/Bucuresti/Veterinar

Dream Vet

Bulevardul Ghencea 24, București 061344, România

Dream Vet
Veterinar
4.7
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C28X+8Q București, România
+40 21 413 7950
dream-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Protectia Muncii
Protectia Muncii2 ani în urmă
Angajații foarte informați. M-au ajutat cu ce aveam nevoie.
Oana Negut
Oana Negut2 ani în urmă
Nu exista suficiente stelute pentru a da un calificativ cabinetului Dream Vet.
Insa exista un cuvant! SUPEREROI !! Asta sunt pentru mine medicii de la acest cabinet.
In ultima luna chiar i-am pus la incercare 😊, mai intai dr Dan Iorga a operat de urgenta un catelus de 2 luni, deoarece I se blocase ceva in intestin. Desi era 8 seara si teoretic ar fi trebuit sa plece, a ramas sa il salveze pe micut, iar mai departe pe perioada recuperarii a fost alaturi neconditionat, fizic si online, cand a fost cazul.
Urmatoarea situatie extrem de provocatoare, a fost tratarea a 3 catelusi de parvoviroza ( unul dintre ei fiind cel de mai sus), o forma extrem de grava, catelusii au fost dusi la cabinet intr-o stare clinica critica.
Intr-o saptamana – care in detaliu inseamna: tratamente complexe, ore in sir lucrate peste program, perseverenta, curaj si determinare, catelusii au fost salvati si sunt parca mai vioi si energici ca inainte.
Recomand cu incredere medicii acestui cabinet, pentru ca au rezultate foarte bune in cazuri dificile, sunt tineri, competenti, ambitiosi, si nu in ultimul rand, sunt extrem de umani si isi trateaza pacientii nu numai cu medicamente, ci si cu dragoste :) !
Respect!
Nicusor Iancu
Nicusor Iancu2 ani în urmă
Doctori amabili si foarte implicati. Iti dau toate detaliile, informațiile necesare si se comporta foarte frumos cu animalele.
Lavinia Gata
Lavinia Gata2 ani în urmă
O echipa de medici veterinari profesioniști, amabili și simpatici. Prețuri accesibile.
Cristina losonczi
Cristina losonczi2 ani în urmă
Mi am dus bichonul de 5 kg la tuns,dar stiind ca este fricos anxios i am pus botnita sa evit neplacerile.Am zis ca nu i problema daca unde acopera botnita nu l va tunde.A zis ca trebuie sa platesc taxa agresivitate 5 kg caine egal50 ron peste costul tunsului.Am zis e ok ,doar sa fie oameni cu catelusul meu.Cand mi lau predat era chel de tot,tuns la zero,ciupit taiat in mai multe locuri,cu sfatul ca eu nu trebuie sa am caine ca e prea anxios si poate l infometez.Am poze ce scoarta ,rana groasa avea in urechi si in mai multe locuri pe corp.
Stancu Bogdan
Stancu Bogdan2 ani în urmă
Dupa aproape doi ani, de plimbat motanul pe la diferiti veterinari, am gasit in sfarsit un cabinet in care medicii pun suflet in ceea ce fac. Multe analize, radiografii….etc. L-au vindecat de problemele la plamani si l-au operat la ochi, acesta avand un entropion destul de sever.
Pe scurt, medici profesionisti.
Multumesc!
Robert Smadu
Robert Smadu2 ani în urmă
Va recomand sa mergeți la nevoie sau poate doar la un mic control. Veți găsi niște oameni devotați acestei meserii și cu iubire inimaginabila pentru micuțele animaluțe🐾
Ralu Cat
Ralu Cat2 ani în urmă
De competența medicală nu am ce sa comentez,deoarece sunt proceduri standard, nu se improvizează, au muncit si studiat mult dar, daca nu aveti alte optiuni si aveti destui bani să plătiți pentru orice ....pt un caine in tratament de parvo,dus după deparazitare pt balonare să se ia bani pe consultație de 2 minute, ....sa vin să iau pastiluta pt următoarea deparazitare să mi ceara 10 lei pt ca au vrut să stea de vorbă si sa i o administreze daca se bucură la 10 lei ..pe bune ?.pffff...mai au putin si iau bani si pt covorase, si bonurile de tratament super exagerate si înflorite .Loc de cheltuit bani pt fițe da ,pregătiți va ca nu doar animalutul va fi tratat, ci si dvs veti iesi cu un dorsal f bine curățat:) si portofelul cat mai gol .Eu am gasit alt cabinet cu personal super profi ,competent si preturi decente
Locații recomandate