/Bucuresti/Universitate

Universitatea Bioterra din București

Strada Gârlei 81, București, România

Universitatea Bioterra din București
Universitate
4.3
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3X7+JX București, România
+40 760 661 860
bioterra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan Cristian Mihalache
Bogdan Cristian Mihalache2 ani în urmă
Recomand din toate punctele de vedere!
Maricel Spulber
Maricel Spulber2 ani în urmă
Profesori eminenți și oameni deosebiți!
Alexa Gabriela
Alexa Gabriela2 ani în urmă
Buna ziua , as dori o părere despre facultate, merita ?
Florin Ciobanu
Florin Ciobanu4 ani în urmă
Este o Universitate privata cu mai multe facultati si taxe rezonabile.Are facultati cu specializari pentru viitor si posbilitatea de a continua prin inscrierea si absolvirea unui masterat. Nu se pot face inscrieri si absolviri la doctorat nu pot oferii asa ceva. Sunt acreditati si monitorizati de Ministerul Invatamantului si prezinta incredere, au baza materiala, camine pentru studenti , si filiale prin tara. Sediul Universitatii este in str. Girlei Bucuresti, sector 1 si se poate ajunge cu transport in comun statia de coborare fiind Univ. Bioterra in care ajung liniile 205, 261. Exista parcare proprie au si locuri speciale pentru persoane cu dizabilitati. Caminele sunt pe str. Girlei nr.61_63. Si sunt deschise pe perioada anului universitar mai putin pe perioadele de vacante. Cu auto personal se poate lua in considerare aeroportul Baneasa ca punct de reper, si pe str.Ion Ionescu De La Brad R.O.M.A.T.S.A. centru de dirijare al zborurilor.
Traian jelea
Traian jelea4 ani în urmă
Este cred una dintre primele instituții de învățământ superior din romania.situata în zonă băneasa are dotări corespunzătoare pe lângă săli de studiu găsim aici cantină ba chiar și o piscină. Taxele ceva mai mici decât la alte institute similare.ceea ce nu mi se pare a fi în regulă sunt acele taxe percepute pentru absențe
Lucian Luci
Lucian Luci6 ani în urmă
Singura facultate unde se cer bani pentru absentele studenților. Dacă vreți sa pierdeți timpul și banii puteți alege Bioterra. Alegeți aceasta facultate doar dacă aveti neapărată nevoie de diploma, sunt persoana care chiar au nevoie de acea diploma. Pt restul e sa zici ca ai făcut ceva.
Badiu Cosmin
Badiu Cosmin8 ani în urmă
Nu va pierdeti timpul in aceasta institutie inferioara...aaa superiora de invatamant. App e mai curat in toaleta din trenurile Cfr decat in salile din bioterra.
Bogdan ENESCU
Bogdan ENESCU2 ani în urmă
Nu stiu daca mai exista, locul pare parasit!
Locații recomandate