/Cluj/Service auto

Sigemo

Strada Avram Iancu nr.448, Florești 407280, România

Sigemo
Service auto
4.5
733 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2C+7P Florești, România
+40 736 404 151
anvelopejantecluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan marchis
Ioan marchis2 ani în urmă
O societate care oferă servicii promte, conform programării, de calitate, iar preturile sunt rezonabile.
Nicolae Oprean
Nicolae Oprean2 ani în urmă
Am facut programare la telefon, am mers la data si ora stabilite si am fost luat imediat, am achizitionat de la ei niste anvelope Pirelli de iarna la pret bun (si cu garantie extinsa) pe care mi le-au si montat pe loc. Profesionisti, recomand cu incredere!
Mihai Coasa
Mihai Coasa2 ani în urmă
Muncitori fara simțul răspunderii fata de mașina clientului. Am fost în primăvara sa schimb rotile de iarna cu cele de vara. I-am rugat sa le monteze într-un anumit fel (invers decât sezonul trecut). Până aici totul ok. Când am luat mașina erau montate fix anapoda. Am incercat acasă să le inversez și surpriza...prezoanele nu se desfăceau. M-am întors la ei a doua zi pentru remedierea problemei. Pe spate au reușit dar pe fata nu. Am revenit în următoarea, zi când trebuiau să își comande chei mai puternice dar am fost repezit de cel ce se ocupa de programări. Am vorbit cu șeful de service care a arătat o deschidere foarte buna. Am așteptat cam o oră până au reușit să bricoleze o tubulara sa se potrivească pe pistolul de desfăcut roti la camioane. Cu el până la urmă au reușit să rezolve problema. Acum după 6 luni de neumblat la roti am incercat sa montez rotile de iarna....ce sa vezi? La fel strânse de nici nu am reușit să mișc prezoane le. Probabil că este o meteahna de-a lor sa te întorci la ei pentru orice schimb de roți. Am fost clientul lor cu hotel de anvelope pentru 2 mașini. Din momentul asta pe mine m-au pierdut ca și client. Nu recomand nici dușmanilor acest service de roți. Să nu zic de cheie dinamometrica pentru că nu are rost. Nu știu ei dinastea.
Paula Vana
Paula Vana2 ani în urmă
Cumparam anvelope de peste 10 ani si niciodata nu am avut probleme .Personalul din cadrul firmei este amabil si profesionist , raspund prompt la solicitarile noastre. Sigur vom colabora si in viitor.
Recomand!Cumparati cu incredere!
Radu radu
Radu radu2 ani în urmă
Colaboram de peste 5 ani si sunt foarte multumit de servicii , preturi, calitate si promtitudine. La Sigemo gasiti cele mai bune preturi.
Mii de multumiri d-lui Olimpiu !
Ionut Martin
Ionut Martin2 ani în urmă
O experiență buna la Sigemo Cluj. Schimbul de anvelope a fost rapid și cf. programării. Servicii de vulcanizare profesionale intr-un service dotat corespunzător. Preturile produselor sunt bune.
Angajații sunt prompți și serviabili
Codreanu Razvan (Coma21)
Codreanu Razvan (Coma21)2 ani în urmă
Nu recomand. Am sunat sa confirm dot la niste cauciucuri Bridgestone. Mi s-a raspuns 14/2021. Le-am comandat online si au venit 45/2020. Au pus awb fix pe data la toate 4 astfel.incat atunci cand mi le-a adus curierul nu am putut vedea fabricatia. Recomand sa fiti extrem de atenti si sub nici-o forma sa nu comandati online.
Tanase Madalin
Tanase Madalin2 ani în urmă
Profesioniști 😁 foarte bine lucrează și foarte rapid
Locații recomandate