/Cluj/Service auto

WOB Service

Strada Traian Vuia 182a, Cluj-Napoca 400397, România

WOB Service
Service auto
4.7
185 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QMJF+6V Cluj-Napoca, România
+40 752 856 003
wobservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cris P.
Cris P.2 ani în urmă
Am fost de trei ori la WOB si de fiecare data rezultatul a fost ce trebuia, fara tras de timp sau de bani pentru probleme imaginate sau inventate. Fata de multe allte service-uri din Cluj e foarte OK. Recomand! (Golf 6 TDI CAYC)
Catalin Raiu
Catalin Raiu2 ani în urmă
Sunt extrem de mulțumit, și nu scriu doar de dragul de a scrie. Sincer! Wv-ul vechi pe care îl am, este foarte bun încă, datorită acestei echipe. Dealtfel și faptul că este necesară programarea spune multe despre cine sunt ei și cum pun problema (uneori te ajută și într-o situație să spunem, neprevăzută, în limita posibilului). Repet, sunt extrem de mulțumit, și recomand fără reținere pentru oricine are nevoie de un loc unde mașina(Wv) merge de fiecare dată când are probleme.
Vasile Vetisan
Vasile Vetisan2 ani în urmă
-sunt foarte punctuali, isi respecta termenul dat.
- tot timpul au idendificat toate problemele si m-au instiintat de orice defectiune/uzura a unei piese de la masina
- fac revizia la ei de 3 ani si nu am avut niciodata nici o problema.
MUJ Gelu
MUJ Gelu2 ani în urmă
Am rezolvat o problema cu adevarat delicata la un motor de Audi A6 3.0 TDI 2015 dupa ce am umblat pe la reprezentanta si alte 4 service-uri. Cu adevarat o echipa de profesionisti. Seriosi si amabili. Recomand cu mare drag.
Adriana Claudia Șomlea
Adriana Claudia Șomlea3 ani în urmă
5* pentru 5 ani în care orice defecțiune, mică, mare, reală ori susceptibilă 🙈🙉dispare la WOB Service. Este mare lucru să te poți baza pe niște oameni care acordă importanță mașinii tale și mai ales, care se pricep la ceea ce fac. Pentru mine, WOB rămâne service-ul nr. 1🏆
Travelio Romania
Travelio Romania3 ani în urmă
De apreciat profesionalismul, calitatea și siguranța oferită de acest service, înainte de orice altceva. Echipa WOB Service este mereu la înălțime iar orice vizită la ei înseamnă o problemă rezolvată cu succes. Din anul 2016, singurul service la care apelăm cu încredere.
Alex Marchis
Alex Marchis2 ani în urmă
Excelenta experienta! Foarte prietenosi si cu rabdare mi-au explicat in detaliu ce poate avea masina. Mi-au dat sentimentul ca stiu exact despre ce vorbesc nu merg pe bajbaite. Mi-au facut si o setare gratis pentru care in alta parte mi-au cerut 400 de euro “aproximativ”.
Adrian Gatu
Adrian Gatu2 ani în urmă
O experiență TOTAL nereușită.(au fost 3 vizite la acest service din păcate!).Bineînțeles că problema nu mi-a fost remediată,asta după ce mi-au ținut mașina o zi la ei în service,iar în final ajungând să mi se spună că dacă nu-mi convine pot încerca să merg cu mașina la REPREZENTANȚĂ să vedem dacă cei de acolo rezolvă problema mai repede decât mi s-a promis de către ei ( să le mai las mașina încă 2,3 zile și să o mai diagnosticheze,n-a fost de-ajuns o zi🤦‍♂️).Iar legat de personalul de la acest service auto(fără pic de HATE) nu este chiar ceea ce trebuie,începând de la comunicare,socializare și până modul lor de gestionare a problemelor semnalate de către client.Am ajuns la ei printr-o recomandare de la un cunoscut(vecin) și uitându-mă la recenziile lăsate de alți clienți mi s-a părut foarte ok și la nota foarte supraapreciată,unde eu nu pot contribui decât cu o stea,ceea ce și această stea pe care o dau mi se pare mult la felul cum am fost tratat ca și client. Concluzionând: NU RECOMAND!!!
Locații recomandate