/Constanta/Spital

Heka Hospital

Bulevardul 1 Decembrie 1918, Constanța 900178, România

Heka Hospital
Spital
2.7
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JFP+GC Constanța, România
+40 733 334 352
hekahospital.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Liliana A
Liliana A2 ani în urmă
As fi bifat șapte stele dacă se putea dar aleg una!! Un CT mi a descoperit prezenta unei tiroide perfecte!!!!! ... eu știam ca în urma cu niște ani am avut un carcinom în urma căruia m am ales cu tiroidectomie totala...
Altminteri: personalul amabil !! Felicitări!!
Denis69v
Denis69v2 ani în urmă
Preț foarte bun, am făcut o radiografie după ce am fost refuzat de toate spitalele de stat, m au amânat 2 luni pentru o problemă la picior ce nu se putea amâna.
Elena
Elena2 ani în urmă
Personalul de la receptie foarte activ si amabil. Am solicitat radiografie pulmonară si in maxim 10 minute am fost chemată si dupa alte 20 minute am primit rezultatul. Cat am stat in asteptare au fost rezolvate operativ alte persoane cu diverse probleme carira li se dadeau alternative foarte utile.
Alina
Alina2 ani în urmă
Personal de toată jena, dai 5000 pe o intervenție chirurgicala si se poarta ca tine ca și cu ultimul om, de la asistente pana la anestezist și medic.. Iti sar toți în cap pentru ca nu vrei sa dai cu subsemnatul ca primarul instant pe toate formularele aferente procedurii și pui întrebări asupra a ce semnezi, plus isi perpetuează comportamentul si pe intreaga perioada a internării.
Evitați acest spital direct.
Ingy saban
Ingy saban2 ani în urmă
Nu recomand. Servicii si tratarea pacientilor lasa de dorit. Medicul a refuzat sa discute cu insotitorul bolnavului la momentul consultului pentru a se relata cu exactitate simtomele avute.. si bolile curente, avand in vedere ca bolnavul nu era constient (lesin) si nu avea informatiile starii de sanatate la momentul respectiv. Am refuzat consultul daca medicul nu accepta sa asiste si insotitorul, iar medicul foarte arogant a transmis ca putem sa ne luam bolnavul si sa mergem unde vrem .....Avand in vedere ca de la intrare in spital, receptia primul lucru pe care il transmite este costul consultului de 200 ron, servicii si comportamentul medicului si personalului lasa de dorit. Spital privat, costuri ridicate, medici neconformi....
Alexandra
Alexandra2 ani în urmă
Niște incompetenți! Am ajuns la urgenta cu plaga deschisa la cap, am așteptat mult, cu insistenta de a suna din nou de la receptie sa întrebe ce se intampla și dece nu vine nimeni, deabea deabea a coborat și doctora (în condițiile în care nu era nimeni la urgente sa aștepte - nici nu cred ca voia sa ne primească dar a menționat de 2 ori receptionista ca este o urgenta), după ce deja coborâse asistenta și știa despre ce e vorba, sa ne spună ca trebuie sa își facă o radiografie (adica sa mergem la spital judetean urgente ) ca să îl poată coase și dezinfecta. Niște cretini, și nu e prima experienta proasta!!! Am ajuns la urgente cu un pacient de pe vapor care avea o stare generala foarte proasta, a fost diagnosticat de unul din doctori cu indigestie, ca să vina după la schimbul de tur o alta doctora sa ii spună ca trebuie sa intre de urgenta la operație ca o dădea în peritonita, acelei doctore nota 10, nu am ce reprosa....Iar fetele alea de la recepție nu știu sa răspundă la telefon, suni ca prostul. RUSINE HEKA!!!!! Lăsați locul altor medici care chiar știu ce fac, și nu mai ocupați locurile de la facultate degeaba!!!!!! Dacă as fi putut sa dau stele pe minus ar fi fost cel puțin -100!!! EVITATI PE CAT POSIIL ACEST SPITAL!!!!!!!!!!!
Gaea Gaea
Gaea Gaea2 ani în urmă
Spital din categoria "business hotel". Tatal meu a fost internat o saptamana, suspect de cancer, timp in care a experimentat diverse situatii neplacute.
Mancarea este servita rece, intrucat nu detin cantina proprie, si probabil nici macar cuptor cu microunde, sau fierbator de apa (ceaiul se serveste rece..).
Dpdv atitudine si profesionalism doctori si asistenti, nu pot spune decat ca sunt execrabile: tatalui meu i s-a "reprosat" ca se afla in conditia de fata datorita faptului ca "i-a placut sa bea la viata lui", in conditiile in care acestuia i se administreaza zilnic tratament pt diabet si alte boli inca de acum 10 ani.
Nu recomand nimanui sa apeleze la serviciile acestui spital privat.
Melisa Mustafa
Melisa Mustafa2 ani în urmă
As fi dat mai putin de o stea, am ajuns cu fetita la inceputul anului pentru niste analize, am platit analize iar acum, dupa 2 luni nici nu au venit rezultatele dar nici nu mai raspunde nimeni la telefon, cum este posibil asa ceva?
Locații recomandate