/Dolj/Spital

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova

Strada Tabaci 1, Craiova 200642, România

Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova
Spital
2.2
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q4V+63 Craiova, România
+40 251 502 200
scjuc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alex D
Alex D2 ani în urmă
O stea pt ca nu se poate niciuna.
Personalului nu ii pasa de pacienti.
Asistentele i-au spus tatalui meu ca ele nu au timp sa ii dea medicamentele?!?! Dupa ce le-a dat cate 10 lei, si-au facut timp odata. Deci te costa cam 30lei pe zi daca ai de luat pastile.
Daca esti imobilizat la pat, te costa 5 lei sa iti umple sticla cu apa de la robinet.
Mancare probabil mai proasta ca in puscarie... paine mucegaita... daca zici ceva, cica sa iti aduci de acasa.
Pana nu se pun cu puscaria pe ei si cu sanctiuni severe, asa o sa ramana.. nu cotizezi nimic, stai si mori in spital.
Printre asa numitii "eroi", din pacate un procent foarte mare sunt niste scursuri piloase care stau acolo fara sa aiba vreo grija pentru vietile pe care le au in maini.
In fine.. sa va feriti pe cat puteti de acest spital.
Costin Mihail
Costin Mihail2 ani în urmă
PE TIMPUL ERAU LAGĂRE DE EXTERMINAREA POPULAȚIEI ACUM SPITALELE SUNT LAGĂRE DE EXTERMINAREA POPULAȚIEI
Au loată o persoană conștientă știa numele la familia și a stat abulanta 20 de minute la poartă sa a uzit un țipă din abulanta a 2 zi miadat telefon persoana din abulanta iau loată telefonul iau rupt picoru nu putea sa în drepte picorului în abulanta lau rupt și cant au sunat acasa au zis ca amurit de infarct dar nu era vanat la fata și capul ise mișcă ca mărgeaua .
Și ave tumoare la rinichi dreptu și la morgă au spus lă stangu .și au rhs la telefon.
Măcelăria Nr1🐖🐖🐖 ne cred. ...🐖
Alex
Alex2 ani în urmă
Nu va bazati pe programari sunt facute doar sa fie. Cel mai bine sunati cu o zi inainte pentru a nu face drumul degeaba.
Asa m am trezit ca am facut un drum de 200km degeaba fiindca doamnei doctor i a fost greu sa ne anunte ….
Ionut Mihai Popescu
Ionut Mihai Popescu2 ani în urmă
Nimeni nu vrea să fie nevoit să meargă la spital, sunt convins că este un loc în care mulți oameni au suferit și au fost umiliți de sistem sau chiar de personal, dar sunt și mulți alți pacienți care au fost vindecați și au fost tratați cu profesionalism și omenie. Când am avut nevoie de serviciile spitalului, am întâlnit mai degrabă această atitudine, de profesionalism și omenie.
Delia Arabela
Delia Arabela2 ani în urmă
Linia 1=CARACTER 0,oare,domnilor doctori,va calca cineva pragul,de drag,nu au ce face acasa?O experienta extrem de neplacuta,avand asteptari de la un asa spital,personal nepregatit(vorbesc strict din experienta mea).Incepand de la gardian pana la doctori,toti te privesc cu suprematie,facand chiar glume pe seama "necazului tau".Urat,foarte urat!!Cereti respect,respectati pacientul ,indiferent de clasa sociala,fara diferenta,ca daca ar fi invers,ati intelege oamenii,lasati maretia ca nu se stie cand va loviti de cei pe care ii tratati cu indiferenta!!
Mihai Ionescu
Mihai Ionescu2 ani în urmă
Camera de Gardă (UPU) a Spitalului de Urgență Craiova. Medici și personal nervos, arogant, care vorbesc de sus cu pacienții și aparținătorii. Tari în gură și grăbiți să te pună la punct dacă îndrăznești să le pui întrebări incomode. M-am prezentat la ei ca victimă a unui accident auto, cu dureri interne. M-au ținut pe hol, in picioare timp de trei ore. Nici urmă de procedură sau flux de investigații comunicate pacienților conștienți sau aparținătorilor. Impresie foarte puternică de haos și confuzie privind ce urmează să se întâmple cu pacientul. Totul e ca intr-un film derulat cu încetinitorul. Culmea: FĂRĂ HÂRTIE IGIENICĂ LA TOALETA COMUNĂ a pacienților și aparținătorilor. Faceți tot posibilul să nu aveți accidente în județul Dolj și să ajungeți în acest loc!
Cristian mogos
Cristian mogos2 ani în urmă
In data de 05.11.2021 am sunat pentru o programare la sectia de neurologie pentru a fi consultat. Am fost programat pe data de 18.11.2021 la ora 09.00 la Dr. Botezat Mihai ( cab. 38 ) al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Nr.1 Craiova .
M-am prezentat la ora stabilita dar nimeni nu se afla la cabinet, acesta fiind inchis, alte patru persoane aflandu-se deja acolo. In jurul orei 09.30 a venit la cabinet o doamna asistent care ne-a strans biletele de trimitere si cardurile de sanatate la cei aflati in fata cabinetului. In jurul orei 10 a aparut si "domnul" doctor care a inceput consulatiile preferentiale. Nu a contat cine la ce ora avea programare, doar cine a venit cu un alt angajat alt spitalului. Dupa ce doua persoane au intrat inainte celor ce deja asteptau, la ora 10.30 am intrat in cabinet pentru a-mi cere biletul de trimitere si cardul de sanatate nemultumit de aceasta bataie de joc. Medici care practica aceasta meserie fara a avea pic de interes, care nu dau doi bani pe oamenii pe care ar trebui sa-i trateze nu au ce cauta in sistem
M M
M M2 ani în urmă
Jalnic, nesimțire mare, programarile în policlinica sunt degeaba ca își baga cunoscuții, de parca ai toată ziua sa o pierzi așteptând prin spital. Mai bine mergi cu trimitere la privat.
Locații recomandate