/Bucuresti/Spital

Centrul Medical ELIGON Bucuresti Fundeni

Șoseaua Fundeni 163, București 022315, România

Centrul Medical ELIGON Bucuresti Fundeni
Spital
3.6
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F572+CW București, România
+40 771 732 080
eligon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Marcu
Paul Marcu2 ani în urmă
Este un centru medical din Evul Mediu, am incercat sa ma programez direct la sediu, personalul este arogant, m-au expediat cu lehamite catre nu stiu ce platforma online, ma rog.
Am incercat sa spun ca pot astepta, chiar neavand programare, si sa ma bage cand termina clientii programati. M-am lovit de un refuz categoric, care m-a dezamagit profund.
In afara de asta, locul eate tenebros, inspira neincredere, cobori o scara lunga cu trepte inguste, este usor intunecat spatiul.
De evitat!
Mihai Vasilescu
Mihai Vasilescu2 ani în urmă
Am fost astazi si m am vaccinat covid. Personalul este ok si doamna asistenta sau doctor , care mi a facut vaccinul , a avut o mana foarte usoara . Chiar se preocupa daca sunt ok in timpul administrarii serului. Curatenie , si in special fara cozi ca la alte centre. Parerea mea , sunati la Rovaccinare si programati-va la Eligon Fundeni 👌
Paula Barbu
Paula Barbu2 ani în urmă
Dupa ce m-am vaccinat au spus ca voi primi un voucher ! Am sunat la cateva zile sa vad cand pot merge sa-l ridic domnul de la tel a spus zilnic dupa ora 12 ! Am fost azi 26.10.2021 la ora 12 si mi-a spus de la receptie o domnisoara intepata azi nu luni dupa 12 ! Ce sa inteleg ????? Cum functionati ??? Rusine ! Profesionalism O ! Respect 0 ! Vbatjode oameni
Iuliana T.
Iuliana T.2 ani în urmă
Am făcut vaccinul la el,curat,mănuși,masca,vorbit frumos și răbdare a explica orice e nevoie la fiecare in parte .
Gogu pint
Gogu pint2 ani în urmă
Am fost sa ma vaccinez anticovid la acest centru medical privat.Va spun  ca este un dezastr.Aici nu se respecta nimic.Cea care facea vaccinul era o fata de etnie rroma care nu purta halat sau manusi .Era ca pe strada , in tricou si blugi cu masca sub barbie. Putea fii femeia de serviciu.Inainte de a fi intepat nu am completat nici un formular cu intrebari despre sanatatea mea asa cum se procedeaza. I am spus ca sunt alergic dar a zis ca nu are importanta.Nu am fost informat daca seringa si acul erau sigilate.Dupa vaccin nu mi au spus sa stau o perioada acolo asa cum se practica.Am intrebat medicul care era tot in tinuta de strada de ce nu se poarta halat manusi si masca si a raspuns ca din cauza aglomeratiei..eram doar patru pacienti acolo.Nu va recomand sa  calcati pe acolo.
MIREL RANETE
MIREL RANETE2 ani în urmă
Chiar a fost super! Doamna care mia facut vaccinul a este super de treaba, are o mana usoara. Am simtit doar o simpla intepatura. Ba chiar mi-a dat pahar cu apa si o banana pentru ca ma vazuse usor molesit. Nu ma asteptam sa fie un personal atat de dragut. Recomand.
Sandu Ionescu
Sandu Ionescu2 ani în urmă
Am fost aici la consult la dl dr Ditoiu, care nu mai lucreaza acum aici.
Am o problema mare cu ficatul, ma urmareste si acum in clinica Sante Il recomand cu toate caldura
Il puteti gasi cu google
Vlad Latu
Vlad Latu2 ani în urmă
Am fost aici la dl dr Ditoiu, un medic exceptional mi-a făcut colonoscopie.
Acum sunt monitorizat tot de dansul ib Clinica Sante, lucreaza aici acum (nu mai lucreaza la Eligon de 2 ani)
Îl recomand cu încredere
Locații recomandate