/Prahova/Spital

Spitalul Județean Buna Vestire

Strada Buna Vestire 1-3, Ploiești, România

Spitalul Județean Buna Vestire
Spital
2.3
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2QJ+H7 Ploiești, România
+40 244 521 300
sjup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Neagu Mihai
Neagu Mihai2 ani în urmă
Daca aveti vreo persoana cu probleme de tulburari nevrotice ori doriti internare pe sectia de psihistrie evitati ..personalul medical se comporta foarte urat plus daca nu le dai spaga nu te interneaza
Mihai C.
Mihai C.2 ani în urmă
Fugiti cât puteți! In ultimii 15 ani am avut-o internata pe mama in multe spitale, din Ploiesti si Bucuresti. Nicaieri nu a fost mai rau ca aici, personalul extrem de arogant si lipsit de empatie fata de bolnavi. Pur si simplu sunt niste persoane fara suflet.
Sandu Pop
Sandu Pop2 ani în urmă
Spital de șpăgari si hoți, daca nu dai nimic nu se respecta actul medical,nu-ti ofera detalii despre membrii familiei internați(stare,evolutie,etc) si pe deasupra te mai si acuza de boala care o au .......aviz gastro.Rusine sa va fie!!!
Nu se sesizează nimeni????#politia,#colegiul medicilor,#procuratura,#justiția
Nicoleta Raducu
Nicoleta Raducu4 ani în urmă
Alt spital al groazei....tot niste incompetentii gasesti.niste asistente care te ignora si medici care isi iau salariul degeaba....spitalul arata ca din 1900 toamna.....e vai de noi !suntem in tara nimanui !!!!
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna5 ani în urmă
Spitalul Buna Vestire este o sectie a Spitalului Judetean Ploiesti. Acesta a aparut, ca mutare a fostei maternitati, care a functionat in aceasta locatie, intr-o cladire noua pe strada Mihai Bravu. Este un spital unde cadrele medicale, incearca sa se descurce, uneori fara succes, cu lisurile generate de sistemul cronic de subfinantare, impus de legiuitori si guverne. Pacientii isi doresc vremuri mai bune pentru acest domeniu al sanatatii publice.
Alexandru Mihail
Alexandru Mihail5 ani în urmă
Îngrozitor... Personalul este sub orice critică. Pe lângă faptul că este total nepăsător de problemele oamenilor, le mai adresează și cuvinte jignitoare. Cu siguranță nu doriți să vizitați un astfel de loc, o experiență total neplăcută. Suntem în 2018... RUȘINE!
Ioana Solomon
Ioana Solomon6 ani în urmă
Un spital jalnic si personal de joasa speta, mai ales daca ajungi din greseala de urgenta acolo, doamnele nu se vor sinchisi vreo 15 minute sa se trezeasca din somn si te mai intreaba si pe un ton sictirit "Stiti cumva cat este ceasul? ","Ah, nu doamna, am venit ca poate imi spuneti si mie cat este ora"...Dupa ce astepti sa se trezeasca doamnele de acolo si esti plimbat printre chiriasii spitalului, gandacii care se plimba ca la ei acasa, primesti un nou raspuns care te lasa masca "Aloeu, dar nu stiu eu sa zic ce e acolo, reveniti Marti cand va poate vedea un doctor", "Dar dvs ce sunteti? Vanzatoare aici?! Si daca pana Marti se inrautateste situatia?", "Asta este, nu am ce sa va fac"-raspunsul unui doctor de garda si a unei asistente a doctorului dermatolog. Oameni ce sunt acolo ca sa te ajute in cazul in care, Doamne fereste, ai vreo problema ce tine de ei. Zic, Doamne fereste, deoarece sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi la ei...pleci plangand. Stati acolo pe banii nostrii jigodii ordinare ce sunteti. Eu muncesc ca sa imi ziceti voi "daca stiu cat este ceasul" atunci cand am nevoie de serviciile pe care ar trebui sa le oferiti in schimbul banilor cu care sunteti platite din salariile noastre. Ordinarelor!
Rasvan Stanciu
Rasvan Stanciu2 ani în urmă
Un spital cu personal medical bine pregătit,cu condiții foarte bune de internare.Aici se gasesc ambulatoriile pentru Neurologie,Nefrologie,Dermatologie,Boli Interne,Gastroenterologie si Psihiatrie!!!
Locații recomandate