/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic Fundeni Hematologie

Șoseaua Fundeni, București, România

Spitalul Clinic Fundeni Hematologie
Spital
3.5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F573+WC București, România
+40 799 822 322
icfundeni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alin
Alin2 ani în urmă
Cea mai joasa speta de triaj la hematologie. Doamna ponderala cu fata de mascul, iti doresc tot binele din lume si frigiderul plin.
Luiza Virlan
Luiza Virlan2 ani în urmă
Clinica de zi a sectiei de pediatrie este o mare schimbare in bine. Nu se mai intra in spital, nu se mai amesteca pacienti internati cu pacienti veniti la controale, nu se mai alearga 6-7 etaje in sus si in jos (pe scari de obicei) cu diverse documente.
Este curat, bine organizat, civilizat.
Toata lumea vorbeste frumos, se face programare telefonica sau pe e-mail cu cateva saptamani inainte (neaparat!). La sosire se regaseste numele pacientului in programarile zilei. Este de asteptat cam 2-3 ore, dimineata se fac analizele si investigatiile programate si pe la pranz sosesc medicii pentru control.
Lidia Eu
Lidia Eu2 ani în urmă
Aveam nevoie sa fac o analiza, am sunat de nenumarate ori in la numarul de pe site, la centrala, unde m a redirectionat catre sectia de hematologie unde nu raspunde nimeni sau raspunde si inchid telefonul fara sa vorbeasca cineva. Am incercat sa aflu informatii pt a nu merge degeaba pana la spital, eventual un program, dar nici doamnele de la centrala nu mi au putut oferi nici un fel de informatii doar ca nu gasesc pe nimeni la momentul la care am sunat si mi a fost inchis din nou telefonul in nas.....
Multumim pt serviciile oferite!
Ioana jumara
Ioana jumara4 ani în urmă
Soțul meu a fost tratat de D na Dr Isabela Harjan ! O tânără doctor demn de respect și îi mulțumim lui D zeu că avem așa oameni minunați care își dă interesul de pacienții! Am întâlnit un personal la secția Hematologie excepțional! Vă mulțumesc din suflet că existați! Respect D na Dr Harjan Isabela ! Ne ați redat zimbetul pe fata ! Va multumim!!!
Iulia Ianovici
Iulia Ianovici2 ani în urmă
Aș fi dat rating-ul cu minus daca s-ar fi putut. Customer service de toata jena, doamna de la telefon mi a fost in stare sa inteleaga faptul ca eu am primit bilet de trimitere pentru analize hematologice in detaliu, de la MEDIC, nu m-am gandit de capul meu sa le repet, întrucât nici nu am studii in acest sens. Sper totusi sa invete bunele maniere, caci sunt in mod cert lipsite de acestea.
Razvan Badea
Razvan Badea2 ani în urmă
Doctorii si asistentii ( unii dintre asistenti) de nota 10, cel putin cei de la oncologie se implica foarte mult.
Nici chirurgul, gastroenterolog si oncologul nu au cerut si nu au acceptat bani, ( nici medicul rezident de la chirurgie, care s-a implicat foarte mult ). Infirmierele nici paharul cu apa nu ti-l dadeau fara 10 lei, umanitate 0 din partea lor. Pentru cadrele medicale 5 stele, am dat doar 4 pentru ca spitalul are multe lipsuri, de la echipamente pana la personal. Investita pare 0 in modernizarea spitalului, a ramas comunist din punct de vedere estetic. Am lasat si un comentariu mai sus pentru scarbele de la paza
Alexandru Lazar
Alexandru Lazar2 ani în urmă
Super medici ! Jos pălăria în fața Dumnealor !
Medici cu devotament! Nu am cuvinte sa le mulțumesc ! Cine spune că aici se solicita atenții, nu a fost aici ! Acești medici nu primesc un buchet de flori dar altceva ! Sunt pacient de 4 ani aici !
Mircea Apostol
Mircea Apostol2 ani în urmă
Institutul clinic Fundeni are un personal medical super specializat si cu o daruire deosebita pentru pacienti Eu fiind un pacient al sectiei haematologie si doresc sa multumesc Doctorului meu curant Bo.... Io..... si tuturor din aceasta sectie pentru tot ce a facut pentru mine pana Acum si Nu Numai..Dumezeu sa va aiba in Paza sa fiti sanatosi si Fericiti.!!!!
Locații recomandate