/Prahova/Spital

Synevo Ploiesti 3

B–dul Republicii. 197, Bl. 5C1, Parter, Ploiești 100072, România

Synevo Ploiesti 3
Spital
2.8
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X222+F7 Ploiești, România
+40 21 9666
synevo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Lola
Dana Lola2 ani în urmă
Se asteapta afara,dar personalul f.amabil si bine pregatit
Dark Reptayl
Dark Reptayl2 ani în urmă
Lentttt.......LENT!!!!!

MELCI LA PC! MELCI LA RECEPȚIE!
Nu au bani să angajeze oameni.

Lenteee!!!!!! Evitați adormitele astea!!!!
Denisq Boeru
Denisq Boeru2 ani în urmă
Experienta in aceast laborator groaznică, ajungi la 11 si 20 si nu vor sa te mai primească la recoltare. Doamnele care te înregistrează se mișcă foarte greu, nu se dezinfectează locul unde a stat persoana la recoltat și urmează o altă persoană, ne rugăm de ele pe bani noștri. Urat nu recomand acest laborator nimănui.
Cadastru ph
Cadastru ph2 ani în urmă
Pro: Locatia este foarte curata, personalul amabil, atent, empatic. Conditii civilizate, se intra pe baza bonurilor de ordine.
Contra: timp mare de asteptare pana la recoltarea propriu-zisa. Am ajuns la ora 7.10, cand deja mai erau 2 persoane inaintea mea si alte 4 in interior. Am fost invitati in cca 15minute si am terminat cu recoltarea la 8.15, timp in care am remarcat ca gravidele si copii pana in 7 ani au prioritate. Doamnele de la receptie, desi nu stau o clipa, au prea multe documente de completat, aici cred ca trebuie facut ceva, suplimentat personalul, simplificarea procedurii de preluare a datelor, e o adevarata nebunie. In tot acest timp doamnele asistente preiau si invita pacienti, pe cei care ajung in cabinet evident ca-i ajuta, le preiau datele, probele etc, dar sunt si mult timp in asteptare. Cred ca firma nu are de castigat din cata lume sta la coada afara sau in interior, ci din cata lume e multumita si ajunge sa intre in cabinet mai rapid.
Grival88
Grival882 ani în urmă
Timpul de asteptare este mare, in special la prelucrarea documentelor, sunt doar doua operatoare, insuficient, personalul insa este amabil avand in vedere nervozitatea pacienților.
Recenzia are la baza mai mult de o vizită.
Minescu Marian
Minescu Marian2 ani în urmă
Nu le cunosc pe doamne, nici nu mă interesează. Cel puțin pentru mine, a fost o experiență neplăcută.
Mai domnișoare, eu v-am platit și am așteptat să nu fiu luat de sus. Eu v-am întrebat frumos iar dumneavoastră ați răspuns cu superioritate.
Ca răspunsuri, după recoltarea testului covid, m -ati lăsat cu cheaguri de sânge câteva zile bune, poate vroiați să fiți sigure că am, și chiar am avut.
Informația ca pot afla rezultatul online știam că se poate, dar am vrut sa vad câtă aroganta puteți avea în fața unui om bolnav.
Am crezut că sunteți în domeniu privat și sunteți deosebiți fata de cel bugetar, dar se pare că faceți parte din celălalt.
Poate stresul? Este posibil, dar mai bun este un zambet, prin masca, și o informație, care sincer o găsește omul și pe site decât un sictir.
Spor la clienți și job ușor
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna5 ani în urmă
Recoltari rapide pentru analize si rezulate in limita rezonabilului. Incercati
Georgescu Liviu
Georgescu Liviu2 ani în urmă
Daca stii la ce ora sa te duci reusesti sa rezolvi repede. De apreciat eforturile de dezinfectare si de protectie anti-Covid. Nu am comparat preturile la analize cu alte laboratoare, dar la prima vedere par rezonabile.
Locații recomandate