/Prahova/Spital

Spitalul General C.F.

Strada Domnișori 93, Ploiești 107592, România

Spitalul General C.F.
Spital
3.8
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXGW+PR Ploiești, România
+40 244 545 181
spitalcfploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
X Y
X Y2 ani în urmă
Spitalul CFR Ploiești......hmmmm, greu, de fapt, de la-nceput sunt subiectiv
Și acum, sa-i dăm drumu' la analiză:
- un colectiv de medici, care doresc sa facă cât mai multe;
- colectivul de asistente medicale pare destul de închegat, dar nu este, individualități, fițe, vedete, fie neobservate ( ma-ndoiesc profund), fie ignorate de conducere;;
- deși spitalul are un manager, nu cred că aici să se fi făcut vreun audit/control intern pentru a vedea modul de respectare a cerințelor minime și a normelor sanitare;
- dotările spitalului, împreună cu dăruirea unor membri ai corpului medical, medici, asistenti, infirmieri, etc compensează orice alt neajuns;
- eu cred că un efort minim de transformare a unei strâmbături de pe o fată acră intr-un zâmbet ptr pacient nu e prea mult.
Atât. Succes.

Cea mai mare apreciere acordată vreunui spital din România
Cristina Aman Kamboj (aman)
Cristina Aman Kamboj (aman)2 ani în urmă
Un spital curat, cu oameni minunati, de la medici pana la infirmiere, care dau dovada nu doar de profesionalism, ci si de empatie fata de toti pacientii. Multumesc doamnei Dr. Popescu Mihaela care mi-a salvat viata.
D Ana
D Ana4 ani în urmă
Cea mai proasta experienta din ultima vreme. Am fost programata la ecografie, in fata mea era o pacienta care nu avea programare , dar avea ...alt bilet de intrare? Nu, nu era o urgenta. Bineinteles ca asta i-a oferit prioritate si dupa ce i s-au facut investigatii timp de o ora si 15 min, am intrat si eu. Ecografia mea abdominala generala s-a intins pe durata a exact 7 minute. Nu pot sa nu ma intreb cate organe in plus avea doamna de dinaintea mea, pentru ca 75 min impartit la 7....
Curiozitatea m-a determinat sa aflu cat sta inauntru si pacientul care-mi urma si..ghiciti...fix 7 minute. Din pacate, nu avem unde reclama astfel de cazuri pentru ca ("intrusii" nefiind programati/inregistrati) nu ai cum sa demonstrezi ca acea consultatie s-a intamplat. Dar cred ca policlinica poate solicita si afisa programarile din ziua respectiva, astfel incat sa stim si noi, cand ajungem la usa, ca nu se strecoara pe timpul nostru x, y si z.
Platim asigurare, ingrosam fondurile sistemului medical, ne plangem ca se epuizeaza rapid si din el , nu stiu ce procent, se scurge catre ...
Cat despre veridicitatea rezultatului medical, nu stiu, o sa fac alta ecografie care sa mi-l confirme/infirme. Pe banii si timpul meu, nu?
Ilinca Rus
Ilinca Rus4 ani în urmă
Cea mai proasta experienta avuta cu dr.Craciun Creola medicina interna.Te duci ca si apartinator disperat cu pacient care abia se tine pe picioare pentru internare si raspunsul care-l primesti este sa pleci la alt spital pentru ca pacientul este foarte grav ,iar spitalul CF Ploiesti nu are citez cele spuse de "renumita doctor Craciun Creola":ce ati venit aici!!!!Spitalul nu are resurse.
Inteleg faptul ca pacientul era foarte grav,dar tu ca medic nici macar nu ai venit sa vezi daca pacientul este bine,sau sa chemi salvarea pentru ca pacientul nu se mai putea deplasa.Asa ca singura solutia a fost sa fac rost de un scaun pe care sa asez pacientul si din incita spitalului sa sun la 112 de pe telefonul meu sa pot transporta in siguranta pacientul la alt spital.Singura persoana care m-a ajutat a fost o doamna infirmiera care a facut rost de un scaun pe care sa asez pacientul.Vreau sa-i multumesc doamnei infirmiere pentru acea vorba buna si ajutorul acordat.
Cristian Adelin Dumitru
Cristian Adelin Dumitru6 ani în urmă
Existența unor rezerve curate, unde am put să o internez pe mama. Asigurarea unui tratament adecvat, inclusiv a unei alimentații sănătoase.
Afaceri Romania
Afaceri Romania7 ani în urmă
Analizele gratuite, de fapt te costa de la 200 lei în sus. Jalnic. Nu va recomand.
V Vama
V Vama2 ani în urmă
iunie 20 20 : mi s-a refuzat actul medical de catre 2 persoane din c.m. desi sunt asigurat si aveam bilet de trimitere de la medicul de familie.
Motivul, si citez : aaah...in perioada asta nu se poate...noi nuu...nu....
Sictir
Vasilica Drajneanu
Vasilica Drajneanu2 ani în urmă
Multumesc tuturor cadrelor medicale de la doctori la infirmieri , care contribuie la bunastarea sotului meu care datorita lor acum mai este in viata . Dumnezeu sa va dea multa sanatate si putere de munca .
Locații recomandate