/Bucuresti/Veterinar

Natura Vet Dorobanti

Calea Dorobanți 111-131, București 010562, România

Natura Vet Dorobanti
Veterinar
4.2
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33W+VX București, România
+40 770 691 269
naturavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Durdun
Roxana Durdun2 ani în urmă
Angajati foarte nepoliticosi
Costel Papura
Costel Papura2 ani în urmă
Am fost la dr. Costache Iulia cu pisicuta si a fost foarte amabila si a dat dovada de profesionalism, urmeaza sa-mi iau un caine si deja mi-a raspuns la o multime de intrebari.
Recomand cu mare drag
Catalina Mstate
Catalina Mstate2 ani în urmă
Am fost extrem de mulțumită de felul cum mi-au tratat animăluțele, angajații acestui cabinet veterinar știu mereu ce au de făcut, recomand cu încredere Natura Vet.
Mihaela Petrache
Mihaela Petrache2 ani în urmă
Foarte mulțumită. Medicul veterinar Bațai Lavinia a dat dovadă de profesionalism din toate punctele de vedere. Recomand.
Ungureanu Loredana
Ungureanu Loredana2 ani în urmă
Personal amabil, interactiunea cu animalele de companie este la superlativ ❤️❤️❤️. Cățelușul meu s-a simțit în siguranță și iubit. 👍👍👍👍
Dana Ungur
Dana Ungur2 ani în urmă
Buna ziua,vreau sa va povestesc experienta neplăcută pe care am avut-o cu catelusul meu la acest cabinet veterinar!Mi-am dus vineri 19 feb cățelușul la cosmetică si l-am luat dupa 3 ore cu o rană facuta de ei cu masina de tuns,lucru pe care cei de la cabinet l-au ascuns,eu descoperind abia acasă, deoarece rana au sigilat-o cu un unguent special pt a o acoperi !Nu pot să cred că niște doctori veterinari pot sa fie atât de iresponsabili si sa trateze atât de meschin aceasta problema!Aceasta zgarietura superficială cum au numit-o ei a necesitat 2 cusaturi si 3 zile de antibiotic!As atașa si poza sa vedeti cum arata cățelul meu,care de 3 zile e alt caine, e traumatizat,e speriat si f apatic!
Andreea Iosăgeanu
Andreea Iosăgeanu2 ani în urmă
Foarte mulțumiți! Dna dr Lavinia este o profesionistă!
Bogdan Bena
Bogdan Bena2 ani în urmă
Am avut o experiența foarte plăcută la Natura Vet, personalul m-a lăsat plăcut surprins cu amabilitatea și eficacitatea de care au dat dovada, recomand tuturor acest cabinet veterinar.
Locații recomandate