/Iasi/Veterinar

Alfa San

Bloc F4, Strada Nicolina 4A, Iași 700220, România

Alfa San
Veterinar
4.7
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXM+CV Iași, România
+40 232 224 008
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Bosneaga
Diana Bosneaga2 ani în urmă
Profesionisti, empatici, dedicati!
Mi-au salvat motanul ce suferea de o boala grava. Au facut analize complete pentru a pune diagnosticul corect, apoi i-au oferit tratamentul necesar in fiecare zi. Au fost implicati, desi sansele de supravietuire nu erau mari, si ne-au oferit sfaturi ce au ajutat foarte mult. Le suntem recunoscatori, datorita lor blanosul nostru traieste!
Cristian Ştefan Ştefan
Cristian Ştefan Ştefan2 ani în urmă
Oameni profesioniști și foarte de treabă. Am fost ajutat imediat, prețul a fost decent. Recomand.
Gruia Bejenaru
Gruia Bejenaru2 ani în urmă
Medic priceput, se vede experiența cu animalele, se mișcă repede și cu precizie. In plus de fiecare dată e plăcut, grijuliu, empatic, chiar merită 5 stele fără îndoială. Rămân client fidel.
Nicoleta lupu
Nicoleta lupu2 ani în urmă
Am primit servicii de calitate și mult profesionalism. Am fost foarte multumita.
Gabi Astefanesei
Gabi Astefanesei2 ani în urmă
Am un schnauzer pitic. L.am dus de 2 ori la tuns in acest loc. Prima data a fost f bine pt ca am vb direct cu medicul care l.a tuns. A 2.a oara a fost un dezastru. I.a tuns ff mult din musteata + a ciupit.o la ureche. A fost totusi greseala mea ca nu am vb cu medicul care a tuns.o si am vb cu un intermediar. Oricum dezamagita! Mi.au zis ca stiu sa tunda aceasta rasa!
Andreea Madalina
Andreea Madalina2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea acest cabinet!
După ce am fost pe la diverși medici veterinari, am hotărât să-mi duc cățelul aici de câțiva ani buni.

Pe lângă profesionalismul de care dau dovadă, am rămas plăcut impresionată și de dragostea pe care o manifestă domnii doctori față de animalele ce sosesc la cabinet. Mi-au tratat cățelul de orice problemă cu care am venit, de la o unghie ruptă, la răceală și până la babesioză. Tot aici aduc cățelul (schanuzer pitic) și la tuns și am fost întotdeauna mulțumită.

Un lucru pe care îl consider important este faptul că de fiecare dată când ajungem la cabinet, cățelul meu este fericit să-l vadă pe domnul doctor deși, în mod normal, un câine ar fugi mâncând pământul. Asta îmi arată că are încredere în veterinar și că se comportă frumos cu dânsul chiar și când îl lăsam singur, la tuns.
Dumitra Lorena Zaharia
Dumitra Lorena Zaharia2 ani în urmă
Am fost la cabinet cu o pisicuta foarte bolnava ....desi analiza ecografica a aratat ca este foarte bolnava...medicul a recomandat si niste analize de sange, asa sa incaseze niste bani in plus. Am optat pt eutanasie deoarece calitatea vietii pisicutei era una deplorabila si medicul a interzis ca noi sa fim prezenti in momentul injectiei letale. Nu recomand acest cabinet si rusine sa ii fie acelui medic veterinar ...care numai medic cu suflet nu se poate numi. Specific ca pisicuta s-a chinuit sa moara....aviz celor ce ar dori sa apeleze la acest cabinet....va recomand sa va ganditi bine. Rusine sa va fie!!
Oana-Maria Hreapca
Oana-Maria Hreapca2 ani în urmă
Pisicuta a fost imediat consultata si m-au informat si despre starea ei generala de sanatate, pt problema cunoscuta a primit un antibiotic injectabil pe loc, am fost bine consiliata, intre timp pisicuța este sanatoasa, iar eu multumita.
Locații recomandate