/Bucuresti/Spital

Veridia Medical Center

Strada Matei Basarab 45, București 030167, România

Veridia Medical Center
Spital
4.2
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J8+65 București, România
+40 21 302 9434
veridia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Nichifor
Maria Nichifor2 ani în urmă
Recomand centrul medical Veridia. Am avut consultatie la dna dr. Vasiliu cu bilet de trimitere. Desi am reusit cam greu sa prind un loc in programul de consultatii (circa 3 saptamani), am fost foarte multumita de faptul ca am intrat la consultatie la ora programata. Doamna doctor a fost extrem de rabdatoare cu mine si m-am simtit tratata de un profesionist. Am recomandare pentru consult cardiologic si analize medicale pe care le voi face tot in aceasta clinica. Revin cu noi impresii.
Toma Maria
Toma Maria2 ani în urmă
Clinica Matei Basarab, o clinica de exceptie infiintata de dr. Adrian Zotica. A fost una din cele mai bune clinici din Bucuresti, o clinica de elita. Din pacate, dupa o serie de reorganizari si restructurari a ajuns sa fie achizionata de catre cei de la MedLife. La inceput aveam sperante mari, dar afland ulterior ca au fost pusi la conducere cei de la Sfanta Maria - Anima, care nu exceleaza deloc in partea organizatorica, a inceput sa se vada acest lucru din ce in ce mai bine. Pacat, mare pacat ca in loc sa se dezvolte acest loc, probabil va disparea cu timpul. Mihai Marcu, o mare bila neagra!
Draghici Marga
Draghici Marga2 ani în urmă
Una rece... una calda!
Am avut tot felul de experiente și insist sa merg la aceasta clinica, pentru ca îmi este foarte aproape. Dupa ce în trecutul apropiat am avut o vizita la ginecologie nereușită, a venit și o experienta foarte bună. Ma refer la doamna dr. Oana Balalau. Frumoasa la exterior dar și la interior. Calma, echilibrata și foarte competenta!
Mi a explicat tot ce era pe ecran și am înțeles cum stau, cum se spune. Sunt sigura ca acesta e modul în care și face profesia și nu este ceva conjunctural. Am aflat ca face parte de puțin timp din echipa Veridia. La mai mulți medici de acest fel! Ar fi un real câștig pentru pacienți, dar și pentru clinica. Știu ca lucrează și în sistemul de stat, dar prefer acest loc neaglomerat. Este de preferat, din multe puncte de vedere, aceasta clinica, unui spital cu urgente complicate! Din cite se pare managementul încearcă schimbări, care sa aducă mulțumire pacientilor!
Cris
Cris2 ani în urmă
Veridia fost o clinica foarte buna si eficienta pana a fost cumparata de Clinicele Sfanta Maria. Aveau laboratorul propriu si obtineau rezultatele la analize intr-o zi, maxim 2.

Acum, de cand a fost cumparata de Sfanta Maria, a ajuns rau. O analiza de BTS (boli la care ai vrea sa obtii un raspuns cat de promp posibil) dureaza acum peste 4 zile lucratoare. Nu stiu, probabil trimit recoltate la alte laboratoare si pana obtin rezultatele ai murit deja de stres.

Nu mai recomand Veridia.
Simo Mura
Simo Mura2 ani în urmă
Astăzi este despre cât de minunați și devotați sunt medicii de la Veridia Medical Center.
Echipa formidabila, Veridia te trateaza din prima clipa ca pe cineva drag ce aparține familiei. Oameni minunați ce asigura servicii profesionale și complete, servicii la standarde înalte fară niciun compromis, servicii integrate într-o comunicare permanentă cu pacientii.
Profesionalism inegalabil, curățenie impecabilă, dotat cu echipamente de ultimă generatie.
Acest rezultat remarcabil este posibil datorită înzestrării tehnice si emoționale de excepție.
Felicitari Veridia Medical Center!
Nicoleta Stanciu
Nicoleta Stanciu2 ani în urmă
Programările de la oftalmologie nu se respecta!Ne au chemat la ora 17.30 și este ora 19.48 și încă asteptam sa între pacientul în operație! Asa e normal?
Sa nu mai spun despre masurile anti covid.Lipsesc cu desăvârșire! Total dezamăgită!
Lacra brinduse
Lacra brinduse2 ani în urmă
Recomand serviciile medicale oferite de Dna Dr Pricopie Roxana, începând cu respectarea orei programării, atenția și empatia manifestate, dar, mai ales, având in vedere rezultatele obținute in urma tratamentului recomandat
Natalitza81
Natalitza812 ani în urmă
Multumesc Dnei Bianca Nedelcu pentru servicii de comunicare impecabile, dar is dnei Doctor Bulgar pentru experienta si serviciile medicale de top pe tema diabetului de care beneficiez.
Locații recomandate