/Bucuresti/Veterinar

Cabinet Veterinar Healthy VET Bucurestii Noi

Bulevardul Bucureștii Noi 70, București 012365, România

Cabinet Veterinar Healthy VET Bucurestii Noi
Veterinar
4.6
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2PQ+P8 București, România
+40 729 668 942
healthy-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–15
Scrie o recenzie
Carlos-Cristian Radan
Carlos-Cristian Radan2 ani în urmă
Tot ceea ce doresti pentru animalele de comapnie!
Bianca Marinescu
Bianca Marinescu2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Personalul este mereu amabil si prompt iar medicii sunt profesionisti.
Simona Gheorghe
Simona Gheorghe4 ani în urmă
Foarte mulțumită.
Am fost cu pisica la deparazitat, vaccinat și am fost foarte încântată cum doamna Dr. Ungureanu s-a comportat cu ea, prețurile sunt foarte accesibile. Recomand cu incredere să mergeți la acest cabinet și în special la doamna Dr.Rodica Elena Ungureanu.
Alex Buz
Alex Buz2 ani în urmă
Am discutat din timp cu "doamna doctor" (o duduie cu ochelari, tafnoasa) ca doresc un control urechi+baita pentru un golden retriever, asadar câine de talie mare! Am ajuns la clinica, l-am urcat in cadita, l-a spălat cu apa rece, apoi a venit momentul critic: uscarea! Atunci si-a amintit madam doctor ca masa pe care trebuia urcat cainele e stricata si trebuie sa-l luam noi in brațe sa-l urcam. Jimmy, un grasan fara pereche, statea cuminte, insa noi, trei muieri nu il puteam ridica. Firește ca m-am revoltat ca nu mi se pare ok sa dau 250-300 de lei si conditii zero! A luat foc: Dar ce vina am eu ca e cainele dvs obez ?!?! Eu: aveti vina ca v-ati inhamat sa toaletati un caine de talie mare, desi nu aveti conditii !! Daca veneam cu malamut de Alaska sau un marele danez ?!?! Sa va fie rușine pt atitudine si pt disperarea sa luati banii omului, fara sa va ganditi la animal !!!!
Andreiseeamans
Andreiseeamans2 ani în urmă
Locația ok, asistentele primitoare,dr foarte comunicativ ...preturile cam mari , radiografie motan 300 lei fără diagnostic , 5 lei o pastila antiinflamatoare. Din păcate motanul nostru inca își misca cu greutate picioarele din spate.
Alexandra Damian
Alexandra Damian2 ani în urmă
Acest cabinet mi-a distrus ultima speranta. In contextul pandemiei, micuta mea a suferit o infectie, asa ca am fost obligata sa merg oriunde era deschis si asa am ajuns la acest cabinet. Acolo am aflat ca avea si o tumora. Dna veterinar a decis sa urmam un tratament cu antibiotic si antiinflamator pana se retrage infectia, insa dupa 3 saptamani nu era nicio ameliorare, era din ce in ce mai rau. De asemenea, aceasta doamna doctor mi-a spus ca urmeaza sa o opereze, ca pentru a se face bine are nevoie de mai multe operatii, in conditiile in care catelusul era anemic, foarte slabit,avea o infectie masiva si in varsta de 14 ani.
Am decis sa consult o alta parere si am mers la un al doilea cabinet veterinar unde mi se spune literalmente ca doar un doctor care se plictiseste si vrea sa obtina un ban de pe urma unui om care sufera, ar opera acea tumoare. De asemenea, aflu alte multe complicatii si faptul ca ea nu se va mai face bine. Acel domn doctor mi-a spus ca daca o iubesc cu adevarat, cel mai bun lucru pe care il pot face pentru ea este eutanasierea. Nu puteam sa o fac, asa ca am mers acasa si dupa cateva zile ( unde a mai luat alte medicamente) puteam sa vad ca ea suferea din ce in ce mai tare, asa ca am mers sa consult alta parere, unde mi s-a repetat acelasi lucru: ea sufera teribil si nu este cale de intoarcere.
De aceea, nu recomand acest cabinet, unde se presupune ca ar trebui sa fie oameni care pun binele animalului mai presus de orice ! A fost doar o alta confirmare ca oamenii fac orice pentru bani si consider ca nimeni nu ar trebui sa treaca prin ce am trecut eu si catelusa mea. Nu a existat nici macar un moment in care sa mi se spuna adevarul, iar daca dna doctor este de alta parere, inseamna ca expertiza dansei nu este tocmai corecta. Nu vreau sa mentionez ce sume am cheltuit pt ca e irelevant, dar vreau sa specific cat de insistenta si de cate ori mi s-a repetat de catre aceasta doamna veterinar faptul ca o vom opera de cateva ori si va fi bine...
Silvia Ion
Silvia Ion2 ani în urmă
Am fost sa îmi tund cățelușa acolo. Am și spălat-o. Doamna care s-a ocupat de ea, foarte drăguță, amabila și foarte priceputa în ceea ce face din toate punctele de vedere! Preț acceptabil. Merita!
Adda Adutz
Adda Adutz2 ani în urmă
Nu sunt cuvinte pentru a descrie experienta! Absolut minunati! Le doresc sanatate si cat mai multa putere de munca si iubire fata de necuvantatoare!😍
Locații recomandate