/Bucuresti/Veterinar

Iraida Vet

Strada Foișorului 3, București 031413, România

Iraida Vet
Veterinar
4.1
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CF+P6 București, România
+40 372 906 905
iraidavet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Iraida Vet
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Georgiana Jojo
Georgiana Jojo1 an în urmă
Astăzi am castrat pisica la acest cabinet. Se simte foarte bine, la nici 12 ore de la operație e vioaie, se joacă și aleargă mingiuțe de hârtie prin casă. Operația a durat doar 20-25 de minute și, încă de când am plecat de la cabinet, pisica era perfect conștientă. Am primit o fișă de recomandări de îngrijire post-operatorie cu informații despre ce tip de hrană să îi dau, la ce interval orar să îi dau antibioticul, la câte zile să o aduc din nou pt scoaterea firelor, etc.
Îi recomand cu toată încrederea ❤️
Ana talpes
Ana talpes1 an în urmă
Recomand acest cabinet! Dr. Ciprian Dragomir și dr. Laura Dragomir, sunt medici care iubesc ceea ce fac,si le multumesc pt toate animalutele tratate la acest cabinet. Nota 10+. Recomand din inima.❤
Elena Bulumac
Elena Bulumac1 an în urmă
Super mulțumită ,in sfârșit am găsit un cabinet veterinar ca la carte , domnul doctor Ciprian Dragomir un om de calitate care pune suflet în ajutorarea necuvântătoarelor.multumesc domnule doctor!
George silviu
George silviu1 an în urmă
Am avut parte de o experiența plăcută, cu oameni profesioniști și iubitori de animale. Voi reveni cu siguranța.
Nad ROLO
Nad ROLO1 an în urmă
Domnul dr. Dragomir este super de treaba si atent cu animalutele. Am fost la el pt deparazitare interna + externa pt o pisica. . Ne-a dat informatii detaliate asupra modului de hranire si interactiunii cu alte pisicute. Recomand!
Andreea Ion
Andreea Ion1 an în urmă
Din păcate serviciile de frizerie lasă de dorit.
Încep prin a spune ca în luna februarie am plătit un tarif, iar acum în iunie alt tarif, mai mare cu 40 de lei, domnișoara de la telefon a spus ca se mai schimba (a fost tatăl să ducă cățelul, iar eu am cerut explicații telefonic).
La programarea telefonică am menționat ca are 13 kg, după tuns am plătit mai mult, pentru 15 kg (l-au cântărit ele). Nu înțeleg limitele de greutate pe care le aveți, de la 13 la 15 diferență de plata mare, sau ar trebui sa fie pana în 10, 10-15 și asa mai departe, ma rog...
În luna februarie, cățelul a fost ciupit în câteva locuri cu mașina de tuns, iar tunsoarea finala nu a fost una foarte reușită.
Azi când a fost lăsat la tuns, i s-a spus domnișoarei de la recepție cum să fie tunsoarea, răspunsul : nu ma ocup eu ; dar nici nu a chemat pe cea care se ocupa. A trebuit sa sun eu, sa le trimit poze, sa nu mai sluțească animalul.
Pe scurt, nu au treaba cu frizeria canină, îmi pare rău că l-am dus de doua ori acolo. Mai mult decât atât, câinele nu miroase a nimic proaspăt, nici nu știu dacă au folosit șampon, orice șampon miroase! Nu mai spun că la frizeria unde obișnuiam să îl tund, era dat și cu parfum... pe lângă șampon.
Nu recomand!
Ioana maria tirziu
Ioana maria tirziu2 ani în urmă
Personal amabil dar slab pregatit din punct de vedere medical. In urma cu o luna catelul meu a inceput sa tuseasca asa ca l-am adus la cabinet pentru un consult. Domnul doctor, in urma consultului a pus un diagnostic (nu au fost cerute investigatii suplimentare pe langa simpla anamneza) de laringita si am inceput tratamentul dar dupa o saptamana de tratament, 3 zile de injectii la cabinet urmate de tratament la domiciliu, starea catelului s-a agravat asa ca l-am dus la un alt cabinet pentru a cere o a doua opinie, de acolo am fost trimisi la un consult cardiologic si s-a constatat faptul ca tusea catelului nu era cauzata de laringita ci de o insuficienta Cardiaca in stadiu avansat, complicata si cu edem pulmonar. O asemenea eroare medicala este inacceptabila: o banala raceala confundata cu o boala grava, degenerativa. NU recomand Iraida Vet.
Roxana A.
Roxana A.2 ani în urmă
Încep prin a spune faptul ca suntem foarte mulțumiți de cabinet din punct de vedere medical, doctorii sunt foarte bine pregătiți și s-au purtat foarte bine cu al nostru cățeluș. De aceea am revenit și pentru sunt, igienă etc și am fost profund dezamăgiți de doamna ce l-a tuns. Pe lângă faptul că părea total deranjată că are de treabă cu el, l-a tuns foarte urât, i-a lăsat pe ici pe colo porțiuni de păr mai mult. N-ar fi fost chiar o tragedie, dar la un control mai amănunțit, am gasit 2 zone în care doamna "l-a ciupit" cu mașina de tuns, ca să zic asa. Și are 2 răni de toată frumusețea. A se vedea în poze. NU RECOMAND nimănui sa meargă cu el la tuns aici, poate doar dacă îl tunde altcineva. În schimb serviciile medicale excepționale..
Locații recomandate