/Bucuresti/Spital

Cabinet de acupunctura

Str. Galileea 27, București 012244, România

Cabinet de acupunctura
Spital
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3C3+WR București, România
+40 769 298 091
acupunctor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ivana franović
Ivana franović2 ani în urmă
(Tradus de Google) Sunt atât de fericit că am găsit un centru de acupunctură grozav în București. Oameni minunați, atmosferă calmă, curat și primitor. Practicanți vorbitori de engleză, de asemenea.

(Original)
I am so happy I found a great acupuncture centre in Bucharest. Wonderful people, calm atmosphere, clean, and welcoming. English speaking practicioners as well.
Victor Radu
Victor Radu2 ani în urmă
Multe centre si multi medici oferă printre alte servicii si acupunctură. Putini au însa dedicația si ardoarea de a studia si inelele arta mai mult decât superficial. Dr. Sbârnă este unul din putinii practicieni care refuza sa se oprească din învățat aprofundând acupunctura atât din punct de vedere științific cat si din punct de vedere spiritual.

Aici se tratează in primul rand sufletul si apoi si corpul. Cauzele profunde ale afecțiunilor cum ar fi traume sufletești sau lipsa de balans in viata sunt adresate in ședințele din cabinet.
Tratamentul oferă si soluții pentru probleme cronice pe care medicamentele de obicei doar reușesc sa le mascheze, nu sa le vindece.
Mulțumesc pentru tot Octavian!
Laur-Andrei Tsk
Laur-Andrei Tsk2 ani în urmă
O clinica de acupunctura de 5*. Personal foarte calificat in 2 stiluri de acupunctura ceea ce in Romania nu gasesti. Oameni foarte dedicati si implicati, dornici sa te ajute cu problemele fizice, emotionale pe care doresti sa le rezolvi.
Amelia Luiza
Amelia Luiza2 ani în urmă
Acupunctura practicata aici este personalizata si ajunge la stratul emotional, la cauza profunda a bolilor. Recomand tratamentul chiar si in lipsa unei boli fizice, pentru o mai buna cunoastere a propriei fiinte.
Coman Andrei
Coman Andrei2 ani în urmă
Acupunctura pentru mine este si va rămâne o continua sursa de vindecare in cadrul clinicii Shen. Am gasit oameni frumoși și deschiși la suflet și minte. Recomand cu toată caldura!
Ellena Gheorghe
Ellena Gheorghe2 ani în urmă
Bianca Ardeleanu
Bianca Ardeleanu2 ani în urmă
Diana Badea
Diana Badea2 ani în urmă
Locații recomandate