/Bucuresti/Universitate

Universitatea Hyperion

Calea Călărași 169, București 030615, România

Universitatea Hyperion
Universitate
4.1
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MG+46 București, România
+40 21 327 4465
hyperion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Beatrice de la Titan
Beatrice de la Titan2 ani în urmă
Am făcut doi ani de master la Managementul Mediului și Dezvoltare Durabilă,după patru ani grei de Politehnică. Nu mai suportam încă doi ani de teroare pentru studiile de master la aceeași universitate! Profesori mult mai înțelegători, răbdători, sociabili și sufletisti spre deosebire de acriturile Politehnicii(mai rar excepții fericite). Ca program de învățământ,nici nu se compară! La Poli stăteam de dimineața până seara de îmi trecea oboseala, neliniștea și frustrarea os prin os pentru seminarii,laboratoare, cursuri, s.a.m.d. la peste 10 materii pe semestru, aici doar sâmbăta între două și patru ore,în total patru materii la fiecare semestru. Mult mai puțină aglomerație cu colegii agasanți din sală,doar 10-12 în loc de peste 40 la Politehnică. Parfum! S-a simțit ca un refugiu universitar util! Secretara s-a comportat foarte frumos cu noi toți,nu ne-a creat neplăceri in nici un fel. Am avut parte de o aplicație de teren a studenților și masteranzilor geografi de patru zile,atent planificată de profesori, în Mai 2018. A fost o experiență dificilă pentru mine dar inedită. Îi mulțumesc profesoarei Toma Elena pentru convingere, comunicare eficientă și încurajare cu itinerariul educativ. De când s-a instalat izolarea Covid în 2020,mi-am amintit de acele patru zile de deplasare continuă în locuri noi și frumoase. Nu am simțit decât bucurie și mulțumire în suflet,nici urmă de regret sau panică! S-a meritat efortul! Recomand să treceți și pe aici,doritori de master!
Mario Mario
Mario Mario2 ani în urmă
Cele mai arogante si prost educate persoane le gasesti la secretariatul facultatii de drept.
Nina Secu95
Nina Secu952 ani în urmă
O mizerieeeeee!!!! Cum sa I spui unei persoane cu care vorbești de 1 minut, ca e grea de cap si nu a înțeles,, în condițiile în care explicațiile sunt precare, din partea lor. Nu m am simțit in halul acesta niciodată! De câte ori sun, răspunde o duduie, sătulă de munca ei în plina vara
... Recomand orientarea către alt job, dacă nu sunteți în stare sa va pliați pe cerințele lucrului cu publicul. Sa va fie rușine!
Eduard Ciocioman
Eduard Ciocioman4 ani în urmă
Recomand cu incredere specializarea Stiinte Politice, profesori cu un backround exceptional, iar secretariatul de exceptie!
O facultate unde ai ce sa inveti
Ana-Maria (Mimi)
Ana-Maria (Mimi)2 ani în urmă
Eu m-am înscris în 2019 la "Colegiul Hyperion" . Trebuia să fie cursuri de 1 an jumătate, trei semestre. Am făcut doar 1. Nu din cauza pandemiei, ci pentru că s-a ii închis colegiul. Eu am apucat sa plătesc integral două semestre, dar nu mi-am recuperat banii pentru lunile pierdute. Trebuiau să se facă cursuri online în lockdown, dar nu s-au făcut. Secretarele, după ce plătisem primul semestru au venit la mine să-mi spună că nu exist în baza de date și a trebuit să le arăt chitanța ca dovadă că plătisem. Nu știu facultatea cum e aici, dar Colegiul e praf.
Andreea Chiruta
Andreea Chiruta2 ani în urmă
Cladirea nu are locuri de parcare. Liftul nu este functional in timpul pandemiei. Toata aprecierea pentru sala de curs pusa la dispozitie ONG-ului in mod gratuit pentru pregatirea noilor voluntari
Vlad Vintila
Vlad Vintila2 ani în urmă
Dupa ce ramai repetent in Anul 1 iti pierzi locul in facultate - fara notificare. Aflii cu 2 zile inainte de inceperea noului an ca ti-ai pierdut locul, si ca s-au ocupat deja toate locurile la facultatea/specializarea la care erai, nu te poti inscrie iar.

Un concept straniu, aceasta ocupare a locurilor - din moment ce admiterea ar trebui sa se faca pe baza de concurs (50% test, 50% media de la bac), lucru scris in metodologia lor.

In concluzie - facultate dubioasa. Secretariat dubios - comunist - stai cu caciula in mana.

Am apreciat ca n-au perceput taxa sa-mi elibereze originalul diplomei mele de bac, practica dubioasa a altor facultati.
Alexandra Stefan
Alexandra Stefan2 ani în urmă
Anul I la FBID
Am avut nevoie de o adeverinta de la ei pentru Casa de Pensii .
In max 10 minute am avut adeverinta semnata , stampilata , cu tot ce ii trebuie .
Nu ma asteptam sa se intample asa ,mai ales stiind ca la alte facultati nu se elibereaza adeverintele de studenti pana pe 1 oct .
"Portarul" e putin sarit :)))
In rest , am dat numai de oameni seriosi si mi-am rezolvat problemele foarte rapid.

Din review-uri , reiese ca oamenii sunt naspa dar banuiesc ca treaba e diferita de la experienta la experienta.
Eu insa , recomand.

Cel putin pe moment :))
Locații recomandate