/Bucuresti/Spital

Spitalul Militar Central

Strada Mircea Vulcănescu 88, București, România

Spitalul Militar Central
Spital
2.7
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VF+5W București, România
+40 21 312 1458
scumc.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Spitalul Militar Central
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Raluca-Georgiana Neacsu
Raluca-Georgiana Neacsu160 zile în urmă
La urgenta ți se alocă pat doar daca ai cunostinte (au fost mai multe astfel de cazuri în cele 5 ore petrecute pe hol). O persoană care 3 zile nu s-a ridicat din pat, cu dificultate in a sta în șezut sau picioare a fost lăsată 5 ore pe hol, după cele 5 ore renunțand pentru că nu mai rezista sa stea. Cadrele medicale: arogante, lipsite de respect și empatie. La final ne au urat și drum bun, că să înțelegeți până unde merge nesimțirea acestora.
Organizare 0, masuri de protecție împotriva Covid 0. Se permite accesul oricui, inclusiv a 3 aparținători pt un pacient care nu prezenta nicio urgenta.
Nici armata nu mai e ce a fost, degeaba ii ridică în slăvi la tv!
RUSINE conducerii acestei instituții, plătite din banii contribuabililor!
Dana Badea
Dana Badea160 zile în urmă
Pe 7.01.2022 ( aseara) m am prezentat la camera de garda cu dureri puternice de picior , cel mai probabil din cauza neurologica. Dupa 2 ore a coborat un ortoped plictisit, deranjat ca mi am permis sa vin acolo, mi a spus ca nu ma ajuta , ca iau deja pastile.. m a indrumat sa iau trimitere si sa ma prezint la ambulatoriu. Am plecat plangand
Valentin Stan
Valentin Stan160 zile în urmă
Am mai umblat prin spitale cu diferiți membrii ai familiei dar nepăsare si organizare mai proasta decât aici nu am văzut. Am mers pentru diagnosticarea unei varicele, diagnostic pentru care am stat 5 ore si tot nu l am primit. Dupa toate aceste ore m am enervat si am început sa întreb..”dar totuși medicul infecționist ca poate veni sa ma vadă ?! “ mi s a răspuns ca nu reprezint o urgenta si ca sunt de medicina de familie. De ce a trebuit sa aștept 5 ore pentru acest răspuns ? Pentru ca absolut toate acele asistente erau ocupate cu telefoane cu cafele si țigările ? Ca brancardierii înjură pacienții(mai ales pe cei batrani) de morți si etc ? Dacă sunteți atât de lipsiți de empatie stati acasa nu va mai bateți joc de oameni care plătesc la stat din puținul lor ca voi sa aveți de unde va lua salariile.
David Dumitru
David Dumitru160 zile în urmă
Un spital extraordinar, doctori si intregul personal de exceptie, ingrijiri de nota 10 din toate punctele de vedere...multumiri domnului dr Zamfir si dr rezident Giuliano pentru profesionalis si felicitari pentru tot ce faceti👍👍👍
Adelina Lungu
Adelina Lungu191 zile în urmă
DOCTOR AUGUSTIN DIMA. Un doctor profesionist care merita un infinit de stele in aceasta recenzie. L-a operat pe soțul meu și pot sa spun ca am dat peste un doctor profesionist și empatic cu care ne putem mândri că a ramas aici in tara sa isi ajute semenii. MULȚUMESC lui Dumnezeu că ne-a scos in cale un asa doctor pe care eu personal il numesc ÎNGER. Va doresc multa sănătate și putere de muncă. Sa stiti ca in fiecare zi meritati un MULTUMESC și nu ar fi de ajuns. JOS PĂLĂRIA DOMNUL DOCTOR AUGUSTIN DIMA!
Radu Mocanu
Radu Mocanu191 zile în urmă
7 ore la camera de garda. Din cauza că se schimba tura am repetat simptomele la 3 medici diferiți la momente diferite. Nici unul nu a atins zona afectată.
Razvan Badea
Razvan Badea2 ani în urmă
Am stat la urgente de la 15:00 pana la 5 dimineața a doua zi, nu a durat cumulat 1h 30 de minute analizelele pe care mi le-au facut, dar au preferat sa mi zica " nu au ieșit analizele" o radiografie și mi-au luat sânge de 3 ori, aveam febra de 5 zile și nu au găsit nimic, la final medicul m-a întrebat ce tratament vreau sa îmi dea, dacă știam ce tratament îmi trebuie ma duceam singur la farmacie,nu mai pierdeam timpul acolo. Apoi mi-a spus "sa vii și tu mai devreme ca, colegii mei nu prea au chef noaptea și nici eu ca sunt de 6 ore aici" eu eram de 15 ore acolo, dacă știam mai bine ma lipseam, m-am dus a doua zi la medicul de familie mi-a dat tratament și mi-a trecut în 2 zile, deja începusem eu un tratament cu antibiotic și doar am continuat. Când a văzut ca nu poate sa îmi pună un diagnostic, mi-a trecut suspect de covid, având test pcr făcut cu o zi înainte, mi-au mai făcut și ei un test pcr și am plecat acasă, și acesta ieșit negativ, doctorul ar fi vrut sa aștept acolo la spital rezultatul, zicându-mi ca durează cel puțin 4 ore. Mi-a fost mai rău când am plecat decât cand am venit, mi au făcut și ei un paracetamol sa zic ca mi-au făcut ceva. Apoi a ieșit cu mine pe hol așteptând probabil sa ii dau ceva, singurl vinovat sunt eu ca am stat atâta timp acolo. Sa nu mai zic de asistente, noroc meu ca mi-au pus branula o asistenta din tura de zi, păreau mai pregătiți și răbdători, dar când s-au schimbat turele am văzut 2 asistente ieșind la fumat de cel puțin 10 ori, nu făceau decât sa se plimbe de colo colo. Când au scos branula altui pacient a apucat de leucoplastul cu care era prinsa și a tras în sus cu forța, oribil
Mirela Dumitru
Mirela Dumitru2 ani în urmă
Ambulatoriul sectiei de obstetrica-ginecologie este in sectia (pavilionul) de urologie si gineco.
Iti faci programare pt un anumit medic...si te duci in ambulatoriu (unde au si afis ca au ginecologie) dupa ce cauti de nebuna ti se spune sa iesi sa faci stanga si sa mergi pe sectie...unde mai astepti cel putin 2 ore ca sunt si internari...( asta daca treci de domnul nervos de la urologie cand la o simpla intrebare daca de la dansul iau hartiile pt triaj -pt ca tot aduna hartii de la pacienti- urla cat il tin plamanii ca nu vin eu la dansul:
- Vi la mine doar cand strig eu!!!
Nu stii sa citesti??? Ginecologia e sus!
Dragul meu "domn" in spital nu se face armata....lasati nervii si duceti-va acasa!!!
Sectia de ginecologie este intr-o aripa veche (foarte veche), femeile operate sau care au avut diferite interventii se plimba cu pungile de drenaj pe holuri printre cele venite la consultatii/internari, mizerie in toate colturile.....nu credeam ca in 2022 un spital mai poate arata asa!!!!
Locații recomandate