/Prahova/Spital

Spitalul UROMED

Strada Toma T. Socolescu nr. 31, Păulești 107400, România

Spitalul UROMED
Spital
4.4
33 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
XXX5+XV Păulești, România
+40 244 224 257
spitaluluromed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena1 an în urmă
Personal calificat.....curatenie .....recomand cu drag !
Dana Yeats
Dana Yeats2 ani în urmă
Mulțumesc și eu pentru grija și profesionalism. Absolut tot personalul, de la recepție, infirmiere, asistente, doctorul anestezist sunt buni profesioniști și fac tot ce le stă în putință să te simți confortabil și lipsit de stres ca pacient. Domnul doctor Popescu Nicolae este un om deosebit, nu doar un doctor excelent. Aceeași apreciere o am si pentru domnul doctor Popescu Andrei. Le mulțumesc și recomand serviciile spitalului.
Manix Iulian
Manix Iulian2 ani în urmă
Am fost sa-mi confirme ca nu mai am calculi renali pentru ca urmasem o procedura de eliminare in alta parte. Mi-a confirmat ca nu mai am si mi-a gasit alta problema pentru ca, prima data, a facut o ecografie mai detaliata. Insa, cand am venit la control dupa trei luni, dupa ce am urmat un tratament nu tocmai ieftin, pentru ca era foarte aglomerat de nici nu a putut sa ma cheme inauntru la ora stabilita, mi-a facut doar eco in cateva secunde.
Cand am observat ca isi bate joc, i-am spus ca sunt nelamurit, deoarece se contrazicea, iar faptul ca i-am spus ca ne consulta pe repede inainte din cauza faptului ca a intarziat cu programarile si are multi pacienti care asteapta sa intre, l-a facut sa ma jigneasca spunandu-mi ca nu stiu pe ce lume traiesc. Prin faptul ca nu l-am jignit, i-am demonstrat ca mintea mea este mult mai limpede.
Ma puteti crede sau nu, ca in discutia noastra nu avea dreptate, dar e clar ca intarzie si face consultatia pe repede inainte. Asta nu poate contesta pentru ca programeaza mai multi pacienti decat ii permite timpul. Probabil mananca cu 10 maini.. Asta e tara.. mi-e scarba!
Valentin ion
Valentin ion2 ani în urmă
Centru de excelenta in sanatate. Convorbirea telefonica pentru programare si intalnirea cu medicul au fost peste asteptari. Andrei Popescu un medic dedicat. Recomand.
Elena Nica
Elena Nica2 ani în urmă
Aroganta, dezinteres, incompetenta. Daca ai ghinionul sa suferi de vreo boala mai complexa si nimeresti la Uromed, pleci cu un diagnostic linistitor si descoperi dupa un timp ca nu si-au dat seama ca era cancer. Timpul pierdut e in defavoarea pacientului. Atitudinea dr Popescu senior a fost oribila in aceasta situatie. Probabil a crezut ca o sa fie acuzat de malpraxis. (El stie ca a gresit). Cam cita umilinta poate inghiti pacientul si familia lui, contra cost, din partea acestui tip de medic? Cum sa ai incredere?
Raluca Aurelia Nica
Raluca Aurelia Nica2 ani în urmă
Un diagnostic greșit, atitudine aroganta și iresponsabila din partea domnului doctor Popescu Nicolae. Nu recomand nimanui sa meargă la aceasta clinica supraevaluata. Am fost primita de dl. doctor Popescu pentru citirea și interpretarea unui CT (pe care nici nu l-a deschis) și scoasa delicat afara în momentul în care si-a dat seama ca pusese un diagnostic greșit la vizitele anterioare. Multumesc domnului doctor pentru umilință, pentru lipsa de implicare și pentru ca reușește, nu stiu cum, sa facă profit din suferința oamenilor. Și nu e singurul!
Dorin Georgescu
Dorin Georgescu2 ani în urmă
Servicii ireprosabile, atat actul medical cat si umanitatea personalului si a domnului Dr. Popescu un doctor care stie sa fie aproape de sufletul pacientului, sa fie corect in indrumari dar mai ales sa explice actul medical pe intelesul pacientului. Multumesc!
Suggestive Wonder
Suggestive Wonder2 ani în urmă
O experienta foarte placuta!
Parcarea spitalului este generoasa si receptia foarte prietenoasa (mici canapele ca sa stau asezat cele 5 minute de asteptare)
Investigatia (colonoscopie) a decurs mult mai bine decat in anterioarele 3 locatii in care am fost in decurs de 7 ani de zile.
Recomand!
Andra Serban
Andra Serban2 ani în urmă
Recomand dnul doctor pneumolog Goicea Razvan! Nota 10
Locații recomandate