/Dolj/Spital

Centrul Medical Phoenix

DN6 1A, Craiova, România

Centrul Medical Phoenix
Spital
1
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
8QHG+MJ Craiova, România
+40 351 421 122
phoenix-hospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Elena Tutescu
Elena Tutescu2 ani în urmă
Organizare foarte proastă. Ești programat la Endocrinologie la ora 15:30 și nici după o oră și 15 minute nu ești consultat deoarece cineva de la recepție a uitat să facă un dosar... O experiență foarte neplăcută. Cu siguranță nu voi mai reveni.
Georgiana Plesoianu
Georgiana Plesoianu2 ani în urmă
Foarte nemultumita de prestatia serviciilor.
Am cerut un tip de analize,am platit pt acel tip de analize si am primit mai putine analize decat trebuia. Trebuie sa le repet si asta necesita timp si bani.
Foarte dezamagita
Catalin Aramitu
Catalin Aramitu2 ani în urmă
Foarte prost organizata , am făcut o programare cu 2 sapatamani înainte pentru ora 8:30 la medicina interna la Dr Dumitru Ionica am fost prezenta la programare la ora stabilită de ei ca sa aștept o ora și jumătate pentru a nu rezolva nimic . Nu își respecta programările te țin la coada intr-o încăpere de câțiva metri cu 20 de persoane și nu au nici măcar bunul simți de a anunța aceasta întârziere iar dacă cumva ai tupeul sa intrebi ce se întâmpla îți spun sa aștepți ca nu este problema ta . O experiența foarte proasta nu recomand nimănui
Loredana Butusina
Loredana Butusina2 ani în urmă
Îmi exprim nemultumirea in cazul acestui centru care in momentul in care i se cere politicos dace se poate parca masina pentru a însoți un pacient mi se răspunde ca nu se poate, între timp alte mașini fără a cere permisiunea au parcat! Sa fi educat în ziua de azi este doar o opțiune?
Adelina Roxana
Adelina Roxana2 ani în urmă
Locații recomandate