/Cluj/Service auto

Mas Service SRL

Calea Someșeni 6, Cluj-Napoca 400388, România

Mas Service SRL
Service auto
4.3
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHW+X6 Cluj-Napoca, România
+40 728 883 388
mas-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicu Carabineanu
Nicu Carabineanu2 ani în urmă
Ca toți mecanicii , mi-au schimbat piesele bune pana au ajuns la problema adevărată și m-au pus sa le plătesc!
Eric Istrate
Eric Istrate2 ani în urmă
Mecanicul de la service a avut o atitudine neprofesionala.
Trifu Razvan
Trifu Razvan5 ani în urmă
Personal front desk foarte neprofesionist si slab pregatit in relatiile cu clientii. Venind azi cu masina pe platforma, fara o programare in prealabil, neavand posibilitatea de a porni masina, domnisorica de la receptie mi-a spus ca se poate face o constatare la masina doar pe ziua de luni. Considerand ca este ok am spus ca vrea sa las masina la ei pana luni, fiind o lucrare mai mare, dar probabil din “frustari personale” domnisorica mi-a spus ca nu este posibil acest lucru si sa revin luni. Enervandu-ma deoarece nu aceasta este tonul si raspunsul pe care il asteptam de la o companie “cu recenzii bune” am mentionat ca nu le las masina in curte si in exteriorul cladirii dar domnisorica a inceput sa comenteze ca nu se poate sa o las, ca sa vedem etc....vazand atitudinea profesionista de care a dat dovada am hotarat sa renunt la serviciile profi de care aceasta firma da dovada, imaginea companiei fiind reflectata de aceasta domnisorica care probabil are nevoie de un concediu de “relaxare” sa mai scape din frustrari. Nu recomand acest service datorita oamenilor prost pregatiti in relatiile cu clientii
Mihai rus
Mihai rus6 ani în urmă
Am mers la ei ca sa-mi vopseasca un element. Mi-au spus sa sun dupa doua saptamani sa vedem cand intra masina la vopsit. Dupa doua saptamani mi-au spus sa mai sun dupa inca doua saptamani fara sa am garantia ca, chiar si atunci o sa-mi intre masina la vopsit. Pierdere de vreme.
Liviu PAȘCA
Liviu PAȘCA8 ani în urmă
Grija mare daca aveti lucrari prin zona rotilor. Mie personal mi-au schimbat un rulment, iar furtunul de la frana nu l-au prins la locul lui. dupa 2-3 luni, frecand pe roata am ramas fara frane. Norocul meu a fost ca a cedat furtunul in timp ce stationam.
Dan-Ioan Muntiu
Dan-Ioan Muntiu2 ani în urmă
Acum 2 ani am fost pe la ei cu o problema de tinichigerie, am fost chiar foarte multumit. Dar, saptamana trecuta am incercat in 3 zile sa-mi fac o programare, dar "Tudor" de la programari veanic nu e acolo. La 13:00 era la pauza de masa, la 14:45 nu venise, a doua zi era plecat 10 minute, dar dupa o ora nu venise inapoi. Si tot asa pana m-am plictisit si am mers in alta parte.
Alex alex
Alex alex2 ani în urmă
Am schimbat uleiul la ei si nu mi-au strans busonul cum trebuie. Plin de ulei sub masina desi i-am zis la mecanic sa aiba grija, noroc ca am fost in alt service si am observat.
Radu Murzea
Radu Murzea2 ani în urmă
ATENTIE: aici nu te lasa sa vii cu masini mai vechi de 15 ani (adica mai vechi decat 2005). Nici nu ii intereseaza ce problema ai, nu conteaza. Daca are mai mult de 15 ani ->la revedere.
Locații recomandate