/Bucuresti/Universitate

Universitate în Bucuresti

Intrarea la universitate este o etapă care te va ajuta sau îți va permite să îți concretizezi parcursul profesional. Astfel că, universitatea este un ciclu superior la care foarte multe persoane visează. După ce ai obținut Bacalaureatul, se recomandă să alegi și studiile universitare pentru a vedea ce impact au acestea asupra vieții tale. Te poți bucura de o mulțime de atuuri la care nu te-ai gândit până acum.

Universitatea este ca un sat mai mic. Ai restaurante sau cantine la dispoziție ta, biblioteacă, dar și o mulțime de alte locuri de descoperit. Vei obține aici o mulțime de beneficii și de avantaje, facilități sau oportunități, de mare ajutor în parcursul tău.

Vei deveni în același timp și mai autonom, vei găsi foarte multe persoane diferite, poate vei avea timp și să lucrezi.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.