/Constanta/Spital

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța

Strada Santinelei nr. 40, Constanța, România

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța
Spital
3.7
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6JJ4+9W Constanța, România
+40 241 652 893
pneumoconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
D c
D c2 ani în urmă
Știe cineva daca an perioada asta se facanalizele uzuale pentru bolnavi cu bpoc ?
Camelia banu
Camelia banu2 ani în urmă
Pacienta 31 de ani internată pe sectie covid 2 cu temperatura 38 la internare grad 5 de severitate pe CT a luat clostridium din spital si i s-a administrat in continuare antibiotice fara ca sa se tina cont ca pacienta avea scaune diareeice. A trecut-o pe regim dar i s au refuzat analizele pt clostridium. Pacienta acuza dureri mari de burta si scaune diareice,, insa nici acest lucru nu a facut-o pe Dr ALEXA sa gândeasca rational.
Cand pacientul spune "am clostridium" si medicul intreaba: "unde ai facut facultatea de medicina? " Cand pacientul pregateste proba pt laborator iar asistenta spune "nu ti o iau pt ca nu e apa"; când o sa ajungi sa faci apa atunci se ia proba" !!!???
Când se continua administrarea antibioticului intravenos, desi pacientul face febra de la antibiotic deși nu are valori ridicate de inflamatie si infectie, cand pacientul refuza antibioticul de la el putere pt ca isi da seama ca antibioticul ii face rau si cand vede ca nu mai face temperatura la stoparea antibioticului, ce sa creada despre medic? Daca pacientul ar fi facut in continuare antibiotic peste clostridium cum a si facut timp de o sapt, ce se putea intâmpla? Fiica mea s-a tratat de clostridium din clipa in care a iesit din spital si a reusit sa faca proba.
Pot da relatii suplimentare daca este nevoie oricum vreau sa fac reclamatie la Colegiul medicilor., Dr Alexa a fost la un pas sa-mi omoare fiica. Probabil ca ar fi spus ca a murit de covid. Rușine sa i fie acestei D-ne Dr pt delul in care s-a comportat cu o pacienta de 31 de ani care nu s a internat in stare grava dar s a externat in stare gravă.
Elena Rada
Elena Rada2 ani în urmă
Mulțumesc din suflet, dnei dr Fildan de la spitalul pneumologie Palazu Mare ptr profesionalismul si blandetea cu care reuseste de fiecare data sa ma aduca la liman.
Tot respectul meu, ptr dvs si echipa dvs.
Va multumesc ptr tot ce faceti in fiecare zi ptr noi toti. Ani multi si fericiti va doresc !
Circiumaru Tomita
Circiumaru Tomita4 ani în urmă
Pentru binele tuturor,rugam eliberati,schimbati sau dublati ,in postul ,,internari-externari" aceasta doamna ,deoarece ,datorita suprasolicitarii profesionale,probabil, in afara de faptul ca nu sta prea bine cu sistemul nervos,nu-si cunoaste fisa postului,si cu un tupeu nemaintalnit ameninta pacientii cu inchiderea ghiseului sau necompletarea formularelor tip specifice.Daca este ,,de neinlocuit" atunci va recomand ,trimiterea la un curs special pentru lucru cu publicul,astfel incat pacientul,pe langa problemele sale de sanatate,sa nu mai adauge,la internare, si imaginea negativa a unui functionar ,,scortos" ,plin de ifose ,napadit si stresat de multitudinea ,,problemelor de serviciu".Speram sa nu fie nevoie,sa va adresam un memoriu detaliat.Va multumim anticipat.
23cm records
23cm records5 ani în urmă
Niște nesimțiți, de la scârbă de la intrare pana la medic. Singurele femei care vorbesc frumos sunt doamnele infirmiere! Vorbiți cu nasul pe sus, mi-ați vorbit de parca dumneavoastră îmi dădeați mie bani, nu eu vouă! Dacă Va dau adidașii din picioare, va luați salariile pe 5 luni, lăsați figurile și fiți oameni!
Floarea Paraschivoiu
Floarea Paraschivoiu2 ani în urmă
Ma numesc Paraschivoiu Floarea si doresc sa va multumesc domnule Dr. Polobag Ciprian, pentru profesionalismul si empatia de care ati dat dovada pe timpul sederii mele in sectia dvs, precum si al tratamentului administrat. Medici competenti si sensibili ca dvs sunt elite ale profesiei medicale, incat nu gasesc cuvinte de lauda suficiente. Va multumesc pe aceasta cale atat dvs cat si asistentilor care m-au ingrijit pe perioada internarii.
Adina Dobrin
Adina Dobrin2 ani în urmă
O experienta perfecta: daruire, conditii bune, personalul manifesta profesionalismul si atitudinea propacient perfecte! Absolut fara repros! Cu toata boala si suferinta, am savurat fiecare ora petrecura aici.

Ma intreb cum sunt alesi managerii in alte unitati spitalicesti?! Aici managementul este de top, echipa este o minunatie, iar pacientii ies cu incredere si sanatate fizica si psihica la cote inalte. Sunt foarte fericita ca am experimentat acest "SE POATE SI LA NOI".

Felicitari tuturor celor ce lucreaza aici!
Nicolae Panait
Nicolae Panait2 ani în urmă
Sectia Medicala II
Tratamente administrate in mod profesionist de catre asistente
Respectul meu si multumiri tuturor celor care s au ocupat de sanatatea mea in aceasta perioada,sper ca si munca depusa de catre dvs sa fie apreciata si remunerata pe masura!
Locații recomandate