/Dolj/Spital

Maternitatea Madonna Maria

Casa Aurel Constantinescu, Strada Constantin Brâncuși 8, Craiova, România

Maternitatea Madonna Maria
Spital
4.3
166 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QFV+FJ Craiova, România
+40 351 442 574
maternitateamadonna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Livia Purdescu
Livia Purdescu2 ani în urmă
Am pierdut sarcina în trimestrul al II-lea, iar când am fost la control după 3 ore de așteptat doctorița Avram Loredana, a constat că nu se mai poate face nimic și mi-a zis să mă duc la spitalul de stat pt că sunt costuri mari aici la clinică și nu mi le permit .Așa își tratează pacientele când văd că pierd sarcinile le trag un șut în fund pe ușa de afară .Ulterior la spitalul Filantropia unde am pierdut sarcina după o zi de la consultul făcut de Avram Loredana, am aflat că multe paciente de la Madonna Maria Craiova sunt trimise la stat .În 3 luni cât am fost la aceasta clinica privata am cheltuit peste 100 mil lei vechi si rezultatul a fost zero .Nu recomand aceasta clinica , în special daca aveti probleme cu sarcina deoarece sunt incompetenți si nu își fac treaba cum trebuie.Am făcut ecografii din 2 în 2 săptămâni și rezultatul a fost ca am pierdut copilul .Empatie echivalentă cu zero din partea Loredanei Avram care si in ultima instanta văzând că pierd sarcina am plătit la ultimul control 1200 lei, tot ca sa jegmaneasca de bani omul si la final.Cea mai oribila experiență.
Ion Dragos
Ion Dragos2 ani în urmă
DEZAMAGITOR !!!

Timpul de asteptare este ceva de nedescris, programarea operatie a foat pentru ora 10:30 iar sotia a fost operata la ora 17:00 si asta se intampla in conditiile in care cu totii stim ca pt orice operatie este interzisa alimentatia si hidratarea cu ore bune inainte !

Imaginati va stresul si epuizarea pe care ti l da aceasta acest spital in calitate de viitoare mama care te plaseaza intr o rezerva si te lasa sa astepti si sa astepti ore bune !

Cat despre deapre efectuarea consultatiilor pe parcursul sarcinii aceeasi problema .... indiferent de luna si trimestrul in care te prezinti la ei astepti 2 , 3 ore pe scaun fara sa i intereseze !
Preturi exagerate pt serviciile ce le ofera !

UN SPITAL MENIT SA FACA BANI
UN SPITAL MENIT SA AIBA IMAGINE SI ATAT !
Eliza maria
Eliza maria2 ani în urmă
Am născut natural a doua oară cu doamna doctor Avram Loredana, menționez că la prima sarcină bebe a avut circulară și nu era poziționat corect pentru expulzie, dar cu ajutorul doamnei doctor am reușit să nasc așa cum mi-am dorit, iar a doua oară ,deși am intoleranță la durere am reușit tot cu ajutorul doamnei doctor să nasc natural fara a face anestezie epidurala. Recomand cu mult drag această maternitate , și totodată mii de mulțumiri cadrelor medicale și auxiliare pentru implicarea profesionala de care au dat dovadă.
Denisa Ghiorghitoiu
Denisa Ghiorghitoiu2 ani în urmă
Maternitatea Madonna Maria înseamnă pentru mine mult,aici am avut parte de cele mai frumoase întâlniri din viața mea, sunt la a doua naștere (naștere naturală, deci se poate dacă totul este bine). Recomand d-na doctor Avram Loredana ca fiind unul dintre cei mai buni medici, un om extraordinar, căreia îi poți adresa orice întrebare atât în timpul consultației cât și după consultație și care îți răspunde cu mare placere. Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima recunoștința și aprecierea față de d-na doctor. Condiții foarte bune, personal amabil și bine pregătit. O clinica la care merg de fiecare dată cu încredere. Recomand Madonna Maria din toate punctele de vedere!
Adela Radulescu
Adela Radulescu2 ani în urmă
Cea mai buna alegere! Aici am adus pe lume cea de a doua minune din viața noastră, in cele mai bune condiții și alături de cadre medicale de excepție!🤱 Recomand tuturor viitoarelor mămici aceasta clinica! Va mulțumesc pt tot și va doresc o primăvara minunata!💐
Adelina Cristina
Adelina Cristina2 ani în urmă
Va mulțumesc pentru toată atenția acordata mie și bebelușului meu ,pentru cea m.ai rapida recuperare datorita personalului medical !
Mulțumesc din suflet Doamnei Doctor David Cristina pentru toată răbdarea din lume 😁 este un om minunat ,o recomand din suflet 🙏.
Recomand! totul este la superlativ.❤
Florentina Stanescu
Florentina Stanescu2 ani în urmă
Perioada petrecută la maternitate a fost minunata. Personalul m-a ajutat enorm cu totul, mi-a fost explicat totul în detaliu. Am plecat cu inima împăcată că o sa fac fata provocarilor de acasa. Am sa revin cu drag pentru posibilele următoare sarcini. A tot ca a2a casa pentru mine. V-as lua acasa daca ar fi posibil
Multumesc pentru tot :)
Claudia Pasala
Claudia Pasala2 ani în urmă
Mulțumesc Doamnei Doctor Avram și întreg personalului pentru profesionalism și empatia de care au dat dovada!!!! Recomand din tot sufletul!!! Pentru mine a fost ceea ce am avut nevoie!!!Am dat naștere unei fetite perfecte cu ajutorul Doamnei Doctor! Mulțumesc întreg personalului pentru empatia de care au dat dovada!
Locații recomandate