/Prahova/Spital

Centrul Medical Sanconfind

Str. Uzinei 457, Poiana Câmpina 105600, România

Centrul Medical Sanconfind
Spital
3.7
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4PH6+J9 Poiana Câmpina, România
+40 244 990
sanconfind.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Centrul Medical Sanconfind
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Goran
Laura Goran1 an în urmă
Varza!!!!! Stai la rand mai rau ca pe vremea lui "raposatu". Am avut programare pt o morfologie de trim3. Eram programata la ora 11:30 si mici macar dupa o ora nu am intrat. La ce mai fac programari, pun oamenii pe drumuri aiurea. Nu este normal, mai ales avand in vedere preturile pe care le au. Daca platesc ceva prefer sa se si ridice la asteptarile mele. Nu sunt pretentioasa dar macar atat cand spui o ora aia sa fie.
Amarioare Dragos - Roxana
Amarioare Dragos - Roxana1 an în urmă
Un spital curat, îngrijit etc...dar din nefericire cu cadre ce lasă de dorit..
Pe scurt: proaspăt operat cancer colon, programat urgent pentru CT abdomen pelvis, necesar evaluării urgente a stadiului de boală. Serul injectat de asistenta pe lângă vena, deci în brat direct, anulează analizele făcute, ziua pierduta și nu în ultimul rand programarea urgenta, acum deplasata peste o lună.
Concluzie....fără cuvinte....
Ileana Ungureanu
Ileana Ungureanu2 ani în urmă
Am asteptat 3 luni pentru o programare pentru o mamografie digitala 3D cu tomosinteza prin casa de asigurări. Cand m am programat am fost asigurată ca se poate face o astfel de investigație, gratuit cu trimitere de la medicul de familie. Cand am observat ca este urmează să mi se facă o mamografie normală 2D( din pacate am ceva mai mult de 4 clase primare!) am intrebat ce fel de mamografie urmeaza sa fac, mi au spus ca mamografie normală.
Dna dr Uta Manuela,
a încercat să mă convingă că doză de radiații este mai mare in cazul mamografiei 3D ceea ce este complet fals, si de fapt mamografia digitală nu se face decat contracost nu prin casa de asigurări.
In concluzie te programezi pentru o investigație si iti fac ce vor ei. Nu recomand aceasta clinica si nu voi reveni.
MARIA-MONICA ANGHELOVICI
MARIA-MONICA ANGHELOVICI2 ani în urmă
Procedurile de recuperare la Sanconfind au fost facute cu profesionalism! Mi-a placut ca s-au respectat orele de programare pentru fiecare procedura in parte si ca personalul este foarte zambitor si amabil. De asemenea, curatenia este desavarsita. Acest centru de recuperare se poate compara cu centrele de elita din strainatate.
Adde Ade
Adde Ade2 ani în urmă
Las și eu aici experiența mea de la resurse umane. Am fost chemată sa discut partea salarială , cu domnul de la resurse umane (nu as vrea sa ii dau numele , dar probabil ca știți despre cine e vorba) . Conversația a început pe un ton de superioritate și folosindu- se de apelativul “fetițo” , de parca eu eram datoare cu ceva și ma trăgea la răspundere . Nu mai spun de faptul ca , îmi ironiza oarecum experiența și studiile pe care le am , ceea ce nu am mai pățit și am mai fost și eu la câteva interviuri . In concluzie , ce pot sa zic e ca , niciodată nu o sa aveți parte de personal calificat și o sa fiti mereu in deficit , dacă dvs nu știți sa purtați o conversație decenta. De salariu nu mai este cazul sa vorbesc , ca și o persoana fără studii superioare are mai mult .
Ioana Rotaru
Ioana Rotaru2 ani în urmă
Recomand cu mare încredere sanconfind .mam operat pe 11.02.2022.de un chist ovarian...la dr.constantinescu un om de milioane ..s-i întreg personalul sunt superi de treaba o clinica foarte curata nu am cuvinte am stat 2 zile imternata mam simptit ca acasă..🥰🥰🥰🥰
Negoi Daniela
Negoi Daniela2 ani în urmă
Nasterea la maternitatea Sanconfind a fost o experienta frumoasa . Personal medical care se remarca prin profesionalism, amabilitate si mai ales omenie. Recomand cu caldura Sanconfind!
Dan coscai
Dan coscai2 ani în urmă
Dupa zece zile de recuperare am inteles ca dincolo de apa sarata, namolul de la Techirghiol, parafina sau fizioterapia, conteaza enorm si atitudinea celor care iti sunt alaturi. Le multumesc pentru fiecare zi in care mi-au fost aproape.
Locații recomandate