/Dolj/Spital

Spitalul Clinic Municipal Filantropia

Strada Filantropiei 1, Craiova 200143, România

Spitalul Clinic Municipal Filantropia
Spital
3.6
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QCR+WH Craiova, România
+40 251 417 821
filantropia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Chinezu Florin
Chinezu Florin2 ani în urmă
Sotia mea a fost pe data de 24. 09 la acest spital trimisa de medicu care ia supravegheat sarcina timp de 6 luni, pt a naște, asta după ecograf spunând ca are 39 aproape 40 de săptămâni și ca este pregătită sa nască. Ajungand acolo i s a spus ca nu este pregătită și ca ar avea 36 de saptamani , personalu respectiv stranband din nas nevrând sa o interneze, administrandui tratament pt calmare. Am ajuns Duminica la București și după orele prânzului ajutata de doctorii de aici, soția a reușit sa nască o fetita cu mânuțele și piciorușele foarte uscate și crăpate. doctorii de aici spunand ca ar fi trebuit sa nască de câteva zile. Rușine celor care au fost de garda pe data de 24 la acel spital
Laurentiu Radu
Laurentiu Radu4 ani în urmă
Felicitări pt dna Dr Radu Claudia, medic neonatologie. Un medic excepțional, care nu accepta plicul cu bani, dedicat. Spitalul este ok, curat, spatii verzi multe (cam neîngrijite).
Mihaela Paun
Mihaela Paun4 ani în urmă
Un Spital decent comparativ cu ghena aia numita Spitalul Nr 1 unde daca nu te omoara doctorii cu indiferenta lor te omoara bacteriile.nu ar strica si o Sectie de Chirurgie noua unde oameni Sa se poata opera in siguranta
Craciun radu
Craciun radu4 ani în urmă
Medicii nu cer bani direct, ci prin intermediul infirmierelor. Cred ca de 5 ori mi-a adus aminte infirmiera ca trebuie sa dau bani la medicul x, anestezist, moasa etc.
Emilia marica
Emilia marica4 ani în urmă
Am fost acum 3 saptamani la spital , când am ajuns în cabinetul unde trebuia sa mi se faca ecograf , mi sa spus ca nu mai este gel , după ce a sters cu degetul de pe un tub care era inițial la gunoi , mi sa spus ca nu au nici șervețele cu care sa ma sterg , asa ca am folosit tricoul de pe mine ......sub orice critica 🖕🤮🤮🤮
Aura Harabagiu
Aura Harabagiu4 ani în urmă
Am pus 4 stele ..dupa aspect pare acceptabil..dar intrebarea mea e urmatoarea..se da voie cu sotul in sala de nastere, asa cum se face in strainatate? Cineva a zis ca da dar vreau sa intreb pe cele care a-ți nascut aici si daca va dat voie sau nici nu e vorba de asa ceva?
Florentina Gorgice
Florentina Gorgice4 ani în urmă
Personal medical exceptional, servicii exceptionale, curatenie!
Foarte multumita,recomand!
Doina Militaru
Doina Militaru5 ani în urmă
Acu 3 luni am născut al 2-lea copil și am observat schimbări în bine in secția de îngrijire a copiilor(s-a acordat mai multa atenție încurajării și învățării alăptării, s-a interzis vizita rudelor la noii născuți doar a mămicilor), la fel ce mi-a plăcut ca si vizitele rudelor la mămici s-a cerut sa se facă nu în saloane, chiar dacă nu toți o respectau; acest aspect rămânea la atitudinea fiecăruia din noi.
Am acordat 4 puncte, deoarece mâncarea lasă de dorit, nici nu corespunde cu regimul pe care îl ai de urmat după naștere.
Bafta viitoarelor mămici și doctorilor în ceea ce fac!
Locații recomandate