/Prahova/Spital

Patrik Medical Center

Strada Republicii 57, Băicoi 105200, România

Patrik Medical Center
Spital
3.5
26 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
2RMP+9X Băicoi, România
+40 731 209 969
patrikmedicalcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Boreico eduard279 zile în urmă
Prin aceasta postare doresc sa informez pe toti cei interesati de serviciile acordate de acest autointitulat "Patrick Medical Center"-Baicoi, care nu este altceva decat o afacere medicala si sper ca experienta mea (neplacuta) sa reprezinte o atentionare pentru cei care cred ca ca daca platesc o taxa de 4470 lei/luna(centrul avand contract cu CAS), beneficiaza de servicii de calitate.
Mama a decedat in data de 04.07.2023, fiind internata din data de 19.10.2022, plata pentru serviciile prestate achitata pana pe data de 19.07.2023, diferenta de 15 zile platita pentru servicii prestate mamei aflate in nefiinta, nu se mai returneaza, chipurile asa e stipulat in contract.
La internare am fost informat de la receptie ca numai in prima luna exista aceasta cutuma a lor, apoi se considera plata pana in ziua externarii(art 7.5-contract "Toate sumele incasate se considera a fi contravaloare servicii prestate pana in acel moment"(deces).
Orcine care semneaza un contract in conditiile date, nu analizeaza fiecare cuvant si virgula din contract, asculta ce i se spune verbal de catre angajatul care ii imneaza contractul.
Nu inteleg cum se pot incasa bani pentru servicii prestate pe o perioada cand mama nu mai exista in aceasta lume.
Mentionez si faptul ca in perioada internarii mama si-a fracturat piciorul din sold, cauza principala, consider eu, a fost ca patul in care era internata nu avea gratare ridicate pentru protectie, ea fiind suferinada de boala Alzheimer in stadiu avansat, nefiind in depline cunostinte mintale.
Nu sunt rau intentionat, dar sunt experiene traite care pot devini o binefacere pentru altii, macar printr-o simpla informare
Luminiţa Negoescu
Luminiţa Negoescu2 ani în urmă
Bună ziua,
Am avut ocazia să întâlnesc oameni sensibili cu o inimă curată, sinceritatea și profesionalismul pe care l-am văzut m-a determinat să recomand. Nu totdeauna rezultatele sunt cele dorite de noi.
Uităm că și ei sunt oameni și că sunt limitați. Sănătatea, viața nu o dau dânșii ci numai însuși Dumnezeu. Ajungem acolo din nefericire cu o problemă crezând că a noastră este cea mai importantă și lovim cu vorbe. Haideți să ne rugăm să avem răbdare în toate aceste încercări să nu aruncăm cu pietre, haideți să vorbim frumos atunci când suntem respinși să încercăm să transmitem îngrijorarea sau neputința noastră și vom vedea că vom avea rezultate mult mai bune.
De multe ori nu înțelegemcă, doar mângâiere unui obraz trecut de vreme sau șoapta de incurajare la urechea celui suferind face mai mult decât toți banii plătiți, care de altfel uităm că nu sunt a celor ce se îngrijesc îndeaproape. Haideți să fim mai buni și vom culege mai multă bunătate. Dumnezeu are ultimul cuvânt, și-i mulțumim pentru asta, El știe cu siguranță ce este mai bine pentru noi.
În tot ce am scris, vorbesc despre persoane pe care nu le-am întâlnit personal ci doar ne-am auzit la telefon.
Mulțumim oricum tuturor, pentru tot ce faceți fiți binecuvântați!
Iar noi haideți să fim mai buni, știm fiecare în dreptul nostru cum suntem.
Tuturor multă sănătate!
Nicolae Nitu
Nicolae Nitu2 ani în urmă
Eu l-am avut pe tata internat aici câteva luni după ce l-am plimbat prin mai multe centre din București unde efectiv și-au bătut joc de el. Era bolnav de Alzheimer. Aici a beneficiat de o îngrijire extraordinară. Saltea antiescară, asistente care îl hrăneau, era tuns și bărbierit și de fiecare dată când ajungeam la el mi s-au dat toate informațiile necesare. Le mulțumesc tuturor celor implicați în îngrijirea tatălui meu pentru empatia de care au dat dovadă!
Borobeica Elena
Borobeica Elena2 ani în urmă
Si o stea este prea mult!!!! Am avut-o pe mama internata pentru o recuperare fizica dupa o fractura de umar si una de picior. Am luat-o aproape in coma diabetica dupa o luna si 10 zile de stat aici. Nu ii dadeau sa manance dar in schimb ii faceau insulina, a facut escare ptr ca nu facea recuperare fizica si statea doar in pat! Asistentele (de fapt, infirmierele!) nu stiau sa raspunda concret la intrebarile noastre! F. slab pregatite! A cazut din pat de mai multe ori... vb cu ea la telefon si imi spunea sa o luam acasa! In conditiile in care pretul este f. mare comparativ cu serviciile pe care le ofera! Jalnic!!! Am luat-o pe mama si am avut surpriza sa-i lipseasca bunuri personale, in conditiile in care atunci cand am internat-o am facut PV de predare primire bunuri personale!
Joe Joyz
Joe Joyz2 ani în urmă
Aceasta locatie este de evitat!Pentru bani fac orice!Chiar si cu acte false,copii dupa acte (nu buletin in original,doar o copie dupa acesta)interneaza persoane fara voia lor,fara consimtamantul familiei.Nora care nu suporta pe mama care deja era mobilizata la pat,ii lua mancarea pe care fiica i-o ducea ,a internat-o fortat .
Pentru aceasta a folosit o copie a buletinului mamei,iar cel care a semnat ca este de acord cu internarea a folosit un buletin expirat.Asistenta de serviciu din data de 26/27. 01 2022 a aprobat aceasta internare.

Ceva controale ar fii binevenite!Si pedepsiti cei care atenteaza la viata unor batrani care nu au puterea sa se apere.Rusine!
Arabela elena
Arabela elena2 ani în urmă
Nu exista cuvinte pentru a-mi exprima indignarea si suferinta privind acest loc. Am dus-o pe bunica mea pe picioare si am luat-o cu tensiune 6, inconstienta, glucemia 700. Nu fac investigatii mecale, efectiv a murit cu zile fara ca noi sa stim… Daca va iubiti apropiatii, ganditi-va de doua ori…
Marika Popescu
Marika Popescu2 ani în urmă
Va multumesc! Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru fratele meu Scarlat Popescu. L-ati salvat de la un sfarsit tragic. Adus la Sfantul Patrik dupa infectare cu covid 19 luat in spital la Ploiesti, dupa un AVC grav. Nu credeam ca colectivul de aici (ingeri pazitori) va infaptui minunea. Va multumesc: Lidia, Mia, Daniela, Alexandra, Mara, Rebeca, Alex, Luminita, Bogdan, Mihaela, Laura, Crenguta, Ioana, Lenuta si tuturor celorlalti. Oameni adevarati, profesionisti, dedicati meseriei, cu multa empatie pentru pacientii lor. De ziua indragostitilor va trimit toata dragostea mea si recunostinta, a fratelui meu, a familiei si a prietenilor lui. Va iubesc, oameni minunati!
Alexandru Negoita
Alexandru Negoita2 ani în urmă
Am fost tratat aici de Covid (SARS-COV-2). Ce am vazut si experimentat la Patrik Medical Center este un exemplu de profesionalism, dedicatie si dragoste de oameni care ar trebui sa fie urmat de intregul sistem sanitar romanesc.
Pot spune ca echipa de aici mi-a redat increderea intr-un viitor mai bun, in care medicii, asistentii si infirmeierele se dedica salvarii vietilor pacientilor si in care pacientii se simt in siguranta si pot cu adevrat sa lupte pentru viata lor.
Sunt profund recunoscator echipei medicale pentur devotament.
Multumesc intregii conduceri pentru modul in care au format echipa si pentru suportul oferit echipei, prin materiale, medicamente, etc.
Felicitari fondatorului clinicii pentru inspirata idee de a o infiinta, pentru ca foarte multa lume pleaca de aici sanatoasa si recunoscatoare.

Recomand cu caldura Patrik Medical Center, nu numai pentru tratarea Covid. Este un loc in care vii si te tratezi in siguranta, alaturi de o echipa frumoasa, profesionala si care are foarte multa dragoste de oameni!
A. Gurau
A. Gurau2 ani în urmă
Personal incompetent, necalificat. Multa aroganta si minciuna.Mincare proasta. Nu suna sa informeze familia despre starea bolnavului. Dotare necorespunzatoare. Cazuri de covid tinute secrete de teama sa nu le inchida DSP-ul unitatea. Tatal meu a murit in mai putin de o luna desi daca ar fi fost ingrijit ar mai fi trait. Nu mi s-au inapoiat hainele lui, nou noute, cumparate de mine ci niste haine straine, urite, in culori tipatoare, inclusiv papucii. Am aflat mult prea tirziu ca la parterul institutiei e unitate de suport covid. Asta insemnind ca au oxigen, insa nu pot sa-i intubeze pe cei bolnavi mai grav. Pe linga asta pers medical NU are echipament protector. Eu am vazut cele citeva persoane cu care am interactionat purting o simpla masca, fara viziera sau manusi. Acelasi personal e si jos la bolnavii de covid si sus unde chipurile, covid nu exista. La tata se pare ca a cedat inima desi s-ar putea sa fie o minciuna, ce incredere pot sa am cind ei mint? Stiu caz concret al cuiva care a facut covid in unitate, pe acelasi etaj cu tata, nu au vrut sa cheme salvarea sa duca bolnavul la spital calificat si nici n-au anuntat familia. Acestia din urma au aflat cind au fost in vizita si au chemat ei salvarea sa duca bolnavul la spital, sa I se acorde ajutor dar au ajuns prea tirziu. Insa si pt a externa bolnavul s-au certat cu cei de la azil. Stiu povestea de la prieteni. Nu sfatuiesc pe nimeni sa-si duca rudele in acest loc. Le duceti la moarte, oameni buni.
Locații recomandate