/Constanta/Spital

Spital în Constanta

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Constanța este un județ din Dobrogea. Orașul reședință de județ este Constanța. Județul posedă o graniță internațională cu Bulgaria la sud. La vest este limitat Dunăre care separă județele Călărași, Ialomița și Brăila. La nord se învecinează cu județul Tulcea. La est limita sa este domeniul public maritim al Mării Negre.

În județul Constanța predomină relieful de podiș cu o altitudine redusă, sub 200 de metri. Litoralul Mării Negre este alcătuit la nord din cordoane de nisip care separă marea de lacuri iar în sud se remarcă o faleză mai abruptă, alcătuită din calcare și loess cu înălțimi cuprinse între 15-30 de metri.

Județul Constanța este caracterizat de un climat temperat continental, influențat de poziția geografică, între Dunăre și Marea Neagră.