/Constanta/Spital

Spitalul de Ftiziologie Agigea

Street Ion Borcea Nr 1, România

Spitalul de Ftiziologie Agigea
Spital
3.8
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3JRR+QG Constanța, România
+40 241 484 600
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adriana Hender
Adriana Hender4 ani în urmă
Am fost internată pentru o intervenție chirurgicală. Imaginea de afară nu corespunde cu cea din interior.In semn de mulțumire si recunoștință aduc aprecieri de 10+pentru întreg personalul de la Clinica de ortopedie si Clinica de Terapie intensivă.profesionalism si responsabilitate. Multumesc Dr Ochisor Ivan,dnei Dr Anestezist Firu si întregului colectiv. Scuze daca am facut greseli de scriere. Fie ca Bunul Dumnezeu sa le binecuvanteze viața si toti cei bolnavi sa se întoarcă sănătoși acasă. Un spital curat care mai necesita dotari.
Corina ciotic
Corina ciotic5 ani în urmă
Am avut-o pe mama mea internata aici 1 luna si jumate.I s-au dat medicamente foarte puternice antibiotice care la un moment dat i-au facut rau , avind probleme grave de sanatate noua copiilor ni s-au ascuns dupa care mama a decedat .Am vazut la unele asistente si enfermiere indiferenta cu care trateaza pacientii m-au deceptionat, mai ales ca mama era grasa sufera cu inima si au lasat-o singura in camera imobilizata la pat si noaptea chiar dispera de durere dar enfermierele abia veneau si foarte tirziu., normal ele dormeau noaptea.
Nu am fost deloc multumita de felul in care a fost tratata mama mea.
Gabriela Paunescu
Gabriela Paunescu5 ani în urmă
Este un spital curat cu calități bune, medicul si asistentele medicale si infirmierele sunt foarte buni.
Pedro manea
Pedro manea5 ani în urmă
Servicii bune,dar la dotare mai trebuie.Curatenie și masă bună.
Piter Gil
Piter Gil5 ani în urmă
(Tradus de Google) Este in regula

(Original)
E ok
Monica Baiceanu
Monica Baiceanu6 ani în urmă
Se ajunge greu
Marius Gabriel
Marius Gabriel7 ani în urmă
Ma numesc Gheorghes Marius din Iasi mare centru universitar si asi vrea sa va relatez experienta avuta.Am avut sotia internata in Iasi spitalul Sf.Spiridon cu osteomielita cronica.Am consultat cred toti "marii"specialisti ortopezi din marele centru universitar Iasi ,am cheltuit o groaza de bani dar absolut toti medicii ma u pasat dintr o parte in alta motivind ca nu au conditii sa o opereze si mi s a sugerat sa merg in strainatate dar dupa insistentele mele am fost trimis la spitalul Agigea.ajuns la agigea am fost ingrozit de aspectul dezolant al spitalului dar ne am luat inima in dinti ca la urma urmei dupa atitea luni de suferinta ce poate fi mai rau?am gasit aici un personal de nota 10+ in frunte cu dr.sandu,ochisor si amnar.imi cer scuze daca am omis pe careva.mi au operat sotia si le multumescc si pe aceasta cale.mai tin sa mentionez ca dupa ce am dat spagi la greu la iasi acesti doctori sufletisti sa u comportat exemplar fiindu mi refuzata pina si o sticla de wiski.
Ketamine #4106
Ketamine #41069 ani în urmă
Spitalul de Ftziologie Agigea este cu 3km mai inspre mare sunt dezamagit de cel care a pus puncul tocmai in centrul comunei.
Locații recomandate