/Dolj/Spital

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Craiova

Calea București 126, Craiova 200515, România

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" Craiova
Spital
3.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R7F+PX Craiova, România
+40 251 542 333
vbabes-cv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Raluca Tololoanca
Raluca Tololoanca2 ani în urmă
Multumim din suflet tuturor cadrelor medicale,secția covid,ați dat dovada de profesionalism si implicare totala!!!👏👏👏
Diana Voda
Diana Voda2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet tuturor ,asistente doctorii care au reusit sa ma salveze in starea in care am ajung acolo de covid Mii de mulțumiri dnei doctor Carmen Canciovici
Iulia Blaga
Iulia Blaga4 ani în urmă
Acuzații urâte la adresa mea, aduse de o "doamna" responsabilă cu curățenia , după ce ca baia arata groaznic, igiena zero.
Am fost nevoită să îmi fac " nevoia" in aceasta încăpere mizerabilă, lăsată de alte persoane, ca apoi să fiu acuzată pentru mizeria pe care o lasa alți! Mi s-a spus de ce nu am facut "nevoia" in cealalta încăpere pe care scrie " pentru persoane cu handicap", ca era mai curată! Atunci afișul este pus de forma!
Dacă ieșeam de acolo si ma vedea doamna sigur zicea ca încăperea este pentru cei cu handicap!
Am intrebat-o daca ma vede cumva cu vreun handicap, nu a zis nimic , doar m-a acuzat pt ceva ce au facut alți! "Plicticoasă doamnă" s-o ferească Domnul de pedeapsa pe care chiar incep sa i-o doresc!!!!😡😡😡😡😡😡😡
Monica Popa
Monica Popa4 ani în urmă
Am fost la pneumologie cu temperatura 40 si dupa un frison fff puternic si de durata... medicul de familie imi dăduse trimitete pentru examen de specialitate pentru ca am sunat inainte si asa mi s-a spus ca trebuie sa vin cu trimitere... doctora de garda m-a trimis acasa sa revin a doua zi dimineata, era ocupata intr-o discutie cu o alta doctorita in cabinet si probabil am deranjat-o... niste mizerii de oameni... oare pana cand vor functiona acesti oameni in sistem...
Marius Zamfir
Marius Zamfir4 ani în urmă
Aveți cumva și 0 steluțe am căutat pe situl spitalului programul doctorilor și..........0 atâtea steluțe meritați !!!!
Cristina negoita
Cristina negoita5 ani în urmă
Un focar de infectie. Mizerie, asistente imbracate parca sunt de pe centura, vocabularul, la fel, doctori dezinteresati total. De trei zile sunt internata aici cu o raceala la plamani si nu mi s-a facut nicio radigrafie, nu am niciun tratament. Mi s-a pus o perfuzie cu glucoza si atat. Mi-am facut o radiografie la o policlinica particulara si am o raceala f puternica. D-na doctor Ionescu mi-a spus( cand am intrebat-o ce am) "d-soara, daca erai citita, te uitai pe internet si vedeai ce ai" .
Alexandru Butoi
Alexandru Butoi6 ani în urmă
Un spital mare , cu medici și personal pregătit bine, care poate sa ofere serviciile necesare bolnavilor. Ar fi bine sa nu ajungeți aici însă , sa nu aveți nevoie de serviciile lui ! Craiova este centru universitar în medicină, așa că nu duce lipsa de medici bine pregătiți !
Victor Gheorghe
Victor Gheorghe2 ani în urmă
Am fost mușcat de un cîine am fost să fac vaccin antirabic la spitalul nr 3. am făcut prima doză și a doua doză după 3 zile. Mi-a dat un grafic conform căruia a 3 doză trebuia făcută la 6 zile după a doua doză . După a doua doza persoana de acolo sau ce o fi fost a zis că nu e bine cum scrie pe grafic și a modificat prescripția de vaccin antirabic la patru zile. Am revenit conform prescripției seara au zis că sunt aglomerați am revenit a doua zi persoana de acolo a zis că nu are timp să aștept așa că am renunțat la a treia doza. Aceste persoane sunt interesate de statutul și beneficiile funcției decît să își facă treaba.
Locații recomandate