/Dolj/Spital

Centrul Medical Dr. Ianoși

Bulevardul Carol I 99, Craiova 200061, România

Centrul Medical Dr. Ianoși
Spital
4.4
205 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
8RG5+CM Craiova, România
+40 351 178 448
drianosi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vladucu Mariana1 an în urmă
Am trăit ieri o experiență şocantă la aceasta clinică. Am venit cu fratele meu, abia operat la pancreas si foarte grav bolnav, pentru montarea unei camere implantabile de către dr. Călina. Ne insoțea ginerele fratelui, care condusese masina de la Târgu Jiu. Am prezentat actele medicale la receptie si ni s-a spus să rămână doar un insoțitor. Am ințeles si am rămas eu, sora pacientului, având şi eu o vârsta de peste 60 de ani. Le-am spus la receptie ca si eu sunt bolnava, că amândoi suntem pacienții Centrului de oncologie Sf. Nectarie din Craiova.
Pe la 12 si 40 min. fratele este insotit de o asistenta sus, in spital, urcãnd cu liftul.
Pãnă aici nimic deosebit. După vreo două ore, aud o voce de la recepție strigând in acea sală : "toți aparținătorii să iasă afară!"
Eu mă simțeam rău, spusesem la recepție că şi eu sunt operata de cancer aşa că nu am ieşit. Nu erau mai mult de 10 persoane in acea sală a ambulatoriului, din care nu cred că erau mai mult de 3-4 apartinători.
Văzând că nu ies, funcționara de la recepție imi pronunță numele si şi-mi spune să ies afară. Şocată şi indignată de acest comportament, i-am spus să vină să mă scoată afară pentru că mi-e foarte rău. Şi mai şocant, acea funcționară se ridică de la recepție şi se duce la un medic care tocmai intrase in sală. Era dr. Ianoşi, la care mă pâra că nu vreau să ies afară. Acest medic vine la mine şi imi spune să ies afară din sală, îi răspund că mi-e foarte rău, i-am explicat ca sunt insoțitor şi imi astept fratele care este foarte bolnav, că si eu sunt operata de cancer. Ce imi răspunde dr. Ianoşi: "nu ne intereseaza!" Şi acum, când scriu această recenzie, mă ingrozesc!
Nu-mi vine să cred că un medic poate face astfel de afirmație! Omul a spus adevărul si trebuie crezut! Nu-l intereseaza de aparținătorii bolnavi! Domnule Ianoşi, dumneavoastră ați depus un jurământ ca medic! Se cheamă jurământul lui Hipocrate! Domnule Ianoşi, clinica dumneavoastră si dumneavoastra insuşi, functionarele obraznice si tupeiste de la recepție, toți trăiți de pe urma bolnavilor si apartinatorilor care va calca pragul. Disprețuiți si pe aparținători si pe bolnavi! Mie mi-ați dovedit lipsă de caracter, nu mai vorbesc de empatie care vă lipseste total. Arogant şi disprețuitor, le-ați invățat probabil şi pe cele de la recepție ca e frumos să pârăşti!
Domnule Ianoşi, un medic adevărat este empatic sau măcar se preface dar obligatoriu nu dă afară din clinică un insoțitor care îi spune ca este pacient oncologic si se simte rău! Ştiti ce făcea un medic adevărat? Venea şi mă intreba cum imi este si daca ma poate ajuta cu ceva! Dar dumneavoastra, arogant si disprețuitor, ați continuat sa ma invitati sa ies afara! V-am observat, ore in şir v-ați plimbat prin acea sală! Locul dumneavoastră era totuşi in sala de operație! Respect pentru doctorul Călina care a dat dovadă de clasă printr-un comportament foarte frumos față de fratele meu!
Şi incă ceva şi mai şocant: doctorul Ianoşi se duce in spital şi-l caută pe fratele meu, un biet bolnav de cancer de pancreas, operat de 13 zile si ma pârăşte ca nu am avut avut un comportament adecvat, că am refuzat să ies afară din acea sală! Domnule Ianoşi, dumneavoastra ați dat dovada de un comportament nu neadecvat ci infiorător, nedemn de halatul alb pe care-l purtați! Nu m-aş lăsa operată de unul ca dumneavoastră! Şi, apropo, domnule Ianoşi, banii pe care i-am lăsat la clinică, eu, aparținătorul gonit din sală, au fost buni, nu?
Gabi Balan
Gabi Balan2 ani în urmă
Multumesc mult pt serviciile oferite de Clinica Dr.Ianosi. Stima si consideratie domnului Dr.Dragusin Liviu care a dat dovada de intelegere, amabilitate si in primul rand de profesionalism. Respect!
Dumitru Primejdie
Dumitru Primejdie2 ani în urmă
Dr Liviu Drăgușin, un adevărat profesionist. Îl recomand din suflet, explica la nivelul de înțelegere al fiecăruia și își face treaba dumnezeiește
Mihai Kristescu
Mihai Kristescu2 ani în urmă
Recomand. Seriozitate și profesionalism. Jos pălăria pentru domnul doctor Drăgușin Liviu!!
Emil Trybalski
Emil Trybalski2 ani în urmă
Pacient Trybalski Ernest
Am ales acest cabinet special pt nota mare din recenzii.
Nemulțumiri:
1. Consultația 100 lei a durat 4 minute plus reprogramare din cauza ca lipsea un aparat
2. Tatăl meu a plătit fara sa primească nici bon nici diagnostic cu parafa, am aflat acest lucru in mașină după 5 min si am sunat sa anunț ca revin după bon si parafa.
Mi s-a spus ca nu se pot da astăzi pt ca au închis chiar daca era ora 17:30, nu am acceptat acest răspuns mai ales pentru ca programul era pana la 20:00 si am revenit in 5 Min.
3. Când am revenit am primit bonul (se pare ca bonul e opțional la cerere) insa pt parafa a trebuit sa ameninț cu telefoane, într un final Doamna Dr. Nanau Liliana a revenit si a scris un diagnostic cu parafa ....
Umilitor, îmi e groaza de ce se întâmpla acolo nesimțirea la mama ei, cu siguranță nu vom revenii la reprogramare

PS. La toate comentariile in care oamenii isi exprima nemultumirea acestia nu isi vor asuma nici o vina si vor inventa minciuni fara nici o urma de respect. Isi dau imediat note de 5 din diverse conturi pentru a nu le scadea media.... Verificati la toate comentariile!!
Melania Angela
Melania Angela2 ani în urmă
O clinica in care pacientii ar trebui tratati cu respect, asa cum se recomanda la exterior.
Insa, categoric, nu va recomand acesta clinica.
Citti mai intai recenziile, inainte de a apela la serviciile acestei clinici.
Irinel Farmazon
Irinel Farmazon2 ani în urmă
Când te doare... te duci la doctor.
Așa am făcut.
Am venit cu speranțe mari și am plecat cu realizări și mai mari. Am avut nevoie de o intervenție chirurgicală ce a durat aprox 20 minute.
Nu mi-a fost frică! De ce? Păi, la evaluarea făcută de dnul dr. Gabi Ianoși am primit informații detaliate despre problema mea de sănătate, detalii despre procedura operatorie și avantaje de după operație... așa că porneam deja către o aventură cu harta în mână... și când știi ce te așteaptă totul devine mai ușor de realizat.
În ziua în care eram programat pentru operație eram așa încrezător de dimineață încât îmi pusesem chiar și o cafea mare să o savurez... neah! m-am simțit plesnit peste mâini: “N-ai voie!” (n.a.: sunt căsătorit).
În clinică am fost purtat într-un circuit recepție-salon-sală de operații-sală de după operații (?)- salon așa încât am avut ocazia să cunosc mulți profesioniști.
Am simțit că le pasă - atât în relația cu mine cât și în relația cu ceilalți “operați”. Îmi venea să le mulțumesc și când zâmbeau (nu am facut-o pentru că probabil aș fi fost ridicol). Am zâmbit și eu și m-am purtat frumos și am mulțumit pentru servicii.
Se vede “din ușă” atunci când o casă este curată și gazdele sunt primitoare iar când gazdele - cadrele medicale - mai sunt și profesioniști atunci rezultatele sunt pe măsura așteptării tale ca și pacient.
Aș fi vrut să las aici numele celor care s-au ocupat de mine de la intrarea în clinică până la ieșire dar mi-e teamă că am uitat câteva nume... deh! o fi de la faptul că am fost plăcut surpris.
Nu-i vorba de faptul că i-am lăudat... dar nu mă mai doare.
Adriana Nicola
Adriana Nicola2 ani în urmă
Am fost acum mai mult timp la clinica, mi-am dorit un tratament de curatare a fetei, eu avand un ten gras, cu pori dilatati si puncte negre. Nu am vazut nicio imbunatatire asupra tenului in urma unui tratament de 150 de lei (cred ca atat costa), desi inteleg ca mi s-a spus de catre asistenta ca este nevoie de mai multe sedinte, dar mi s-a parut ca a fost doar un tratament agresiv de stors a unor cosuri care s-au inflamat ulterior si ceva peeling superficial.
Impresia cu care am ramas a fost ca incearca sa prosteasca oamenii sa vina sa le dea mai multi bani. Mi s-a comunicat ce norocoasa sunt eu ca la finalul procedurii o sa pot fi consultata de doamna doctor Ianosi, care imi poate recomanda sau nu cateva sedinte costisitoare cu laser si care, desi se putea uita la tenul meu perfect curat (dupa procedura), a zis ca daca am probleme cu acneea sa imi iau niste creme de la Ducray, desi eu aveam problemele clasice ale unui ten gras, nu acnee. Intre timp mi-am imbunatatit mult aspectul tenului printr-o rutina adaptata, folosind exfolianti chimici (salicilic si glicolic, obliatoriu si SPF).
Nu contest toate serviciile clinicii (desi eu am ramas cu o impresie slaba si nu as mai avea incredere sa ma tratez la ei), dar daca va doriti un tratament de curatare, nu recomand.
Iar recomandarea pentru clinica, este sa lucreze la profesionalism si la atentia fata de pacient, pentru ca sunt convinsa ca o sa atrageti mai multi pacienti asa si implicit mai multi bani, decat prin recomandari aiurea de tratamente costisitoare.
Natalia Stana
Natalia Stana2 ani în urmă
Urmez tratamente dermatologice pentru acnee la Centrul Ianoși de o luna si jumatate si chiar se vad rezultate, desi recunosc ca la inceput am fost sceptica, ca o sa vad vreo imbunatatire.
Recomand cu încredere serviciile si personalul, în special doamna asistentă Mihaela Nicolaescu pentru interesul, rabdarea și respectul față de pacient.
Locații recomandate