/Dolj/Spital

Hebra dermatologie

Șoseaua Nicolae Titulescu 163, București, România

Hebra dermatologie
Spital
4.7
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32C+98 București, România
+40 21 794 9549
clinicadermatologie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Crăciun
Catalina Crăciun2 ani în urmă
O echipa de super profesionisti! Multumesc pentru experienta!
Seichan Halliwell
Seichan Halliwell2 ani în urmă
Edit la a 3a revenire dupa aproximativ 1 an: la fel de super ca primele 2 dati, rezultate foarte bune la alunitele scoase. La 1 luna deja s-a estompat aproape jumatate din rana maro, iar daca urmeaza acelasi model ca celelalte in alte 2-3 luni nu se va mai vedea urma. Multumesc Dnei doctor Serban si Emmei pentru grija cu, care au lucrat si de data aceasta :)

Este un cabinet mic, dar in cele 2 dati cand am fost pana acum totul a fost grozav.
Personalul a fost foarte amabil, iar d-na doctor Adina Serban (cea la care am fost eu de cele 2 dati) a efectual procedura laser cu multa grija si consideratie, si a aratat un adevarat interes pentru binele meu si vindecarea respectivelor probleme. Mai rar am vazut doctor atat de prietenos si informat, parca dezvoltase un al 6lea simt cand sa opreasca laserul pentru ca sa nu ma doara deloc, atunci cand anestezia a inceput sa isi piarda din efect! Voi reveni si recomanda.
Ela Iliesi
Ela Iliesi5 ani în urmă
Am fost de mai multe ori si de fiecare data am avut parte de o experienta excelenta, astfel ca recomand cu toata increderea aceasta clinica. Doamna Dr. Camelia Vasu este foarte rabdatoare, grijulie si eficienta in rezolvarea problemelor pacientului. Multumesc!
Ralukshik
Ralukshik6 ani în urmă
Am fost o singura data pana in momentul de fata dar am avut o experienta placuta. Am fost pentru o consultatie in vederea gasirii unei solutii pentru caderea parului la doamna doctor Adina Serban. Am plecat multumita si bine informata. Doamna doctor a fost foarte finuta, draguta si mi-a raspuns cu amabilitate si calmitate la toate intrebarile. Dau 5 stele per total. Receptionera a fost de asemenea foarte calma, amabila si prompta la telefon. Clinica foarte curata. Atmosfera placuta.
Ioana alina
Ioana alina6 ani în urmă
Excelent, atmosfera primitoare, dna doctor Camelia a facut o treaba foarte buna, a fost rabdatoare si comunicativa, nu am intalnit decat foarte rar astfel de medici, iar dna de la receptie e foarte simpatica...nota 10!!!
Casandra lucia breslașu
Casandra lucia breslașu2 ani în urmă
Am fost de doua ori pana acum si de fiecare data am plecat cu acelasi sentiment placut😊 Intregul personal al clinicii isi trateaza clientii cu respect si rabdare. Ma bucur super mult ca am ajuns la aceasta clinica si ca oamenii m-au facut sa ma simt comfortabil intr-o situatie pe care in mod normal as considera-o ca fiind incomfortabila. Rar mai gasesti locuri in care interesul sa fie inclinat inspre client si nu doar spre interesul de a face bani de pe urma clientului. Felicitari!
Alexandra Muscalu
Alexandra Muscalu2 ani în urmă
Personalul de la receptie a oferit toate informatiile necesare. La fel si la telefon când am sunat si am facut programarea. Timpul de programare a fost respectat. Igiena in interior este respectata iar locatia este usor accesibila de la gura de metrou. Dna Dr Adina Șerban a fost minunata si o recomand pentru cazurile de dermatoscopie precum si pentru scoaterea de papiloame sau alunite, cum a fost în cazul meu.
George Bobelnicu
George Bobelnicu2 ani în urmă
NU ESTE CLINICĂ ,ESTE UN CABINET MEDICAL DE APARTAMENT ,AVETI GRIJĂ, NU ESTE DECIT RECLAMĂ, AM DAT BANII DEGEABA....
Locații recomandate