/Constanta/Spital

Spitalul Orășenesc

Strada Gheorghe Doja 1A, Cernavodă 905200, România

Spitalul Orășenesc
Spital
3.7
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
82RV+MQ Cernavodă, România
+40 241 237 812
spitalul-cernavoda.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Margareta tudorica
Margareta tudorica2 ani în urmă
Nu am stat prea mult la coadă...
Viorica Arteni
Viorica Arteni2 ani în urmă
Bună ziua. Aici decid asistentele de la urgențe. Ieri am fost cu copil de un an la urgențe și nu ia făcut nici triaj au decis ele că nu e normal doctorul de gardă să vadă copilul în urgență. E normal așa ceva,? Până și portarul le-a zis de vreo două ori să-i facă triaj,dar nu ,au decis ele ce trebuie facut.
BikeWheel
BikeWheel2 ani în urmă
Daca as putea as da 0 stele, pentru tratamentul cuiva, niste incompetenti.
Anișoara Petre
Anișoara Petre4 ani în urmă
Am fost nevoită să mă duc pentrucă sunt bolnavă m-au tratat frumos cei dela spital.
Mihai Andrei Neagu
Mihai Andrei Neagu5 ani în urmă
Foarte amabile Doamnele Asistente +++
Life Saving
Life Saving6 ani în urmă
E ok. Mai e de munca mult, dar per ansamblu e ok
Roy Vanbeek
Roy Vanbeek7 ani în urmă
(Tradus de Google) Am fost tratat pentru o problemă respiratorie de dr. Vasilescu Alexandru Cosmin la Spitalul din Cernavodă la 12 martie 2017. L-am găsit pe dr. Vasilescu foarte eficient, congenial și profesionist, cu o înțelegere deosebită a problemelor mele. El a aprofundat calm în istoricul meu medical anterior și continuu și a demonstrat o cunoaștere profundă a medicamentelor pe care le iau în prezent. După ce i-a făcut diagnosticul, el a prescris o procedură imediată pentru a-mi ameliora disconfortul și mi-a prescris medicamente pentru remedierea problemei. Dr. Vasilescu este, după părerea mea, un tânăr doctor fin și sunt sigur că va fi un atu valoros pentru spitalul tău și un medic asigurător pentru viitorii săi pacienți.

(Original)
I was treated for a respiratory issue by Dr. Vasilescu Alexandru Cosmin in Cernavoda Hospital on 12 March 2017. I found Dr. Vasilescu very efficient, congenial and professional with a great understanding of my issues. He calmly delved into my previous and ongoing medical history and demonstrated a profound knowledge of medication I am currently taking. Upon making his diagnosis he prescribed an immediate procedure to relieve my discomfort and prescribed medications for remediation of the issue. Dr. Vasilescu is in my opinion a fine young Doctor and I'm sure will be an ongoing valuable asset to your hospital and an assuring Doctor for his future patients.
Stoian Teodora
Stoian Teodora9 ani în urmă
Str independentei 6
Locații recomandate