/Dolj/Spital

Centrul Medical de Îngrijiri Paliative "Sfânta Elena"

Strada Eugeniu Carada 18, Craiova 200390, România

Centrul Medical de Îngrijiri Paliative "Sfânta Elena"
Spital
4.3
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R73+X5 Craiova, România
+40 351 434 634
centruldepaliatie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex Popa
Alex Popa2 ani în urmă
O clinică paleativă de excepție cu un personal care a dat dovadă de empatie, interes față de pacient, înțelegere, și devotament în îngrijirea pacientului. Având în vedere starea mamei mele când am adus-o, se putea face foarte puțin, dar personalul a fost prompt în a-mi acorda o mână de ajutor. Managera clinicii a făcut eforturi extraordinare pentru a o prelua pe mama și a-i oferi toate îngrijirile de care avea nevoie.

Recomand cu încredere clinica Sfânta Elena pentru oricine care se găsește în imposibilitatea de a avea grijă acasă de un apropiat. Am trecut și eu prin greutatea deciziei astea, gândindu-mă că îngrijirea nu e calitativă și nimănui nu-i pasă. În situațiile astea, ultimul lucru pe care-l vrei pentru persoana apropiată e să fie înconjurat de oameni dezinteresați, nesimțiți, lipsiți de empatie, care nu își fac treaba.

Însă lucrurile stau complet diferit la Sfânta Elena. Dimpotrivă, e o surpriză faptul că încearcă să te ajute dezinteresat (loc decontat de CAS), și fac eforturi necerute pentru a te ajuta. Când îți pierdusei și ultima fărâmă de speranță și nu te mai așteptai la nimic, uite că poți găsi și oameni de excepție care sunt pasionați de ceea ce fac, pentru care jurământul lui Hippocrate chiar înseamnă ceva.

Ar fi multe de spus, dar ca să rezum - clinica Sfânta Elena e o a doua casă pentru orice bolnav.

Țin să le mulțumesc din nou celor de la clinica Sfânta Elena, în special doamnei manager, pentru ce au făcut pentru mine și mama. Eforturile astea nu trec neobservate.
Dana Ene
Dana Ene2 ani în urmă
un loc în care o mână de oameni inimoși încearcă să de-a calitate vieților unor oameni pentru care, familia, cei dragi nu mai știu cum să o facă, respect și mulțumiri ,vouă, toți cei de la centru medical "sfânta elena"🤍🤍🤍🤍🤍
Andreea Gheorghe
Andreea Gheorghe2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de serviciile oferite! Atât personalul cât și conducerea au dat dovada de profesionalism absolut! Cu siguranță voi recomanda mai departe!
Annemarie Obirsie
Annemarie Obirsie4 ani în urmă
5 stele pentru personal, conducere și condiții.
Cred ca review urile de mai jos sunt despre alte spitale. Unchiul meu e acolo de foarte mult timp și este foarte îngrijit. Conducerea este mai mereu acolo și personalul este foarte atent. Mai rar asa ceva. E nevoie de multa răbdare și acei oameni chiar au răbdare cu pacienții. Mâncarea este proaspătă.
Vorbim de alte standarde. Nicidecum de un azil sau spital de stat unde roiesc gongile pe bolnavi și personalul sta la bârfă. Dimpotrivă aici ii scot, ii plimba personal, uneori sunt cate 2 asistente pe un bolnav.
Tot respectul!
Andreea Gr
Andreea Gr4 ani în urmă
Nu duceti niciun apropiat si nici Dușmanul acolo. Personalul nu are grija de pacient, se poarta urat, mancarea este groaznica, condițiile sunt stricte, iar acest lucru nu corespunde nevoilor speciale ale pacienților. Multi pacienți sunt conștienți si sunt puși in salon cu pacienți care urla sau canta incontinuu. Hainele si prosoapele aduse personal de acasa se gasesc mereu la alti pacienți. Toti pacienții sunt schimbați de un numar anume de ori pe zi, nu conteaza ca este nevoie mai des. Starea bunicii mele in 2 luni s-a agravat, o gaseam mereu mai trista, mereu mai slăbită, murdara, ajunsese sa nu mai vorbeasca si nu o credeam cand spunea ca nu e bine. Am mutat-o si regret ca am lasat-o in asemenea conditii. Sper sa nu faceti aceeasi greseala ca mine.
Dorina barbu
Dorina barbu4 ani în urmă
servicii medicale si ingrijire bolnavi excelente.felicitari intregului personal.este un mare avantaj pentru multe persoane aflate in suferinta.
Cara Kal
Cara Kal5 ani în urmă
Oameni buni, fugiti de spitalul asta ! Nici o urma de compasiune pentru oamenii bolnavi. Raspunsul doamnei de la telefon a fost ca bolnavul trebuie sa astepte intre orele 4-6 si I se acorda atentie daca doamna manager asistenta isi da acordul !
Iustin Prodan
Iustin Prodan5 ani în urmă
Locații recomandate