/Iasi/Veterinar

Cocodite - Dr. Vlad Gugles - Cabinet Veterinar Iasi

Strada Străpungere Silvestru 7 bloc i5 parter, Iași 700001, România

Cocodite - Dr. Vlad Gugles - Cabinet Veterinar Iasi
Veterinar
4.9
186 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H89+QH Iași, România
+40 332 440 795
cocodite.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia Nedelcoff
Emilia Nedelcoff2 ani în urmă
Eu am o vorbă: veterinarii buni vorbesc cu animalele, dar cei cu adevărat grozavi le aud pe acestea vorbindu-le înapoi. Sigur, e un mod de a spune, însă simt că o astfel de conexiune au reușit să stabilească domnii doctori cu animăluțele mele domestice.
Până să ajung la ei, am trecut prin multe cabinete cu pisica mea bolnavă, cabinete la care am avut experiențe mai puțin plăcute, cu toate că m-au scalpat de bani. Când mi-am încercat norocul aici, încă din prima zi am simțit că l-am prins pe Dumnezeu de un picior.
Doamna doctor Vio Miron s-a comportat exemplar atât cu noi, cât și cu pisica. Domnul Gugleș, la fel. Datorită lor, pot spune că pisica mea, diagnosticată cu PIF aprox acum 4 luni, ne bucură și astăzi cu prezența ei. Atâta atenție și iubire nu cred să mai fi primit din partea vreunui doctor veterinar, motiv pentru care cred că a rezistat atât de bine la tratament, deși ea este una dintre pisicile ușor stresabile.
Tot aici mi-am adus și a doua pisică pentru deparazitare și vaccinurile anuale, respectiv pentru analize de sânge. Iar domnii doctori i-au câștigat încrederea numaidecât.
Acestea fiind spuse, atât am de spus: acest cabinet veterinar este cea mai bună soluție pe care o puteți găsi atunci când animăluțul vostru se confruntă cu o problemă. Și nu doar el, în sensul că acești veterinari sunt, înainte de toate, oameni, motiv pentru care încearcă întotdeauna să risipească măcar puțin și din grijile stăpânului (mulțumesc doamnei Vio Miron că mi-a suportat toate crizele de anxietate și neliniștile, făcând față acestora cu tact, cu toate că întrebările n-au fost mereu adresate doar în timpul programului dumneaei, motiv pentru care-i cer și scuze pe această cale!).
Cristina Schiopu
Cristina Schiopu2 ani în urmă
O echipa minunata, oameni frumoși, pasionați de meseria lor...si cand iti place ceea ce faci, pui suflet si evoluezi....si asta se întâmplă la Cocodițe...mult suflet si mereu up to date in ceea ce privește informatiile medicale..toti prietenii noștri pufoși sunt pqcientii Vocodite....si ultimavizotă a gost pentru cățelușia noastra care a suferit de parvoviroza...dar a scapat cu bine mtumita acestor oameni. Mulțumim pentru toata grija Dvs.
Ceroleza Mazilu
Ceroleza Mazilu2 ani în urmă
In luna august cățelușul nostru de rasă shih-tzu, pe nume Flochi a fost operat de hernie ombilicala și sterilizat. Mulțumim mult D-nului Doctor Gules și recomand cu toată increderea acest cabinet COCODITE.
Iulia popovici
Iulia popovici2 ani în urmă
Foarte multumita de acest cabinet si de toata echipa! Vom reveni cu siguranta -pentru atentia primita, serviciile accesibile si sfaturile de incredere care ne ajuta sa mentinem blanosii nostri sanatosi si voiosi!
Andra Bunduc
Andra Bunduc2 ani în urmă
După un lung tratament de 84 de zi al motanului meu Norocel, pot spune ca ne am obișnuit cu vizitele la cabinet și ne vor lipsi doctorii de aici. Voi recomand mereu acest cabinet, atat pentru pregătirea profesionala a medicilor cât și pentru empatia și dragostea pe care o au fata de animale. Norocel era nerăbdător dimineața sa meargă la ei.
Cristian Bugur
Cristian Bugur2 ani în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar din Iași !
Silviu Cristinel Alexandru
Silviu Cristinel Alexandru2 ani în urmă
Profesionalism , săritori și dedicați tuturor clienților necuvântătoare !!!!
Iulia Alexandra Lungu
Iulia Alexandra Lungu2 ani în urmă
Cel mai bun veterinar la care am fost pana acum. Toata echipa e foarte priceputa, amabila, blanda, si se vede ca iubesc animalele. Stiu nu doar cum sa trateze animalutele, dar si cum sa le asigure un nivel minim de stres cat sunt la ei in cabinet.
Locații recomandate