/Constanta/Spital

Doctor 3D - Cabinete Medicale - Tepes

Strada Țepeș Vodă 24, Constanța 900178, România

Doctor 3D - Cabinete Medicale - Tepes
Spital
3.8
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJQ+7R Constanța, România
+40 772 166 088
doctor3d.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Edi
Edi2 ani în urmă
Nu știu de ce sunt atâtea recenzii negative…Experiența mea a fost una cât se poate de buna, poate am fost norocos, nu știu…Recepția, fetele de acolo sunt extraordinare și primitoare cu zâmbetul pe buze și știu sa gestioneze orice situație chiar in timpul foarte aglomerat, și chiar este după ora 8 ,9. Medicii, super friendly, glumeți, săritori.
Peransablu, eu personal am fost super mulțumit și de servicii și de ospitalitate. Nu sunt nici din Constanța și in timpul de așteptare al rezultatelor am avut și timp sa vizitez și Mall-ul.
Recomand sa-ți faci ENG1 la Clinic DOCTOR 3D
A I
A I2 ani în urmă
Doctor zero.... am stat prin spitale degeaba dupa ce am fost diagnosticat de specialistii clinicii. Mai mult cand le am trimis rezultatele am fost contactat de una sa incerce sa ma convinga ca sunt bolnav. Eu unu merg pe mana celor de la Floreasca... Daca dati bani multi nu inseamna ca aveti parte de servicii pe masura la doctor3d.
Grigore Silviu Vladut
Grigore Silviu Vladut2 ani în urmă
Parte din angajați, (domnișoară blonda ), deosebit de obraznică!
Hurjei Doru Nicolaie
Hurjei Doru Nicolaie2 ani în urmă
Foarte organizata, testele se fac rapid, se iau in aceiasi zi, este singurul centru acreditat care poate face analizele medicale pentru certificatul medical Norvegian din Romania.
Tyna Cristina
Tyna Cristina2 ani în urmă
Bataie de joc pe bani multi! Mergi sa iti faci analizele medicale pt imbarcare, doctorul care vaccineaza, ii spui ce vaccinuri ai si ce nu ai, nici nu il intereseaza, el vaccineaza. Nu recomand
Dragomir A
Dragomir A4 ani în urmă
Bătaie de joc pe bani mulți, nu au un număr fix de pacienți pentru analize, câți suna atâția cheamă, dacă atarni o zi întreagă primești analizele după amiaza, dacă nu, peste 3 zie ești sunat, 620 de Ron analizele medicale, 320 analizele pentru oreion - rujeola - rubeola, la clinica sante costa 160 de Ron, aceleași analize.
Metin Asan
Metin Asan5 ani în urmă
Cea mai buna Clinica,îți recolteaza sângele și după,hop......cu sacoșa la Spitalul Judetean.si au și aparatură de ultima generație......dar nu în clinica lor.
Cum funcționează....nu îmi pot da seama,
Cine le da autorizație de funcționare??????
Strigător la cer.
Dan cosma
Dan cosma2 ani în urmă
Recomand clinica pentru analize maritime, recoltarea se face repede si rezultatele in aceiasi zi . Multumesc
Locații recomandate