
Veterinar
4.7
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H5V+86 Iași, România
+40 756 123 744
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Daniel abacioaei
Daniel abacioaei2 ani în urmă
Personal de calitate, nota 10+
Razvan Banceanu
Razvan Banceanu2 ani în urmă
Personal primitor si profesionist. Recomandări și tratamente adecvate, nu "din burtă", așa cum găsești in majoritatea cabinetelor veterinare din Iași. Atitudinea doctorilor și personalului auxiliar te face să revii: sunt iubitori de animale, nu "actori". Prețurile sunt foarte jos, din păcate, nu la nivelul serviciilor. Mult succes VetLife!
Mihnea Cristian
Mihnea Cristian4 ani în urmă
Foarte frumos amenajat. Personal prietenos si profesionist. Animaluţele sunt tratate foarte bine,iar calitatea serviciilor este foarte buna.
Mi-am dus motanul pentru o operatie de castrare si a fost foarte bine ingrijit cat a stat acolo.
Cezara Topolniceanu
Cezara Topolniceanu4 ani în urmă
Cabinet dotat la cel mai ìnalt nivel, personal profesionist, pasionat şi dedicat micilor suflețele care ne ìnfrumusețează viețile ! Bravo lor !!! Recomand färä dubii !!!
Denisa Savin
Denisa Savin4 ani în urmă
Se vede afectiunea medicilor fara de micile vietuitoare! Animalele sunt tratate foarte bine si pacientilor li se ofera informatii exacte legate de sanatatea lor.
Loredana Elena Mocanu
Loredana Elena Mocanu4 ani în urmă
Un loc minunat, care ne place si nouă și cățelușului nostru. Atât serviciile medicale, cât și cele de cazare au fost ireproșabile. Cu siguranță, vom rămâne clienți fideli! 😉
Carmen Anca
Carmen Anca4 ani în urmă
Cabinetul se află în Tg.Cucu, lângă AJOFM, am fost programată rapid cu cățelul la tuns, l.am lăsat la cabinet, m.au sunat când a fost gata, în cca 2 ore, f.bine executată tunsoarea, profesionist, doamnele de acolo f.amabile, recomand.Am rezolvat neașteptat de repede, fără timp pierdut, ar fi ideal să pot rezolva orice altă problemă în același mod.
Stefan Sfichi
Stefan Sfichi2 ani în urmă
Am facut in acest cabinet o consultatie si o ecografie pentru un catel b. malinois si am fost foarte multumit. Personal extrem de dragut si profesionist. Recomand!
Locații recomandate