/Bucuresti/Veterinar

Cabinet Veterinar Pantelimon

Șoseaua Pantelimon 255, București 021613, România

Cabinet Veterinar Pantelimon
Veterinar
2.1
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5V6+5W București, România
+40 736 998 459
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–14
Marți: 12–14
Mirecuri: 12–14
Joi: 12–14
Vineri: 12–14
Sâmbătă: 12–14
Duminică: 12–14
Scrie o recenzie
Maria Petre
Maria Petre5 ani în urmă
Oamni buni, daca va iubiti animalele evitati clinica Animus de la trafic greu! Am dus un rottweiler in varsta de 7 ani la clinica animus. Cainele era pe picioarele lui, intradevar foarte slab, dupa un set de analize au zis ca, cainele meu le-ar avea pe toate.. Nimic mai mult de atat. Decat ca ii vor face o injectie apoi ca il vor baga in perfuzii. Am stat de la ora 22:00 pana la ora 02:00 la clinica. Imediat cum i-au pus perfuzia cainelui, el a inceput sa respire ca si cum ii era foarte cald, apoi se ridica in picioare si se punea imediat jos nu mai avea putere. L-au bagat in cusca, si sa aud ca de dimineata la ora 08:00 ar fi murit de stop cardiorespirator.... Sunt incompetenti, ipocriniti, omoara vietati pe capete. Este imposibil cum puteti angaja asa jeguri de oameni, sa invete pe bietele animale, omorandule. Facand pe ele experimente! Este posibil asa ceva!? De ce sa omoram animale in fiecare zii la clinica Animus cand le putem salva la alte clinici? Daca vreti sa aveti un caine sanatos evitati clinica Animus oameni buni ! Mie mi-au omorat cainele in interval de 8 ore cand el ar fi putut fi salvat. Sunt inconstienti si iau banii degeaba! Daca s-ar putea sa va dau stelute cu minus sa stiti ca a-ti avea stelute minus sute, nu una, de la oameni care au venit cu gandul sa isi faca animalutelel bine si le-au luat omorate! ☹ Sa se angajeze personal capabil pentru a salva vietati,nu pentru a le omora.. Sunt pur si simplu niste copii care nu stiu sa iti scrie numele pe un caiet si numele cainelui, si ei vor sa salveze? Cand i-au bagat branula l-au chilarit efectiv! Oameni dragi daca va iubiti animalele evitati clinica Animus de la trafic greu!
Lia S
Lia S5 ani în urmă
Ok! Eu spun experienta mea cu aceasta clinica. Eram absolut dar absolut disperata cu motanul meu care avea nevoie de un sondaj urinar urgent, avea glob vezical cat o minge de tenis, stiam ca pe timp ce trec orele starea lui se agaveaza si ii va afecta rinichii iremediabil.Am fost cu el de urgenta la alta clinica, aia de acolo nu voiau sa-i faca sondaj n-am inteles din ce motive, prima data analize si etc, ma rog, nu am stat si am ajuns la Animus, l-au preluat imediat si doamna de acolo chiar m-a calmat, eu fiind in plin atac de panica! L-a sondat imediat, usor si repede, plus anestezie (la alt cabinet (in bariera) m au pus sa-l tin de labele din fata si l-au sondat pe viu, nu va spun ce urlete a tras), daca nu avea prezenta de spirit doamna doctor motanul meu NU mai era in viata acum. Eu am primit chitanta cand am achitat, preturile sunt mai mult decat OK cat despre asepsie eu nu am vazut sange,rahat,lichide in custi si nici pe jos, era un pui de pisica la incubator si chiar era curat.
Ana Munteanu
Ana Munteanu5 ani în urmă
Am ajuns la Animus dintr-o intamplare, pentru ca nu este in cartierul meu, dar am fost placut surprinsa de amabilitatea medicilor - am prins medici diferiti, in ture diferite si toti sunt deschisi si dornici sa explice pe intelesul stapanilor termeni medicali complecsi - si de gama larga de produse farmaceutice, la preturi bune. Acum suntem - eu si cele 3 animalute de companie - pacienti fideli ai clinicii. Mult succes in continuare!
Alexandra cojocari
Alexandra cojocari5 ani în urmă
Cat de rau imi pare ca nu exista stele cu minus,ca asta ati merita! NICIODATA Animus vet! Dar niciodata nu imi trebuie sa mai intru la ei! Finalitatea mea: -1000 lei si un motan care abia mai era in viata la ei. In alta parte: -300 lei si un motan viu si (relativ) sanatos! Povestea pe lung: in data de 5 dec 2018 ma prezint cu motanul cu blocaj urinar. I se face sondaj si se trece pe antibiotic,antispastic si perfuzie de hidratare. Inca vreo 5-6 zile ne prezentam pentru tratament. Concluzia lor:struviti.Totul (cat de cat) bine si frumos pana in data de 23 dec,cand ajunge sotul cu el din nou acolo,blocat iar si lesinat rau. Spun ei:internare macar pana a doua zi la incubator pentru ca avea 33 grade si apoi vedem. De a doua zi,inca vreo 3 zile de lasat motanul la pranz pentru perfuzie si venit seara dupa el. Doar ca seara,cand ajungea sotul sa-l ia,perfuzia era vesnic oprita,si abia atunci ii mai dadeau drumul,si mai astepta sotul 30 min-o ora. Pai daca platesc perfuzia,fa-i perfuzia!!! A 4-a zi,mers la Ortovet,facut ecografie pentru ca avea rinichii mariti,facut analize,sediment urinar! Cei de la Animus nu au fost in stare sa faca un sediment urinar,ca era mai simplu sa presupui ca are struviti! Raspunsul lor: ei fac ce analize cere proprietarul! SERIOS??? Pai eu vin la tine cu animalul bolnav,si tot eu trebuie sa-ti spun si ce analize sa-i faci,si ce tratament sa-i administrezi??? Urmarea:motanul are oxalati,antibioticul lor nu functiona,iar noi ii dadeam gresit mancare pentru struviti din cauza lor! A,si nici perfuzia pe care i-o puneau nu era benefica pentru oxalati! La Ortovet,dupa nici 24 ore,motanul era vioi,manca,iar dupa 3 zile era aproape ca nou!
Dupa ce i-am sunat sa intreb ce analize i s-au facut motanului si ce antibiotic i s-a administrat,m-au sunat (probabil pentru ca nu venisem la `tratament`),dar nu mi-a mai trebuit sa le raspund...
Per total,preturi relativ acceptabile la anumite lucruri,medici/asistente ok,doar ca nu fac lucrurile in ordinea care trebuie si sar pasi,care pot fi fatali!
Frusy cezar
Frusy cezar5 ani în urmă
Cei care aveti animale de companie , sa NU va duceti niciodata la clinica Animus de pe calea Rahovei ( cabinetul veterinar non stop de langa Hipocrat ) , sunt niste incompetenți , mâncători de bani .. si au inchis pagina de Facebook pentru a mușamaliza moartea unei cățelușe de doar 2 luni .

Am fost cu un pui de chow chow la ei , cu o simpla diaree..l.au consultat si i au dat diagnosticul de “enterocolita si bronșita “ , nu i.au facut analize inainte,au spus ca o ținem pe tratament o zi sa vedem cum se manifesta si pe urma vom face si analizele... au trecut 3 zile, in fiecare zi i.au administrat perfuzii de circa 1 kg in condițiile in care ea avea 2 kg toata + tratamentul injectabil. In acest timp cățelușa a slăbit 600 de grame.. in fiecare zi o duceam pe picioruțele ei si o luam acasa pe jumătate moarta. Atunci cand am observat schimbarea majora la ea, am refuzat pe propria răspundere sa nu i se mai administreze perfuzii si tratament fara un set de analize complet (acest lucru trebuia facut din prima zi de către personalul medical, ceea ce nu s.a întâmplat..) In a patra zi, i s.au facut analize de sange si am observat ca era foarte diluat..am aflat in urma analizelor ca suferea de anemie severa si de hipoglicemie (in tot acest timp tratamentul deja administrat a fost inutil..Ba chiar a agravat situația..precizez faptul ca in tot acest timp ni s.a interzis sa ii oferim mancare si apa) . Văzând ca sângele era foarte diluat, s.a luat hotărârea de a i se face transfuzie de sange, fara a ni se comunica riscurile la care era expusă . In urma acestei transfuzii de sange, cățelușa nu se mai putea tine pe picioare.. ni s.a comunicat faptul ca asa se va manifesta toata noaptea,dar a doua zi vom observa o schimbare in bine. Am ajuns acasa cu ea la ora 23:30,iar la ora 23:58,cățelușa a facut stop cardiac. Am ajuns cu ea la clinica in aproximativ 7 minute, însă nu s.a mai putut face nimic. Atunci cand am intrebat daca i.a tăcut inimioara din cauza transfuziei,mi s.a raspuns cu “nu”.

Vreau sa precizez faptul ca in cele 4 zile au murit 2 cățeluși + cățelușa mea.

Ma abțin de la alte comentarii, las la aprecierea organelor competente sa investigheze clinica respectiva.

Share masiv! Sa ajunga unde trebuie!

#protectiaanimalelor
#ong
#anaf ( nu am primit niciodata bon fiscal ..” aveti factura “ )

Nu mai spun ca dupa o recenzie negativă (1/5 stele ) m au stresat cu telefoanele sa sterg recenzia , acum si au inchis pagina de Facebook ..ma intreb oare de ce ? Atat timp cat ei si au facut datoria?

#cinesescuzaseacuza!!
Serban Alex
Serban Alex5 ani în urmă
Nu m-am lovit de aceasta clinica pana in aceasta seama, cand am dus catelul (13 ani, artrita) la cosmetica. Acolo esti o doamna, Valentina, care esteemed de o nesimtire iesita din comun. Am asteptat 15 minute peste ora la care eram programat, timp in care a trecut pe langa mine de 3 ori, m-a intrebat daca astept la ea, apoi a plecat sa fumeze o tigara. Cand s-a intors, mi-a aruncat un "haideti" sictirit, repetat de vero 4 ori, din ce in ce mai nervoasa si tot vorbind la telefon. In momentul in care am ajuns in cabinetul ei, pe acelasi ton mi-a "ordonat" sa-l urc pe masa (telefonul nu l-a miscat de la ureche), pentru ca apoi sa-mi reproseze ca e cam murdar catelul (are praf pe blana). Absolut penibil! Nu inteleg cum puteti tine o asemenea angajata...
Alex Alex
Alex Alex5 ani în urmă
Deși poate am interpretat eu gresit vreau sa va spun experienta mea! După ce am cumpărat un puiuț Brithis Shorthair am observat ca făcea moale si am hotarat sa merg cu el la medic! Ajuns acolo mi sa spus ca sigur este bolnav pt ca vin foarte multi cu această problemă! I sa facut triplu test si a ieșit ca are coronaviroza! A fost băgat imediat pe perfizii si antibiotic ! Dr Ionela(fata cu parul lung) sa comportat foarte bine cu noi si ne-a explicat exact ce in seama aceasta boala si ne-a spus ca trebuie sa urmeze tratamentul 3zile si apoi vedem in ce directie o ia! După aceste 3zile pisica sa simțit foarte, mânca, nu mai făcea moale, era foarte activă și se odihnea foarte bine! După antibioticul de seara din a 3a zi pe tura dr Ioana(sper ca nu le incurc ) la aproximativ 30min pisica a inceput sa respire foarte repede ,sa i se zbata stomacul si sa nu mai poată sta pe picioare! Am sunat la cabinet si mi sa spus sa astept 30min pt ca poate fi o reacție alergica la antibiotic ! După 30min se simțea la fel si am mers cu el direct acolo ! I sa facut 1injectie pt alergi, 1injectie pt a face pipi sa elimine antibioticul si inca 1injectie care nu am inteles pt ce era pt ca au stil de a-ți explica....doamne ! Mi se spus ca dimineata sigur nu mai are nimic! Toata noaptea nu am dormit ca sa vad cum se simte ,dar nu a existat nici o schimbare! Dimineata plansa si obosită am cerut eu un set de analize pt ca ele nu aveau nici o treaba ,ca seara sa imi spuna ca are rinichi si pancreasul slăbit si ca nivelul de potasiu a crescut peste 10 ! Eu nu am gasit pe nici in site sa se vb despre aceasta boala si sa spuna ca ii creste peste noapte potasiul ! Seara cand am fost sa il vad pt ca trebuia sa il tina la incubator sa ii creasca temperatura pt ca avea 36,5 ,era schimbat la fara ,avea pupilele dilatate ,se zbătea fara nici un sens si gemea ! Mi sa spus ca asa reacționează de la boala ! Nu am avut voie să îl iau acasa pt ca trebuia tinut la incubator si daca este nevoie sa ii mai puna perfuzii sa ii scadă potasiu ! Dimineata cand am mers din nou nu mai avea forta sa tipe sau sa se zbata Si au spus ca vor sa ii ia glicemia (asta după 4zile de tratament in care nu ii sa facut nici un test pt alergi sau analize ) ! In timp ce ii luau glicemia pisica a facut stop cardio respirator Fără să bage cineva de seama ! Cred ca a trecut 1 min pana au realizat si il apasă pe piept cu o mână sa para ca fac ceva ! Sincer nu vreau sa vb prostii pt ca nu stiu nimic sigur dar eu nu cred ca a murit din cauza coronavirozei Deși in primele zile a arata foarte bine ! Ideea este ca toata animalele care intra acolo primesc aceeași perfuzie cu vitamine , metronidazol si acelasi antibiotic ! Nu cred ca au idee cum sa trateze o boală!
Daniela Radu
Daniela Radu5 ani în urmă
Ca sa va dati seama de incompetenta acestora este suficient sa sunati la clinica!
Detin o sinsila ( chinchila) care dintr-o data a inceput sa manifeste un comportament ciudat, aceasta fiind perfect sanatoasa pe parcursul vietii, deci nu stiam cu ce ma confrunt! Fiind putine clinici in Bucuresti care se ocupa de animale exotice am apelat la acestia telefonic pt o programare pe la ora 10:00.
Duduia de la receptie mi-a transmis ca medicul este pe "teren" si dupa 18:00 urmeaza sa ajunga la clinica. Bun...sun la 18 nu ajunge, sunt la 19 nu ajunge, sunt la 21:00 deja disperata ca imi moare animalu' si dudia zice asa cu o voce calma ( desi i-am explicat ca situatia este grava si chiar era, aimalutul meu deja nu mai manca de 2 zile etc etc) "Domnu' doftor este si proprietarul clinicii si nu are program, asa ca nu stiu cand sa veniti".
Amu...zic eu sa nu inebunesti? stai toata ziua dupa niste indolenti incompetenti ca apoi sa iti zica una ca asta?
Oricum...bine ca nu am ajuns la acestia, acum citind recenziile celor patiti imi dau seama ca am scapat si eu si soarecele :)
Am mers de urgenta a doua zi la un al cabinet care mi-a salvat animalutul, operat, tratament, etc...
So... cititi recenzii inainte sa o patiti la propriu!
Locații recomandate